אוף.. אני בדיכאון

אוף.. אני בדיכאון

אוף.. אני ממש מדוכאת.. אני מרגישה כאילו אני לא מקבלת מספיק יחס וחיבה מהחבר שלי... וזה ממש מדכא.. וחוץ מזה בזמן האחרון כל החברות שלי מפנות לי עורף

Metal_F

New member
.....

זה ממש לא הזמן ובייחוד לא המקום לכאלה הודעות זה הכי אוף טופיק שיש. חוצמזה שאני אישית לא ממליצה בכלל בכלל לחשוף בעיות אישיות בכזה מקום. אם רע לך ובא לך לדבר את יכול לכתוב לי לאיי סי.....82745851# אבל שוב זה בהחלט לא היה במקום.

ילדה.... אני חשבתי שזה במקום?

אני צריכה לספר למישהו את זה.. אני צריכה להעלות את על הכתב.. ומה הקשר לאוף טופיק גוד דמיט?

Metal_F

New member
טוב.....

אני לא מבינה את הבורות שלכם בעניין! אם הפורום הוא פורום רוק הטופיק הוא רוק כל נושא אחר שלא קשור לנושא הזה באופן ישיר או עקיף הוא אוף טופיק! אם SC לא מתקן אתכם זאת אומרת שזה לא מפריע לו אז סבבה אבל בחיית ראבאק יש גבול!

flowr..

New member
בכל זאת-

אם מישהו כותב שהוא בדכאון, ומבקש עזרה, (לא ממש משנה באיזה פורום כרגע) אני חושבת שהמעט שאפשר לעשות הוא לא לכתוב לו שזה לא המקום... בכל זאת... בקשה לעזרה. flowr..

Metal_F

New member
החיים קשים מה לעשות...

ואני הצעתי את עזרתי נתתי לה את האיי סי קיו שלי. זה לא מעניין אף אחד ובצדק. אנשים אל באים לפה כדי לשמוע אחד על המצוקות של השני. אנשים באים לפה כדי לדבר על רוק. נקודה.

למעלה