אוף איזה מעצבן

• פותח הנושא fef24
  • פורסם בתאריך

fef24

New member
אוף איזה מעצבן

הייתי אתמול במסיבה אצל חבר, דיברתי שעות (בלי הגזמה) עם מישהו חמוד ביותר, שנתן את כל הסימנים הנדרשים, התעלם ממישהי שדיברה איתנו ונתן מלוא תשומת הלב אלי, ובסוף נתן לי את הפייסבוק שלו, רק לגלות שהוא פאקינג סטרייט. כל הערב חברים שלי אמרו לי לקחת ממנו מספר, מרוב שזה נראה כל כך ברור שהוא ושיש כימיה כל כך טובה. גברים, להרוג אותם

Superboi

New member
מה בפייסבוק שלו "הסגיר" את זה?

אם זה ה"מתעניין בנשים", אז תדע שהשדה הזה הוא בולשיט אחד גדול. אם זו תגובה או סטטוס או תמונה, אז תדע שיש גם ביסקסואלים בעולם :)

fef24

New member
הכל שם

ב"לייקים" אין שום דבר שיכול להעיד על משהו, המתעניין בנשים כמובן, חובב ספורט. הדבר היחיד שפועל לרעתו הוא שהוא עשה לייק למייקל ג'קסון (וזה אפילו אני לא עשיתי). נכון שחלק מהדברים זה סטיגמה, אבל קל לחשוד או להפריך שמישהו גיי לפי הפייסבוק

ItsikH

Member
ממש לא בטוח הפייסבוק שלך כן מסגיר? אם כן, אז תמשיך לתקשר איתו ותן לו הזדמנויות "לשים לב" שאתה מתעניין בו.

Wrecker

New member
כל הפייסבוק שלי מפוצץ במכוניות ספורט

זה לא אומר חח

fef24

New member
לא, אבל לכל צד יש סימנים. אני בטוח שגם אצלך

נגיד, לייקים למטרות קהילה, מוזיקה, משהו... זה לא מכוניות וזהו. אה כן, ובפייס שלו הוא חובב נשים, יחד עם מידע חיצוני מהידיד, זה מעיד משהו

white star

New member
ברוך השב

בוא אני אספר לך סיפור: בעבודה הקודמת יצא לי להתחבר עם מישהו שעבר מחלקה. היתה בינינו כימיה די מיידית ובין השאר החלפנו פייסבוק. בפייסבוק שלו היה רשום שהוא סטרייט. אחרי זה היינו ביחסים ידידותיים, יום אחד ישבתי לארוחת צהריים איתו ועם עוד ידידה. דיברנו על יופי של אנשים, אז אמרתי לה משהו בסגנון שלי לא איכפת להחמיא לו כי הוא סטרייט ולא יחשוב שאני מתחיל איתו (או משהו כזה, זה היה לפני כמה שנים) בכל אופן, אחרי זה הוא בא אליי ולחש לי באוזן "אני לא ממש סטרייט..." והביע בי עניין די רציני, שהייתי צריך לדחות כי הייתי עם האקס באותו זמן. אבל אם הייתי פנוי...
אז ככה שזה לא בהכרח אומר משהו. תנסה להכיר אותו, מקסימום עשית ידיד חדש :)

fef24

New member
תמיד הייתי פה, פשוט בשם נוסף

ואני אנסה מה שאמרת, הבעיה היא שאני נקשר ונדלק בקלות, ובסוף אני סתם אתאהב שלא לצורך. בלי קשר אני אנסה לברר דרך הידיד מה הסיפור...

fef24

New member
טוב, יש אימות מהידיד שהוא סתם אובר נחמד

סעמק על הגברים האלו...

Uri04

New member
אוחח כולנו היינו שם...

אכן, יש גברים שצריך להרוג. ואם כבר להרוג, אז לפחות לעשות איתם קודם סקס סוער...

למעלה