אוף איתכם...

אוף איתכם...../images/Emo4.gif

מה קורה לפורום? כבר אין לי עניין להיכנס אליו... הוא מלא באוף טופיקס ושירשורי "היום שלי" בחייאת, מה יש לכולם? ישנים את שנת החורף שלכם? להזכירכם, זה קיץ!!! (
טוב נו... ברוב המקומות בעולם - סורי נועו'ש!
) תתחילו להעלות סקרים מעניינים, דברים חדשים... לא יודעת מה... זה כאילו אותם ילדים מעלים רעיונות ומנסים להחיות את הפורום כל הזמן והשאר לא... אוף...
סיון, לא רוצה להעליב אבל גם את, בתור מנהלת, לא תורמת כל כך הרבה! למה את לא מסדרת גלריות? מעדכנת מאמר נציגים? מעלה סקרים חדשים? הפורום לא זז! אז יפה, את כמעט לא בבית, אבל בזמן שכן, במקום לבכות לכולם במסנג'ר על החבר שלך והידידה שלו פשוט תעשי משהו עם הפורום! כבר לא מעניין להיכנס לפה! ואנשים- זה בשבילכם באותה מידה! תעלו רעיונות או לא יודעת מה! טוב אז הנה סקר: חבר\ה הכי טוב\ה שלכם מהמקום בו אתם חיים נוסע\ת לחופשה הקיץ. היא\הוא מבטיח\ה לכם מתנה... מה הייתם רוצים לקבל?
טוב תענו אנשושים...

Julia16

New member
שירן, את ממש צודקת!../images/Emo45.gif

את צודקת במאה אחוז וגם אני מרגישה כמוך. האמת שבזמן האחרון הרמה של הפורום לדעתי ממש ירדה וכבר לא ממש בא לי להיכנס לפה או לרשום פה. אני ניסיתי כבר המון פעמים לעשות דברים חדשים בפורום ולהחיות אותו (להלן השאלון מעבר, השרשור על אמריקה ועוד..) ואני לא אומרת שאין עוד אנשים, אבל בשלב הזה נראה לי שגם הם התייאשו כבר. אי אפשר ככה כשכל פעם אותם ילדים מתאמצים להעלות כל מיני רעיונות ושירשורים חדשים, ואחרים כותבים רק על מטריקס או החבר\חברה שלהם, או בכלל לא רושמים כלום. סיון, באמת, את אמרת כבר לפני יותר מחודשיים שאת תדעכני את הגלריות ובאמת עוד לא עשית את זה. חבל, לפורום הזה יש פוטנציאל ענק, כי זה נושא מעניין והכל, אבל אתם פשוט לא מנצלים את זה. טוב, אין יותר מה להגיד. לשאלה של שירן..אממ..תלוי לאיזה מקום הם נוסעים, כי אז אפשר משהו שקשור למקום. האמת היא שלא כזה חשוב לי מתנה, העיקר שהוא יחזור שלם ובריא! (חחח..איזה תשובה דיפלומטית..) אבל כעיקרון דברים שאני אוהבת הם דיסקים, ספרים, בגדים (כובעים!!! כמו כובע צרפתי כזה, לא כובעי מצחייה מגעילים..) וזיהו. שירן, אני יודעת למה את שואלת את זה..הבטחת לי מתנה מאמריקה, לא לשכוח!

../images/Emo6.gif

תאמיני לי שלא בגלל זה שאלתי... חחחחחח... אני כבר יודעת מה לקנות לך.... *משהו בצבע ורוד* יא חתיכת ברבי!

