אוף!!!!אנא עיזרו לי!!!

bmi גבוה

New member
אוף!!!!אנא עיזרו לי!!!

אני ממש מתה לאכול משהו חוץ מגבינה או דניאלה או טחינה שד"ר רזיאל אמרה לעשות אותה ממש נוזלית...בעלי אכל היום לחמניה עם גבינה וסלמון וכ"כ בא לי....חשבתי שכבר לא יבוא לי אוכל אבל כנראה שכן וחזר החשק לירקות...מה עושים עיזרו לי להבין ואולי איך לא לחשוב על זה....

ליבי3617

New member
רק להעסיק את עצמך

להתעסק במה שמותר לך (קרטיבים, ג'לי, גבינות ומעדנים בלי פירות) לא להיות ליד אנשים שאוכלים אם זה מפריע לך. ברור שבא לך אוכל.. הגוף זוכר את הדברים והכמויות. וכמה שיותר לעסוק בדברים אחרים ולא באוכל. את צריכה לתת לקיבה את המנוחה שהיא צריכה.

שמחה37

New member
תקופה מבאסת

צריך רק להתעסק בדברים אחרים. אגב החשק לאוכל קיים אבל פיזית את לא באמת יכולה לאכול כרגע. תתענגי ממה שמותר תגווני ואוטוטו זה יעבור. קטן עלייך שמחה

bmi גבוה

New member
אני מחכה ליום ה11+שאלה חשובה

שאז אוכל גם ירקות לא כ"כ מובן לי איך אפשר למעוך טוב טוב קישואים חצילים ועגבניות אבל אני מניחה שהכוונה היא להוריד להם את הקליפה..... ההרגשה היא של סבתא בלי שיניים אבל נו טוב אני שמחה על ה"דניאלה" כרגע...זה דבר שלא אכלתי קודם.... והכי כיף יש לי יומן מסע...כותבת כל כמה ימים... שאלה קצת מגעילולה: מישהו יודע למה לעזאזל יש לי כל יום.. ממממ.. יציאות לא טובות?

שמחה37

New member
יציאות לא טובות

יכולות להיות כתוצאה מההרדמה. וגם כי את רק על מוצרי חלב. ויומן מסע זה יופי יופי. שמחה

bmi גבוה

New member
באמת?את רצינית?

תגידו איך יודעים מה עוד אפשר לאכול כי אם מותר טונה עם קצת מיוקל אני עכשיו עושה את זה...רשום רק חצי קופסת גבינה ועוד שני מעדנים..האם זה שונה בטבעת ושרוול כי אני עשיתי שרוול...

הי אני משורוולת גם כן

אם את שבועיים וחצי בערך אחרי הניתוח את יכולה טונה מעודנת עם קצת מיוקל ובכל מקרה יש הנחיות מפורטות של הדיאטניות במרפאת ההשמנה בבית החולים שם עשית את הניתוח. ולגבי הכמות - קחי בחשבון שהקיבה שלך היא עכשיו 100 CC את יודעת מה זה אומר. בקושי 3 כפות. או חצי כוס פירה. גם פירה את יכולה כבר וגם רסק תפוחי עץ דיאט. מעדנים? אני לא לקחתי כי הם מתוקים ולא נספגים טוב. לכי על אשל, גילה, לבן דברים קלים ועד 3% ולא ממותקים. את יכולה ארטיקים (כן) וכמובן - ג'לי ! גם דייסות לדעתי זה בסדר כל עוד הן לא סמיכות מידי. בעדינות. סוכר - רק ממתיק!. שלשה שבועות אחרי את יכולה להוסיף לתפריט ביצה מרוסקת (אצלי עד היום לא עובר לי טוב ביצה) ובשר טחון . את יכולה גם בשלב זה לקחת ארוחה אחת ביום של ירקות מבושלים וטחונים לפירה בתוך מרק (מרק עוף עבר אצלי מצויין מההתחלה). גם דג נסיכת הנילוס יכולתי קצת אבל לא בכמות מטורפת - רק שלש כפות כאמור. וללעוס טוב. בכל מקרה בשבועיים שלשה הראשונים עדיפות לחלבונים!. אני אחרי חודש התחלתי להוסיף עגבניה מקולפת עבר בסדר, מלפפון מקולף גם כן בסדר. אבל הכל בקטן. היום אני יכולה הכל. לדעתי - כל אחת צריכה להכיר את עצמה ולנסות. כל פעם להוסיף משהו חדש. לאט לאט. אם את רוצה להוסיף למשל בשלב הזה מלפפון מקולף סתם דוגמא , זה על חשבון מנה חלבונית כי מבחינת הכמות זה לא יסתדר לך לכן תכנני בזהירות. וכמובן לשתות הרבה. הרבה. גם בגלל הברזל וגם בגלל שצריך. בהצלחה.

bmi גבוה

New member
את הכי מתוקה אבל

אני עשיתי ניתוח ביום ראשון אז כך שאני חמישה ימים אחרי הניתוח!

למעלה