אוף איזה חג דפקט...

מחiשמל

New member
אוף איזה חג דפקט...

סבא שלי מת (לא בגלל זה החג דפקט...) ואתמולו ציפו ממני שאני, בתור הגדול, החליף אותו ואקרא בתנ"ך וכל זה... וממש לא הייתי בלחץ ואפילו הייתי מוכן כמה ימים לפני זה שאני זה שאצטרך לעשות את כל הברכות ובאמת רציתי בשביל סבתא שלי כדי שלא תהיה עצובה ותרגיש שבכל זאת יש חג אפילו שסבא מת אבל המילים נתקעו לי כמו תמיד ובסוף סתם הרסתי את החג לכולם... עלק שנה טובה.

Impious

New member
חביבי

תקשיב, לא הרסת את החג לאף אחד. הכוונות שלך היו טובות, ובאמת שזה לא משנה שנתקעת או כמה שנתקעת. ציפית שזה יהיה מושלם? שלא תתקע בכלל? אולי לא תאהב את התגובה שלי אבל אתה צריך להשלים עם זה שלא תמיד הכל מתנהל כמו שאתה רוצה, איך שאתה רוצה ולפעמים הציפיות שלך מעצמך גבוהות מדי, עד כדי בלתי אפשריות כך שלעמוד בציפיות של עצמך זה פשוט להשחית את עצמך! אתמול 'נאלצתי' לנסוע באוטובוס, היה עליי להגיד לאיפה אני צריך, התרגשתי הרבה, כבר חצי שעה לפני. פניתי לנהג, גמגמתי. אבל הרגשתי טוב עם עצמי אחרי זה, אתה לא תחרבן לעצמך ת'מצב רוח בגלל כל תקיעה, לא משנה מה הסיטואציה ועד כמה מצפים ממך או עד כמה אתה מצפה את עצמך, זה לא שווה את זה. אני מקווה שתפנים דבר מה ממה שכתבתי פה, שיהיה לך יום טוב, שי

shuky63

New member
הם ציפו ממך שתחליף אותו ועשית את זה

הכי טוב שיכולת.מה פתאום הרסת את החג לכולם. אני לפני שנים הייתי נכנס ללחץ באזכרה של אבא שלי כשהייתי צריך לקרוא את הקדיש ומגמגם נורא ובטוח שעשיתי בושות לכולם.עד שנמאס לי ואמרתי פעם לדוד שלי(אח של אבא שלי) ,נמאס לי לגמגם כל שנה אולי נקרא את זה ביחד.כמובן שכשקראנו יחד לא גמגמתי. היום גם דוד שלי כבר לא בחיים ואני עורך את האזכרות לבד.קורא את כל פרקי התהילים תפילת האשכבה ואת הקדיש בלי שום גמגום. מתקדמים בחיים.תתעודד.

vicz

New member
תסתכל על זה מצד אחר

אני לא חושבת שהרסת למישהו את החג!!! עשית משהו שפחדת לעשות למען מישהו שאתה אוהב אני חושבת שסבתא שלך מאוד מעריכה את מה שעשית אני חושבת שסבא שלך היה גאה בך - הרי ידעת שאתה הולך לגמגם ולא ויתרת!!! אני חושבת שאנשים שהקשיבו לך התרגשו ולא היה להם משנה שאתה נתקע במילים אם היית מצטנן ומאבד את הקול וקורא בצורה שבקושי שומעים - הרי לא היית חושב שהרסת לכולם את החג היית אומר -- זה מצב פיזי שלא תלוי בי, עשיתי את מיטב יכולתי זה בדיוק אותו דבר לכל אחד מאיתנו יש מגבלות פיזיות כאלה ואחרות........ שתהיה לך שנה מעולה של אהבה והערכה כלפי עצמך ויקי

Impious

New member
אהבתי את איך שאת מסתכלת על זה

כל הכבוד

שמחה99

New member
וואו, תפסתי אותך און ליין! ../images/Emo6.gif

לא רוצה לענות, לא צריך! ההפסד כולו................... שלנו!
אבל בטוח יש לך הרבה מצבים טובים...

שמחה99

New member
במחשבה שניה ../images/Emo22.gif

אולי משמעות האייקון שצרפת מבטאת חוסר הבנה........ התכוונתי לעץ סקר מצבי הדיבור המוצלחים שלנו... אז אתה מוזמן להשתתף

Impious

New member
יאפ, חוסר הבנה

טוב בגלל הביקוש הרב (
) אני אשתתף בו.. אחר כך
בוקר :)

שמחה99

New member
מצטרפת לקודמי ../images/Emo140.gif

ו--- אתה בטוח שלא הרסת דווקא לעצמך את החג?........ מחושמל, תדע לך (ואני מנסה לשכנע את עצמי by the way) שכל תקיעה שאצלנו גורמת כוויה עמוקה, שריפה ושהיינו מעדיפים לקפוץ 5 פעמים מקומה עשירית בגללה, אחרים רואים אותה הרבה יותר הסלחנות מאשר אנחנו. בשבילנו זה הדבר הכי גרוע שיש, אחרים שוכחים מזה כמה שניות אחר כך... הבעיה שאנחנו נשארים עם ההרגשה הנוראית הזו הרבה הרבה אחרי... וכן! שתהיה לך שנה טובה ומתוקה מתוקה...
שנה שתרגיש טוב עם עצמך, לפחות כמו איך שאחרים רואים אותך...

למעלה