אוף ....איזה באסה..

אוף ....איזה באסה..

עשיתי שפגט ומתחתי חזק את הרגל הקידמית(רגל ימין) שמעתי קליק... אוףףף אני לא יכול לעשות שפגט.. ואני לא יכול לשבת בפיסוק ולגעת עם הבטן ברצפה..
בכלל הרגל שלי במצב נוראי..
אני מחמם את הרגל כמה שאפשר ושמתי פעם אחת בנגיייט וכבר שבועיים אני באותו מצב.. וביום רביעי עשיתי כזה מפלייה לרלווה ונתפס לי משהו בברך..ואני לא יכלתי לעשות פלייה... מה קורה לי??? לא רוצה... כדי לי לשים איזה שהו בגד על כל הרגל כדי לחמם אותה..כי כל מה שקרה לי זה בגלל שלא הייתי מחומם מספיק...אוףףףף תוך כמה זמן זה יעבור...?

גם לי זה קרה ...

זה כאב לי ברגל ימין (היה לי את זה 2 רגליים) וזה לא נעים , ברגל ימין זה לא עבר לי בערך חצי שנה וברגל שמאל כשזה קרה לי היא כאבה לי יותר מחצי שנה וזה עבר לי לא מזמן טפו טפו טפו . עכשו אני מאוד נזהרת !

dancer14

New member
כן אשקרה

תגידי מה את דפוקה את את מעודדת אותו הוא לא בא לשצוע כמה זה כואב!! יוו שכללל!!

dancer14

New member
הלו הלפ 3 עוד רגע את באמת...

תיצטרכי הלף סתםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא שאני לא יודע לכתוב פשוט אני כותב מהר חחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב לצחוק חחחחחחחחחחחחחחח תגידי איפה את רוקדת?

גלללל הגזמת קצת

זה פורום...תיהיה קצת יותר עדין אני התכוונתי בצחוק עם "מעודד" היא בטח לא רצתה לשקר אז היא אמרה תאמתתת

dancer14

New member
חחחח אויי סליחה!!

אני פשוט אומר את מה שאני חושב סליחה אנימקווה שזה לא יקרה שוב חחח...

י ר ד נ י

New member
הוא דוקא כן בא!

הוא שאל אנשים שגם להם זה קרה, כמה זמן זה קרה להם.. אם אין לך מה להגיד פשוט אל תגיד אותם.. מה אתה מתערב בכלל!? תן לו להגיב.. ומי שכתבה "איזה מעודד" זה היה בצחוק... ןחלאס כבר לכתוב ככככהההה כאייללווו נננתקקעעההה לךךך המקללדתתת מה יש לך פרקינסון!?

TheBlackFairy

New member
האם חיכיתם להודעה מיוחדת../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

כי אם כן וגם אם לא, אז היא הגיעה
. אז כן, אני אבקש להפסיק עם הדבר הזה כמו שביקשתי מגל במסרים, כי אם זה לא יפסק אני אצטרך לנקוט בצעדים שאני אישית לא אוהבת (מחיקת הודעות, חסימת גולשים וכד'), לכן, בכל בעיה שיש לכם עם כל גולש בפורום או סתם בעיה קטנה, אתם מוזמנים לפנות אלי או אל גיא במסרים ונטפל בזה בהקדם האפשרי
. כמו כן, כאן המקום לציין שהודעות הכוללות ירידות על גולשים וקללות ימחקו בלי אזהרה, לידעתכם
. מקווה שקראתם ובאמת הפנמתם, דלית
.

למעלה