אוף איזה ייאוש!

ענתי787878

New member
אוף איזה ייאוש!

אני אחרי 4 ימי גונל 225. בפעמים הקודמות שלקחתי גונל במינון נמוך יותר היו בשלב הזה 7-8 זקיקים. עכשיו עשיתי בדיקה ויש אחד של 10. והיא אמרה שיש עוד שניים קטנים יותר.. אני מיואשת וגמורה. אני לא מבינה איך זה שאין יותר זקיקים עם כזה מינון. אני עם ציסטה בכל שחלה ומתחילה לחשוב שהייתי צריכה לעשות ניתוח כשרופאי אנדו המליצו לי ולא להקשיב לרופא פריון. מה דעתכן?מישהי מכירה ?

ענבל ח1

New member
קורה

קורה לעתים שהגוף לא מגיב טוב בחודש מסוים. זה לא בהכרח מבשר רעות באופן כללי ואולי אפילו לא לגבי הסבב הזה. אולי המצב עוד ישתפר החודש. את עוד בתחילת הפרוטוקול...
מקווה שתופתעי לטובה.

ענתי787878

New member
תודה.. יכול להיות שהעלאת המינון גורמת לזה?

כי עם 75 ו150 הגבתי יותר טוב.... אפילו אסטרדויל שהיה 3000 בשלב זה בפעמים הקודמות עומד על 800... כדאי בכלל להמשיך לשאיבה במצב כזה?

ענבל ח1

New member
כן, יתכן

לפעמים הגוף מגיב הפוך מהמצופה והעלאת המינון דווקא גורמת לתגובה איטית יותר ופחות טובה.
אבל עדיין לא ניתן לדעת אצלך. הרופא בטח יגיד לך להמשיך. עוד מוקדם לצפות מה יקרה עם השאיבה...

ענבל ח1

New member
מבינה אותך.

גם לי לא אחת היו מפחי נפש ואכזבות. המון עליות ומורדות רגשיות, מקבלים מכה ומיד צריך להתרומם מחדש. מקווה עבור כולנו שבקרוב מאוד יהיה לזה סוף ושהוא יהיה טוב

חיבוק

ange110111

New member
מזדהה

עם חמישה ימי גונל באותו מינון ויש לי רק שניים...........

מבינה אותך מאוד - גם אני ככה

הייתי עם גונאל 300, וייצרתי בקושי שלושה זקיקים. שניים הופרו. היום קיבלתי תשובה שלילית.
אני חושבת שפשוט צריך רופא יצירתי שיחשוב על מינונים ושילובים אחרים.
לא ככ מכירה, אבל אם אשמע על מישהו אכתוב לך

ophir1234

New member
בסבב הקודם שלי הטכנאית רנטגן זיהתה רק שני זקיקים

והייתי נורא מאוכזבת שאחרי חמישה ימי הורמונים זה מה שיש. בסוף שאבו שלוש והחזירו שתיים שהופרו וחשבתי שעדיף לראות את מה שיש, ששתי ביציות מופרות זה המון ושכל אחת מהן יכולה להיות תינוק.

ענתי787878

New member
את צודקת..

מה שמבעס אותי זה שעם 75 היו 8 ועם 150..עכשיו זה 1 עם 225...אז אולי הוא טועה?? אולי עדיף להרעיל את הגוף פחות..? הרופא התקשר ואמר לקחת מונופור 300 ליומיים.. נראה אם יקרה משהו.. אבל תודה על הזוית החיובית.....

Rמחכה7

New member
מתסכל... אבל הגוף הוא לא מכונה...

יתכן חודש שהתגובה יותר חלשה
&nbsp
ויתכן גם , שפתאום תהיה קפיצה ויצמחו עוד זקיקים
&nbsp
מה הרופא אומר? איך להמשיך?

ענתי787878

New member
הרופא שלי קצת פוץ

וכששאלתי מה הוא חושב הוא אמר שרק התחלנו. אמר לי לקחת מונופור יומיים 300 ליום. מבעס שלא שם לב שכל פעם שמעלה מינון יש פחות...

למעלה