אוף, איזה בעסה... המטפלת של הבת שברה את הרגל... (המטפלת באה אלינו אחה"צ כשאני הולכת לעבודה...)
ס סוף סוף אמא New member 11/5/08 #1 אוף, איזה בעסה... המטפלת של הבת שברה את הרגל... (המטפלת באה אלינו אחה"צ כשאני הולכת לעבודה...)
ת תאירU4 New member 11/5/08 #2 אוייייי אויייייי ואיייייייי השבר לא קשור אליך נכון? זה לא תאונת עבודה.... השאלה היא האם את משלמת לה ביטוח לאומי? מה עושים במקרה כזה?
אוייייי אויייייי ואיייייייי השבר לא קשור אליך נכון? זה לא תאונת עבודה.... השאלה היא האם את משלמת לה ביטוח לאומי? מה עושים במקרה כזה?
ס סוף סוף אמא New member 11/5/08 #3 לא, למזלי השבר לא קשור אליי... אני לא משלמת לה ביטוח לאומי (היא לא רוצה שאדווח עליה...) הבעיה עכשיו איך אסתדר בלעדיה לפחות חודש...
לא, למזלי השבר לא קשור אליי... אני לא משלמת לה ביטוח לאומי (היא לא רוצה שאדווח עליה...) הבעיה עכשיו איך אסתדר בלעדיה לפחות חודש...
מ מרגוש New member 11/5/08 #4 למה הסכמת לא לשלם ביטוח לאומי? לשלם ביטוח לאומי זה בשבילך ולא בשביל המטפלת!!! היא יכולה לבקש ממך תשלום על ימי מחלה שהיתה יכולה לקבל מהביטוח לאומי, גם עם זה לא קרה אצל, עם הית משלמת. החלמה מהירה למטפלת ושיעבור לכם מהר.
למה הסכמת לא לשלם ביטוח לאומי? לשלם ביטוח לאומי זה בשבילך ולא בשביל המטפלת!!! היא יכולה לבקש ממך תשלום על ימי מחלה שהיתה יכולה לקבל מהביטוח לאומי, גם עם זה לא קרה אצל, עם הית משלמת. החלמה מהירה למטפלת ושיעבור לכם מהר.
א א י ו ש י New member 11/5/08 #6 היא שברה אצלך את הרגל? מקווה שלא! ואם כן מקווה שלא תתבע אותך כי אחרת תאלצי לשלם לה הכל מכיסך כיון שלא שילמת עליה ביטוח לאומי הזול יוצא יקר אח"כ מסכימה עם מרגוש!
היא שברה אצלך את הרגל? מקווה שלא! ואם כן מקווה שלא תתבע אותך כי אחרת תאלצי לשלם לה הכל מכיסך כיון שלא שילמת עליה ביטוח לאומי הזול יוצא יקר אח"כ מסכימה עם מרגוש!
א א י ו ש י New member 11/5/08 #8 רק כעת ראיתי שתאיר שאלה לפי מה שהיא ענתה לא היה ברור לי..... בכל מקרה באמת מזל לא צריך לקחת סיכון בכל מקרה! עדיף לשלם ביטוח לאומי ולהיות שקטים
רק כעת ראיתי שתאיר שאלה לפי מה שהיא ענתה לא היה ברור לי..... בכל מקרה באמת מזל לא צריך לקחת סיכון בכל מקרה! עדיף לשלם ביטוח לאומי ולהיות שקטים
ע עפרה פלוס 3 New member 11/5/08 #5 אוי ../images/Emo201.gif החלמה מהירה למטפלת מקווה שתסתדרי. אם את צריכה משהו, תגידי!