Odish16

New member
נכון...טוב כנסו אם בא לכם

נכון, את צודקת..פעם היתי חוזרת מבית ספר ישר לפורום וכאלה..היום..גם אין לי בית ספר..וגם אין לי ממש למה להכנס.. טוב נו, אולי משתפת פה ושם תחבר'ה..חח לא שמישהו באמת קורא את השיט שלי..אבל שיהיה.. ונכון סיון! גרררר אני אמרתי לך איזה מליון פעמים מה עם עדכון התמונות וכו' וכו'..עוד מתי שהיה את השרשור הענקי של התמונות אמרנו לך לצרף..ואני כל הזמן בודקת בגלריה ורואה כלום..מה? זה עד כדי כך קשה לצרף תמונות? ובקשר למה שאמרת על המאטריקס ועל החבר\חברה..עד כמה שבילבצתי וכל הקקי הזה..אני מסכימה איתך..אני אשתוק..(לפחות אשתדל) ואכתוב דברים יותר רלוונטים..וגם על החבר והחברה אפשר לשמוע באייסיקיו..מסנג'ר..ועוד. ובאמת צריך להחיות את הפורום הזה קצת...אם יש לכם רעיונות..אל תפחדו..אנחנו לא נושכים..(לפחות רובנו)..

sivani

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

אני מסכימה עם חלק די קטן ממה שאת אומרת. לדעתי,שרשורי היום שלי הם מאוד חשובים בפורום. זה פורום חוויות,לא פורום מקצועי! חוויות היומיום של נוער שגר בחו"ל מאוד מאוד קשורות לאיך הוא מסתדר שם,בעיות חברתיות...ועוד 101 דברים אחרים. אז אני לא רואה למה את אומרת שזה מיותר. בקשר אלי: כן שירן,אני מודעת שאני לא פה הרבה,ספרי לי על זה,באמת שאני יודעת שאין לי זמן ואני ממש מצטערת שאני כמעט לא בפורום ולא מעדכנת,אבל לכל אחד יש תקופות כאלה. אני יודעת שאת צודקת,אבל עם כל הכבוד,הצורה שבה האשמת עלי את התמוטטות הפורום בפסקת ה-
הייתה די לא נכונה. מה,אני היחידה שצריכה פה להעלות סקרים ולכתוב הודעות ארוכות ומאמרים? לא נראה לי! אם הפורום לא יכול לתפקד בלעדי ולפעול לא ב-
אז באמת שזה די חבל, כי הפורום צריך להיות מבוסס על חברי הפורום ועל מה שהם כותבים ולא רק על המנהל . אני עושה מה שאני יכולה,באמת,אבל אני מודעת לכך שאת צודקת ואני מבטיחה שעוד היום יהיה עדכון גדול.
ועוד משהו-את לא יכולה להגיד שאני לא עושה כלום,כי אני כן עושה. אני כן מעלה מאמרים מתוך הפורום,כן מעדכנת סקרים... להעלות גלריות זה לא ממש 5 דקות עבודה כמו שאתן חושבות,אז ההתנפלות הזאת לדעתי היא קצת מוגזמת.

אני מסכימה עם סיון

הפורום די תלוי בכולנו, לא רק במנהל. בכל מקרה, אנשים פה ממש צריכים להתעורר, כי נהיה פה די... יבש...
אז יאללה, תתחילו לשנות נושאי שיחה, לעלות שאלות, מה שזה לא יהיה, כי באמת חבל, יש לפורום הזה פוטנציאל ענק שהוא לא מממש (omg פלאשבקים עצבניים מכתה ו', ממתי לעזאזל אני מתחילה לדבר כמו המורים שלי???) ובנוגע לשאלה של שירן, זה תלוי לאן החבר/ה שלך נוסע, כי לכל מדינה יש מיוחד ואני בד"כ מבקשת כל מיני מזכרות מהמדינה עצמה, כי בגדים/בשמים יש בכל מקום.
עוד כמה ימים אני בישראל! ואז האייקונים האלה יהיו רלוונטים! *סיוון סופרת את הימים* ביי כולם ושבת שלום! (אף פעם לא הבנתי כל כך מה הביטוי הזה אומר, אולי מישהו יוכל לעזור לי לפענח?)

למעלה