אוף איתכם

nutmeg

New member
קינקילנד! LOL!!!

בכל מקרה, את יודעת מה אומרים,נכון? שנוצות זה סקסי אבל תרנגולת שלמה זה קינקי... יש תרנגולות בבית שמש?

אם אני זוכר נכון...

בשכונה שלי יש כמה תרגולות...אבל כבר המון זמן שלא שמעתי מהן. אולי הן עושות עלי חרם. אולי.

אוף איתכם ../images/Emo46.gif

אתמול ראיתי כמה מגובשים פה וכמה שאפי היא בחורה על כיף כיופק. ועכשיו אני נאלץ להצטרף לפורום הזה
למה אוי למה אני צריך להידחף לעוד פורום?! למה אתם עושים לי את זה?! לא מספיקים לי המאתיים וחמש פורמים שאני כבר משוטט בהם? אני צריך גם אתכם על הראש?! ועכשיו אתם בטח תתחילו להתאהב בי (כמו כל יצור ריגשי אחר עלי אדמות) ולא תוכלו להיפרד ממני וזה יהיה עצוב וכולם יכעסו עלי שאני הולך. אז אני רק רוצה להגיד אוף אחד גדול על כולכם והנה אני מצטרף |הדגשרשמית לפורום אפי היקרה. צ´קים, בפרטי בבקשה. תודה.

דן צ

New member
אמיתי , עיצה קטנה

אל תגיד שאתה מכיר אותי , לטובת עתידך בפורום. ברוך הבא

יופי, עכשיו כולם יודעים ../images/Emo10.gif

חבר´ה (אני בשוק! קראתי לכם חבר´ה! ועוד כל-כך מוקדם!), ביני לבין דן אין שום קשר, אנא אל תסיקו מסקנות, אני לא מכיר אותו, הוא לא גר בעיר שלי, הוא לא הסיע אותי אתמול לטקס ואני אפילו לא יודע איך קוראים לו (דן או צדיק ?). אנא מכם, אני מתחנן, מכל הבקשות של הלב...תעשו הפרדה בולטת ביני לבין הנ"ל. (*נושם לרווחה*)

d@r121

New member
אמיתי שולתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!1

וזה לא מאוחר להצטרף לפורום החוקים פשוטים ביותר (עובדה אפילו שלי קלטה ושלי אישה
)
אין דביקונים
אם יש לך בעיה תשפוך אותה פה
בוקר לפי פורמפי זה אחרי 5 בבוקר
יש כל יום שרשור בוקר טוב ולשם משרשרים את סיכום יום אמש
לתלמידים שביננו הבוקר ממשיך גם באחת וגם בחמש אחרי הצהריים
לא להסתבך עם עידן על חוקים לשוניים
לא להסתבך עם שלי
כשאפי שולחת אותך למשימה עשה כדברה
נוירמטר מדווח על מצבה הנפשי של אפי (אם כי לאחרונה חלים סימני העלמות אולי הוא ברח בגלל המצב)
ליאת (לילו) חברה של ניצן (טאז) לכן כמה שפחות קרבה ככה יותר טוב
שלי ולאזרוס רוצים להתחתן
פורום אפי מביא אהבה וכניסה לתחום הניהול
רוב חברי הפורום הם מנהלים
דנה2090 הרבה יותר נחמדה מאפי
אם מצב הנפשי הוא סביר+ אל תקרא את הודעות הבוקר של פנתר
יש 2 דור בפורום דורק´ה (DOR K) וd@r121 (אני
) שיכול להקרא גם דור
לאזרוס ודנץ אוייבים מעל גבי הפורום אבל חברים בחיים
תשלום דמי החבר נלקח פעם בחודש ע"י הראש הגדול לאותו שבוע
כמתנת כניסה נא לשלוח לאפי בדואר פקאט מלברו לייט
80% מהפורום מכורים לסיגריות עוד 5% קורבים להתמכרות ועוד 15% מעשנים פאסיביים
תזכור: סיגריות זה בריא לעור הפנים- כך אמרה אפי וכך יהיה
ולמען השם הפחת בכמות האמוטיקנים יש מספר הקבוע בחוק אל תעבור עליו אנא שנן ולמד בקפידה את החוקים בקפידה בוחן פתע ייערך בקרוב

אלף, אתה כבר מופיע בטאגים.

