יש תקווה
שלום איש יקר,
אני מבין שזה מפחיד. זה שונה מה"נורמליות" שגדלנו עליה, זה לא מוכר, יש פחד שידעו עליך ויגיבו לא טוב. מצד שני מזה שפנית אני מבין שאתה ממש לא רוצה להיות בבדידות, ושאתה מאמין שיש מה לעשות, שאולי גם יביא לך שמחה ואושר, ודרך אגב – אולי אפילו משפחה, למרות שאולי לא במובן השמרני.
להתגבר על הפחד, להכיר את העולם ההומואי, להכיר גברים, לספר ולמצוא את הדרך המתאימה לך – כל זה זה תהליך, לא עושים ביום אחד. באמת חשוב לא לעבור את זה בבדידות. יש הרבה דברים שתוכל לעשות כעת, עדיין בלי להחשף , ובלי עדיין לקבל החלטות גדולות לגבי העתיד שלך.
יש ארגונים של הומואים דתיים שעושים מפגשים חברתיים. זאת הזדמנות בשבילך להכיר, לדבר עם אנשים דומים שעוברים את אותן הבעיות ולהיות פחות בודד. אחד הוא חברותא והשני הוא הו"ד שבראשו עומד הרב רון יוסף, רב אורתודוקסי הומוסקסואל מוצהר.
www.havruta.org.il
www.hod.org.il
אם אתה עד גיל 23, יש גם את ארגון נוער גאה (אי"גי) שיש לו קבוצות חברתיות בכל הארץ , כולל קבוצות דתיות.
www.igy.org.il
ויש עוד אפשרויות אחרות. אם אתה רוצה לדבר, לפרוק ולהתייעץ ,אתה מוזמן לדבר איתנו ב"יש עם מי לדבר" , קו הקשב והמידע של הקהילה הגאה. אנחנו פועלים בימים א'-ה' בשעות 19:30-22:30 בטלפון 03-6205591 .
אני יודע שדברים נראים אולי מפחידים כעת, אבל עם הזמן ובצעדים קטנים, אפשר לנצח את הפחד ולמצוא הרבה שמחה.
מאחל לך המון טוב ,
עמיר
"יש עם מי לדבר"
קו הקשב והמידע של הקהילה הגאה