אוף איזה יום קשה :(

Jeinn

New member
אוף איזה יום קשה :(

בדמיון כבר ראיתי את הגרוע מכל, ועכשיו אחרי שחזרנו מחוות דעת מגולחים, מרוששים ובעיקר מותשים אבל הכי חשוב רגועים יותר ואופטימיים..
ועכשיו אני אובדת עצות, איך אני גורמת למלאכית שלי לאכול משהו??
אוכל יבש נראה לי קצת קשה לה לאכול, אז ניסיתי להרטיב לה את האוכל, ניסיתי להפוך לעיסה ולתת במזרק, שימורים היא לא אוכלת אצלי, עוף ודגים מכובסים גם לא עושים לה את זה (למרות שבכל זאת שמתי כנף על האש).
יש למישהו הצעות גורמה מעניינות??
אגב מים היא כן שותה, אבל אני לא יודעת כמה זמן היא לא אכלה לי.. :(

laalaalalala

New member
אוליי תנסי להרטיב לה את האוכל היבש טיפה ..

אצלי ג'וני מת על אוכל רטוב .

WTR

New member
מה עם ביצה עם ממש מעט גבינה?

זה יכול לעניין אותה?
טונה?
A/D? (אוכל רפואי עם ריח חזק שהם בד"כ אוהבים)

חשוב שהיא תאכל... אם היא לא אוכלת יותר מכמה שעות תתקראי לחוות דעת להתייעץ איתם

Jeinn

New member
עדכון

ג׳ויה בסוף הסכימה לאכול עוף, הבעיה שהיא אוכלת רק אותו. את שימורי a/d היא לא מוכנה לאכול, אז אני מדללת במים, ונותנת לה בכוח עם מזרק. וזהו בינתיים, מקווה לטוב.
אנסה גם ביצה וטונה במים. ולגבי גבינה, הרי זה עושה שילשולים, והיות שלג׳ויה יש דלקת בבטן, ועד עכשיו היא או לא עשתה קקי אלא מן ריר ירוק כזה, או לחילופין נוזלים צואתיים עם דם. אז אני לא בטוחה כמה זה יעשה לה טוב לבטן. :( מה דעתכם?
אבל לעומת אתמול המצב שלה הרבה יותר טוב ברוך השם. מקווה שילך וישתפר..

Sweet Fantasy

New member
החלמה מהירה

מחזיקה אצבעות להחלמתה המהירה, תהיי חזקה זה חשוב בשבילה.

Jeinn

New member
ברוך השם ובשעה טובה

אחרי השיפור שהיה לה המצב שוב הדרדר, היא התחילה להקיא ופשוט הפכה לסמרטוט קטן..
ואז אחרי ששוב בכיתי לעמיר בטלפון, התחלתי לקחת אותה בוקר וערב אליו לקבל זריקות של אנטיביוטיקה, משהו נגד הקאות ועירוי תת עורי. הקטנה המסכנה הפכה פשוט למסננת, אבל התרופות ברוך השם עשו את שהלן ומצבה ביום חמישי בלילה פתאום התחיל להשתפר, והיא חזרה לאכול אוכל יבש ולשתות לבד.
עדיין יש לה עליות וירידות, והיא בעיקר ישנה, אבל ברוך השם - ורק בזכות עמיר המדהים שלא רק טיפל בילדה שלי אלא גם עודד אותי בשעה קשה - היא בכיוון הנכון להיות שוב בריאה!!
אז בנימה אופטימית זו תודה על הדאגה והאכפתיות, ושיהיה לכולנו שבוע טוב ורק בשורות טובות!
ג׳ני וג׳ויה

Jeinn

New member
ג'ויה מחלימה :)

נסיכה קטנה ומהממת שלי, שתזכה לאריכות ימים ובריאות איתנה!!!

איזה מקסימונת ....

וכמה טוב לדעת שהיא מחלימה ממה שתקף אותה... לפחות היא התחילה לשתות ולאכול שזה הכי חשוב,
זה הסימן הטוב ביותר לראות שהיא מתאוששת וחוזרת לעצמה :)
ואל תשכחי להמשיך לעדכן אותנו...

WTR

New member
בטן

היתרון הגדול לדעתי בכל הבדיקות שעושים להם זה הגילוח בבטן... אין על נשנושים של בטן חמוסית

למעלה