אוף אוף.. :(

efratoosh0

New member
אוף אוף.. :(

אני בשיעור 27 (אתמול עשיתי את 26-27 וזה היה אחרי הפסקה של שבועיים). לא היה לי עדיין טסט פנימי והמורה לא אמר לי מה עם הטסט. אז אתמול שאלתי אותו והוא אמר לי שהיתה הפסקה די גדולה, למרות שבסופו של דבר זה היה לי טוב ההפסקה הזאת, וצריך עוד איזה שיעור או שניים ואז נראה. "שיעור" אצלו זה שיעור כפול (190 ש"ח... אני יודעת שזה די יקר) ואם זה יהיה עוד שני "שיעורים" זה עוד 380 ש"ח! גם ככה אמרתי לעצמי שאם אני לא עוברת טסט שני אז אני לא ממשיכה כי אין לי מספיק כסף ועכשיו הוא תוקע לי עוד שני שיעורים.. שהיה אומר לפני, הייתי מפנה את השבועיים האלה.. אוף! אין לי כוח לזה... אם אני לא יעבור על הטסט הראשוןאין לי מושג מה אני אעשה... הארבעה שיעורים האלה באים על חשבון הטסט שלי במקרה שאני לא יעבור...

מה ?!

190 שקל ?! על איזה אוטו את לומדת ? פורמולה 1 ? תקשיבי זה יקר טילים.. שיעור כפול אמור לעלות בסביבות ה-150 שקל. ונניח שאת לומדת על אוטומט, זה גם יקר..

efratoosh0

New member
כן אני יודעת שזה יקר..

אני לומדת על ידני.. (ג'יפ מאיזה סוג..) ושאלתי מישהו שלומד אצל המורה שלי והוא אמר שהיה לו טסט פנימי שיעור או שניים לפני הטסט עצמו.. אחרי שכבר היה תאריך לטסט... אני רק מקווה ששיעור הבא כבר יהיה לי תאריך לטסט.. והוא יעשה לי טסט פנימי... אוף אין לי כוח לזה... אני רוצה כבר לסיים..

וגם העובדה

שאת בשיעור 27 ועדיין לא עשית טסט פנימי גם מטרידה. טסט פנימי אמורים לעשות באמצע הלימודים בערך. שיעור 14-16.

lsd600

New member
לא נכון...

טסט פנימי עושים כשאתה כבר מוכן לטסט. אם אתה לא מוכן לטסט, לא עושים טסט פנימי. הוא צריך להיות די קרוב למועד הטסט החיצוני. המחיר קצת יקר מדי לשני שיעורים. זה אמור להיות 170, 180 מקסימום לשיעור כפול בידני.

אוקיי

אז בלי להוריד את הבטחון העצמי או משהו, אם היא בשיעור 27 ועדיין לא עשתה טסט פנימי, זה קצת חשוד. תשאלי את המורה שלך לגבי זה.. אני רגיל שעושים טסט פנימי בערך באמצע הלימודים. אני אישית עשיתי בשיעור 14. ועדיין זה פאקינג יקר לשיעור כפול. תחשוב, 190 שקל לשיעור כפול, זה אומר 95 שקל לשיעור בודד. המורה שלי לוקח 85 לשיעור בודד באוטומט..

משהו פה לא מסתדר לי..

טסט פנימי בשיעור 14? איך זה הגיוני אם רק אחרי שיעור 28 אפשר לגשת לטסט חיצוני? ומשיעור 14 עד שיעור 28 יכולות להיות עליות ומורדות בקשר לרמת המוכנות של התלמיד לטסט...

שמע

טסט פנימי כידוע עושה לך המנהל של הבית ספר לנהיגה שלך. וזה האינטרס האישי שלהם שתעבור. אז הם עושים את זה בצורה שכונתית. אני אישית נהגתי ממש חרא בטסט הפנימי שלי, וזה אחרי שישנתי בלילה שלפני 3 שעות. והעבירו אותי.

dutchy16

New member
אז תשמע, יש לך מורה שכונה

הוא בטח מהמורים האלה שלא אכפת להם יעברו לא יעברו, עובדים בקבלנות חופשי.. יש לי חבר עם מורה כזה.. גם הגיש אותו לטסט פנימי בשיעור 15.. חשבתי שהוא עובד עלי בהתחלה בעיקרון טסט פנימי אמורים להגיש כשהמורה חושב שאתה ממש קרוב לקראת טסט ודי קרוב לטסט (בדרך כלל כמה שיעורים לפני)

למעלה