אוף אוף נמאס לי!!!

miracle16

New member
אוף אוף נמאס לי!!!

כבר עכשיו אני צריכה תמיכה
מה אני אעשה עד מרץ? נמאס לי נמאס לי! נשארתי לבד! אני צריכה תמיכה...

JMSixfeetsmall

New member
תסבלי אותי עד מרץ! ../images/Emo24.gif

נהיה ביחד
את לא לבד! אל תדאגי בובה, יהיה טוב

שירוש ../images/Emo24.gif

אני הכי מזדהה איתך בעולםםםםם !! זוכרת את השיחה שלנו במסנג'ר?? תראי מה רשמת לי ותתעודדי... יהיה בסדר. חוצמזה אני איתך פה עד ה 23.4 ככה שאין לך מה לדאוג

miracle16

New member
צודקת אוףףף

כאילו זה זמני פשוט עכשיו ספציפית חברות שלי לא פה וסתם אני חייבת לעשות כמה דברים ואין לי עם מי אז זה מדכא כי ממש נשארתי לבד.. למזלי רק עדי התגייסה כל השאר פשוט לא פה כרגע.. בקיצור.. אוףףף

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מתגייסת באפריל זה גם המון זמן

OoמיכלoO

New member
את בטוח לא לבד....

יש כאן בפורום מלא אנשים שמתגייסים מאוחר חוצמזה את יכולה למצוא עבודה, להתנדב, למצוא תחביבים ועיסוקים... את תמצאי מה לעשות

wildgirl1

New member
כמעט כול החברות שלי בצבא

רובן הגדול לפחות אני בת 19 עוד פחות מחודש וסיימתי השנה יב' והן שנה שעברה אז הן כבר התגייסו ואני תקועה בבית עד לא יודעת מתי וזה עוד יותר גרוע כי אני אפילו לא יודעת מתי הצבא יקח אותי.

miracle16

New member
חחחח תודה לכל התומכות!

כולנו במצב ביש הא? והכל בגלל תאריך לידה מעצבן.. אני מקווה לקחת את עצמי בידיים ולעשות עם עצמי משהו.. סתם יצא שהכל כזה התמוטט בבת אחת אז זה מעצבן.. חחח תודה על העידוד

nettus

New member
לא נישארת לבד

אני עדיין פה, וגם דוריןו שנשארת עוד שנתיים פה, ואינה תישאר פה, ונבוא בסופי שבוע

miracle16

New member
כן אבל ברגע כתיבת ההודעה

אף אחת לא הייתה פה... יש לי חודש קשה פשוט.. הרבה אנשים שאני קרובה אליהם לא נמצאים

nettus

New member
../images/Emo24.gif

אבת תמיד יש ימים כאלה, ואחר כך יש ימים יותר טובים

dreamgirl18

New member
מבינה מאוד

אני מחכה כמו לא יודעת מה לגיוס לשמחתי הצלחתי לארגן גיוס מוקדם יותר אבל אני לא יודעת מה לעשות עם השיעמום יותר ומקומות עבודה לא לוקחים אותי לעבוד כי "אני קרובה מדי לגיוס" מה שאומרים לי זה "זה יגיע יותר מהר ממה שאת חושבת" נקווה

111שיר

New member
צודקים

אני כל כך רציתי להתגייס כבר, וממש שמחתי שהקדימו לי את הגיוס לספטמבר. עכשיו אני מתחילה לחשוש ורוצה לדחות אותו. זה קרוב לי. התובנה הגיעה אליי כשהתעוררתי באחד הימים ב4 אחה"צ וחשבתי לעצמי: פאק, בצבא אין מצב שאוכל לישון ככה הרבה.ואני ממש אוהבת לישון! השינה שלי ממש מבולגנת, ואני זוכרת את סבלתי בגדנ"ע מרוב שהייתי עייפה. אני מאמינה שבזמן הצבא והטירונות, במיוחד בזמן הטירונות, נשב ונחלום לנו על הימים בהם לא היו לנו יותר מדי דאגות והיה לנו הרבה חופש. אז שיהיה קצת משעמם, אז מה? לפחות נאכל כמו שצריך, נישן כמו שצריך. פאק אילו הדברים הבסיסיים ביותר! אגב, גם אותי לא רצו לקבל לעבודה כי הגיוס קרוב מדי. החלטתי פשוט מעתה ואילך לשקר לכל מקום עבודה שאני מתגייסת באפריל, ואז להגיד להם שלא מתאים לי אחרי חודשיים. רע, אבל הם יתגברו:)

למעלה