שתיים: הבה נוסיף: בית שמש היא אכן עיר בישראל, וחבל שתטען אחרת. כל מה שנוטמג אומרת, תמיד נכון. עובדתית. מספר מחברי הפורום לא גרים בגוש דן. גם בעיניי זה מוזר. בפורום ישנם מסי חבר, שעד אמש היו מופקעים. היום הם פשוט רצח לאור יום. גשם זה לא דבר משמח. שמש זה בהחלט לא דבר משמח. מזג אוויר בכלל הוא מיותר. שירים למגירה, הגיגים לאור נרות והשתפכויות רומנטיות - בשרשור ה
, או בכלל לא. אוויל זו מחמאה. והבה נתקן: דנה הרבה הרבה הרבה יותר נחמדה מאפי.

בית שמש שולתתת!

(טוב לא ממש שולתת...אבל מאז הטקס שנעשה באמפי בשנת 89, בית שמש היא עיר, ואפילו יש לי חולצה כחולה מאותה שנה שמשמשת כסמרטוט שתוכיח זאת).

טעות טעות טעות

דמי החבר לא נגבים על ידי הראש הגדול, אלא על ידי בלבד. רק על כך, דור אוהבי, דמי החבר המשולמים על ידך יוכפלו מיום זה ואיל. וגם אוסיף, שאם זכרוני איננו מטענ (והוא לעולם איננו מטעני) הנתון לגבי אחוז חברי הפורום המעשנים הוא שקרי בעליל. שכן מרבית חברי הפורום אינם מעשנים, מלבד קבוצה קטנה, ובעיקר צמד שאקרא לו באותיות ט´ וא´ (סתם אותיות שעלו במוחי הרגע) שלא מסוגל לשבת שעה באולם בלי לצאת לעשן באמצע ברכות לאפי על הזכייה
שירה

De-Panther

New member
בשבילי הבוקר הוא עד חצות ותמיד אפשר

לקרוא את ההודעות בוקר טוב שלי רק שלפעמים זה יכול לגרום לבעיות נפשיות

d@r121

New member
ממתי את הפכת לגזברית?

לא זכור לי שהיה מינוי חגיגי....

resputin

New member
ורק על כך נאמר

תשתקי ותשלמי כפול התיבה שלי מחכה. ..וכל אתם שחשבו שהעלמתי עין, חכו חכו- אחרי חמש ההוצאה לפועל אצלכם בתיבות.

De-Panther

New member
תלמד לשרשר... לרגע חשבתי שבאו וחתכו

לי חלק חשוב בגוף בזמן שישנתי ושבינתיים הפכו אותי לגיזברית

אז זהו, שלא.

אני חי בעולם שאינו מושתת על חוקים (יענתו מאטריקס). אני לא מכיר את שלי, אבל אני מניח שזהו עניין של זמן עד שאני אסתבך איתה. כשאפי שולחת אותי למשימה, אני אצחק בקול רם. על הקטע של דן ולאזרוס (רבק! מה זה השם הזה?!) שמעתי מפיו של דן (למרות שלזי הכחיש הכל בפני אתמול בצ´אט). אני לא מעשן! (וכמו שאמרתי לדנץ, אפילו הליום לא נכנס לראותי). ולגבי האייקונים (רק בשביל להמחיש את היותי מורד וירטואלי):
(ואני בטוח שההודעה התעוותה לגמרי עקב האייקונים)

nutmeg

New member
אני מבטיחה לך חגיגית

לא להתאהב בך. אני אפילו מוכנה להיות ממש נבזית כל פעם שאתה כותב בפורום ולהלבין פניך ברבים. אם בא לך משהו קצת יותר קינקי - פנה לשלי.

שמישהו יסביר לאמיתי, ומהר,

את מדיניות האנטי-דביקונים המושלת בפורום. מהר !!!

למעלה