הי אני משורוולת גם כן
אם את שבועיים וחצי בערך אחרי הניתוח את יכולה טונה מעודנת עם קצת מיוקל ובכל מקרה יש הנחיות מפורטות של הדיאטניות במרפאת ההשמנה בבית החולים שם עשית את הניתוח. ולגבי הכמות - קחי בחשבון שהקיבה שלך היא עכשיו 100 CC את יודעת מה זה אומר. בקושי 3 כפות. או חצי כוס פירה. גם פירה את יכולה כבר וגם רסק תפוחי עץ דיאט. מעדנים? אני לא לקחתי כי הם מתוקים ולא נספגים טוב. לכי על אשל, גילה, לבן דברים קלים ועד 3% ולא ממותקים. את יכולה ארטיקים (כן) וכמובן - ג'לי ! גם דייסות לדעתי זה בסדר כל עוד הן לא סמיכות מידי. בעדינות. סוכר - רק ממתיק!. שלשה שבועות אחרי את יכולה להוסיף לתפריט ביצה מרוסקת (אצלי עד היום לא עובר לי טוב ביצה) ובשר טחון . את יכולה גם בשלב זה לקחת ארוחה אחת ביום של ירקות מבושלים וטחונים לפירה בתוך מרק (מרק עוף עבר אצלי מצויין מההתחלה). גם דג נסיכת הנילוס יכולתי קצת אבל לא בכמות מטורפת - רק שלש כפות כאמור. וללעוס טוב. בכל מקרה בשבועיים שלשה הראשונים עדיפות לחלבונים!. אני אחרי חודש התחלתי להוסיף עגבניה מקולפת עבר בסדר, מלפפון מקולף גם כן בסדר. אבל הכל בקטן. היום אני יכולה הכל. לדעתי - כל אחת צריכה להכיר את עצמה ולנסות. כל פעם להוסיף משהו חדש. לאט לאט. אם את רוצה להוסיף למשל בשלב הזה מלפפון מקולף סתם דוגמא , זה על חשבון מנה חלבונית כי מבחינת הכמות זה לא יסתדר לך לכן תכנני בזהירות. וכמובן לשתות הרבה. הרבה. גם בגלל הברזל וגם בגלל שצריך. בהצלחה.