אוף איתי!!!

MeWithoutU

New member
אוף איתי!!!

אתמול נסעתי לעיר לקנות כמה דברים! ובדיוק מול החנות שהייתי צריכה הייתה חניה... אז אבא שלי אמר שאני יחנה שם!(באמצע של שני מכוניות) רק מזה שראיתי שאני אמורה לחנות בין שני מכוניות ניכנסתי ללחץ!...ניסיתי להיכנס ולא הצלחתי! אבא שלי אמר לי שהייתי אמורה להמשיך לנסוע ולהיכנס ברוורס... סעמוק!כל כך נלחצתי שפשוט יצאתי מהאוטו ונתתי לאבא שלי לחנות! תחשבו מה היה קורה עם הייתי לבד...)))= רוב הסיכוים שפשוט הייתי רואה שזאת חניה בין שני מכוניות שהייתי מעדיפה לחנות במקום רחוק מאיפה שאני צריכה ואז לעשות הליכה...מאשר לחנות קרוב...)= עוד מעט נגמר לי המלווה! מה יהיה איתי לעזאזל?!?!()= אני נוהגת טוב!אין לי בעיה עם נהיגה! אני גם טובה בחניה (רק כשזאת החניה שליד הבית!) אבל חניות אחרות...אני משום מה לא בטוחה בעצמי!

Krishi

New member
האמממממ...

תשמעי הכי טוב זה לנסוע לאיזה חניון ופשוט לתרגל על הזמן חניות... מלבד זאת, אחרי שתתחילי לנהוג לבד וייצא לך לחנות בכל מיני מקומות, את תצברי ניסיון ומיומנות ואז חניות יפחידו אותך פחות ופחות עד שכבר תחני באופן אוטומטי ולא תחשבי על זה אפילו

dor119

New member
כמה שהדוגמא הזאת טובה . . .

למצב כזה בדיוק מגיעים כשלומדים רק להחנות כשאין רכב מאחור כשהמורים עושים לעצמם ולתלמידים חיים קלים . וכשהבוחנים דורשים במבחן חניה בין 2 כלי רכב מגישים עירעור כי "זה לא מקובל להקשות במבחן "!! הבעיה שהתלמידים לא לומדים את זה ולא יודעים להתמודד עם הבעיות המיוחדות לחניה בין 2 כלי רכב אם בניצב ואם במקביל .

Krishi

New member
אפשר ורצוי כמובן

לשים קונוסים או כל דבר אחר כדי להדמות גבולות לחניה וכך להקשות על התרגול. בכל מקרה... ההצעה השניה שלי שנגעה לרכישת מיומנות חניה עם הזמן היא היותר חשובה. וכן, אני מסכים איתך שבשיעורי הנהיגה כמעט תמיד מתרגלים: א. רק חניות במקביל. ב. חניות במקביל בהן יש רווח גדול מאוד בין המכוניות החונות או לחילופין אין אוטו שחונה מקדי או מאחורה. ג. לרוב הטכניקה הנלמדת ע"י המורים כוללת בתוכה שימוש של המראות המגדילות שהמורה שם מעל המראות הצדדיות. ומאחר ולרוב האנשים בארץ אין מראות כאלה ברכב הפרטי שלהם אז נהגים חדשים מסתבכים בהתחלה עם החניות. ככה זה שמלמדים לעבור טסט ולא איך לנהוג..

MeWithoutU

New member
דווקא בשיעורי נהיגה...

הייתי חונה בין שני מכוניות...גם בניצב וגם במקביל...והלך לי ממש טוב! ופתאום לא הולך לי... אולי כי המורה יכול לעצור אותי עם משהו...ואבא שלי לא?!?! גם אם הייתי חלילה פוגעת באוטו בשיעורי נהיגה...אז לא אני אשמה!זה המורה אשם...כי לי עדין אין רישיון! אבל עכשיושיש לי...זה מפחיד...)=

Benightedxx

New member
אין שום בושה בלחנות רחוק

עדיף לחנות במקום בטוח, גם אם הוא רחוק, מאשר להתאמץ ולהסתכן בגלל שמקום הוא קרוב - אם יידפק לך האוטו את תתבאסי הרבה יותר
נכון, עדיף שתתרגלי חניות ותהיי כמה שיותר מנוסה, אבל בינתיים לכי על בטוח - וגם אחרי שתדעי לחנות ב100%, למה סתם להסתכן? טיפ #24 מהמלווה (קרי: אבא) שלי

MeWithoutU

New member
טוב אני חושבת שאני...

ילך לאיזה מקום חניה ריק...אם שים בצדדים באמת איזה משהו ויתרגל שם... חחח...נשמע דפוק...אבל מה לעשות!

למעלה