אוף איזה באסה....

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
אוף איזה באסה....

אני רוצה לספר לכם על היום הכי מבאס בשבוע: יום ראשון! יודעים (נראה לי שכולכן בנות אז אני אדבר בלשון נקבה) אז.... יודעות למה? כי ביום ראשון, בקרטון נטוורק משתנה כל הלוח של התוכניות... ואז אין פאוור פאף גירלז... ואז אני נאלץ לקבל את המנה היומית שלי בערוץ הילדים... ולא מנשה שזה בעברית וזה חלש... ולא משנה שהקולות שלהם מוזרים... הכי מקרצץ והכי מעצבן והכי לא מובן לי בחיים זה למה קוראים לה בבל??? מה זה בבל לעזאזל???? כאילו בעברית אי אפשר לשים ס´ בסוך מילה כי זזה לא נכון לשונית?!?!?! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!! ועוד יום ראשון הזה היה כל היום סקובי דו ואני לא אוהב... מילא היה קורג´ דה קאוורדלי דוג או משו... אוף! ועוד משו שמעצבן: שתמיד בערוץת הילדים ההתחלה נחתכת טיפה אז זה תמיד *רואים את הפרופסור* פלפל... וכל מה שנחמד! בלי סוכר!! אוף!@!!! טוב הוצאתי לחץ... יאללה ביי!

casperit

New member
יש דווקא הרבה בנים

אני חושבת...:- צודקת בקיצור. יעל

זיושי

New member
אני מסכים

מזה זה פייר חייבים פוואר פאף באנגלית

זה זמני...

שבוע הבא זה יהיה בשעות הערב, בלי דיבוב. אנגלית מקור + כתוביות.

NiGa

New member
וואי מגניב!!!

אבל עדיין... קרטון נטוורק זה יותר סטייל....

odiman11

New member
ערוץ הילדים מכונת הרס

מישהו שם לב שכל דבר שבא לערוץ הילדים נדפק אפילו אד אד ואדי שנשארו באנגלית לא ממש מתאימים לערוץ הילדים וכל פעם שאני צופה בזה שם זה ניראה אחרת לגמרי

yoo

New member
הצבעים בערוץ הילדים מחורבנים!!!

בקרטון נטוורק זה נראה יותר טוב (בלי התקיעות הטיפשיות שזה עושה שם XD) ועוד דבר מעצבן בעברית: קוראים למוג´וג´ו ג´ו מוז´ו ז´ו ז´ו חלסטרה!!! חחחחחחחחח ותחשבו על זה! ואיי ואיי... אה כן...וגם אני בן!

NiGa

New member
אף פעם לא שמתי לב למוז´ו ז´וז´ו...

מעניין... אולי הייתי מעוצבן מדי בקטע של בבל(ס!!!!) ושל "... פלפל וכל דבר נחמד..."

למעלה