אוף אני במתח

u z a

New member
אוף אני במתח

היום זה היום ה- 12 (ככל הנראה) מהביוץ, והחום עדיין גבוה. עם זאת, הבוקר ראיתי רמז של הפרשה ורדרדה (הכל בטישו, לא על התחתונית), ובערב הפרשה נוספת בצבע אפרסק (מצטערת על הציוריות). ברור לי שאו שזה התחלה של מחזור, או שזה זה... משום מה אני לא מאמינה שזה זה, מן הרגשה פנימית שכזו, ואני כמעט בטוחה שמחר יגיע המחזור. מקסימום מחרתיים. אבל מאחורי כל זה אני מרשה לעצמי טיפ טיפה לקוות... בכל אופן שאלתי היא, מתי החום אמור לרדת? הגיוני שרשמית התחיל היום המחזור והחום עדיין גבוה?
אוזה.

vally

New member
אני לא יודעת על חום אבל

אל תהיה עצובה בגלל ההפרשה. קודם כל יכול להיות שזה לא מחזור ואפשר בסתר לקוות לטוב. אבל גם אם זה כן, אז ההיפך - שיגיע כבר מהר, כך זה יקדם אותך לביוץ הבא. בנתיים מחזיקה לך אצבעות

u z a

New member
עדכון, סיכום וקצת הרהורים ../images/Emo26.gif

ובכן - המדחום אמר את דברו - החום היום ירד ל- 36.4 (לאחר 12 ימים קסומים של 36.5 עד 36.7). בנוסף, ההפרשה האפרסקית הענוגה הפכה לחומה מאיימת, ועכשיו הכל ברור: המחזור בפתח
שני דברים טובים בכל זאת: 1. הגוף לא מתעלל בי ומוריד את החום בזמן (במקום עוד יום של תהיות); 2. לא ייאמן איך הגוף פועל by the book (טוב, חוץ מזה שלקח לי בערך 39 ימים רק לבייץ... ), ואני ממש ממש שמחה שמדדתי חום במחזור הזה. זה אכן גורם להבין מה קורה בגוף (למרות שאני לא יודעת כמה זה יעזור לי לחודש הבא, שהרי המחזור שלי לגמרי לא סדיר), ובטח מנע אי אלו בדיקות הריון מיותרות... אז אני שוב בעניינים, מתחילה מחזור חדש, מקווה שהוא לא יהיה ארוך כמו הנוכחי, ובעיקר - מחכה לטוב!
אוזה.

אפרסקה

New member
אוזה חמודה, אני מעריצה אותך על הגיש

על הגישה החיובית! מצטערת שלא הלך החודש ושולחת לך המון אנרגיות טובות לחודש הבא!

mayashu

New member
ברוכה הבאה לחודש הבא! ../images/Emo39.gif

מקווה שיהיה קצר ותכליתי יותר...

אוזה, תסתכלי על זה חיובי

חודש מרץ הוא חודש מקסים ללדת בו, וגם אפריל (למקרה של מחזור של 39 ימים) יופי של גישה!
מאחלת לך מחזור קצר, ביוץ מוצלח וללא דימום בקצה השני
לולה הפילולה

למעלה