אוף, אוף.. דיי

אוף, אוף.. דיי

נמאס לי מהמורה שלי! הוא כל הזמן מדבר בטלפון בשיעור, אתמול היה לנו שיעור והוא שכח! חיכיתי לו 10 דק' ואחר כך התקשרתי אליו והוא אמר שהוא שכח ושזה ברח לו מהראש והוא אמר שהוא יתקשר אליי או יותר מאוחר או מחר (כלומר היום). הוא לא התקשר כל היום רק ב-4 וחצי. חברה שלי אמרה לי שהוא ראה אותה 5 דקות לפני שהוא התקשר אליי (הוא מכיר אותה היא באה איתי הרבה), זאת אומרת שהוא בכלל לא זכר לקבוע איתי שיעור אם הוא לא היה רואה אותה. הוא מזלזל, הוא מגיע כמה דק' איחור לפעמים. ופעם אחת היה לנו שיעור, הוא חשב שאני בבית ספר למרות שאמרתי לו שאני בבית, ובגלל זה הפסדתי 15 דק' מהשיעור, הוא לא החזיר לי אותן ולקח לי את הכסף על השיעור. לא נעים לי להגיד לו את זה, לא נעים לי לעבור מורה, ואני ממש לא יודעת מה לעשות. - (אפילו עוד לא) נהגת מתוסכלת.

ChilD SouL

New member
לא נעים מת מזמן.

לא חבל לך לזרוק ככה סתם כסף לאוויר
תדברי איתו על זה ותגידי לו שזה לא בא בחשבון יותר.

ChilD SouL

New member
אל תצעקי, אבל דברי איתו על זה

שזה מפריע לך וזה ממש לא מתאים. תראי אם ההתנהגות שלו משתפרת או לא - במידה ולא, פשוט עברי מורה. חבל על הכסף ועל הלמידה שלך שלא מתבצעת כראוי, עם כל הלא נעים שיש בדבר.

aviGODFATHER

New member
את לא צריכה לדפוק חשבון לאחד

שלא דופק לך חשבון. גם המורה שלי היה מאחר ואפילו מבטל פה ושם (5 דקות לפני), אבל בחיים לא הייתה לו את החוצפה לגבות ממני כסף על דקות שהתבזבזו בגללו. בכל אופן - אם את מגיעה למצב שההתנהגות הזו ממש הופכת להיות בלתי נסבלת - תעברי מורה. אם נראה לך שאת כבר לקראת הסוף אז הייתי ממליץ לך לסבול עוד קצת.

אני כבר

אסבול בשקט... אני שיעור 26 והוא עוד לא עבד איתי על חנייה, מה שהוא אומר לי כל הזמן זה להסתכל במראות.

Superdror

New member
יש דרך לעשות כל דבר

ואני בטוח שגם קטנטונת כמוך תצליח להגיד לו את הדברים האלו בצורה בוגרת ועניינית, כזו שלא תגרום לו לפתח טינה כלפי תלמיד - ועדיף שלא לפני תלמידים אחרים, כדי לא לגרום לאי נעימות. אם את חושבת שהוא מורה טוב - זה בכלל אמור להיות קל
, קודם מחמיאים לו על הלימוד ואז אומרים שמפריע שהוא מאחר וכו' וכו'. אם את לקראת הסוף כמו שאבי ציין - אולי אפשר "לסבול בשקט" - למרות שאני אישית לא חושב שזה צריך להיות ככה.

תזרקי אותו לעזאזל...

תעברי מורה!! אם לא את פריארית! ותתחרטי על זה, את גם יכולה לבקש מחבר או חברה, או מההורים שיוציאו ממנו את הטפסים שלך, ואישור שלמדת אצלו כמות של שיעורים!! ותבררי טוב טוב על המורה החדש שאת עוברת אליו.. בהצלחה!!

Laxir

New member
ומה אני אגיד ? ../images/Emo2.gif

אני לקחתי שעורי נהיגה עם מורה ערבי במהלך חודש הרמדאן ! הייתי צריך לסבול כל הזמן ריח רע מהפה וזה לא היה נעים בכלל....

מתן1002

New member
למה אתה בכלל לומד אצל ערבי?!

לא חסרים מורי נהיגה יהודיים באזור מחייה שלך?!

abcdcba

New member
סליחה??

ולפי מה עשית את ההבדלי הזאת. "ערבי" כפי שאתה מגדיר אותו הוא תושב מדינת ישראל בעל תעודה כחולה. אתה לא מכיר את "הערבי" הנ"ל ומדוע השאלה התמוהה הזאת שלך? הוא מורה נהיגה ישראלי בעל תעודה כחולה, כמו שלך בדיוק.

מתן1002

New member
טוב

יכול להיות שזה שאלה תמוהה במקצת .. אבל אף פעם לא שמעתי על יהודי שלומד נהיגה אצל מורה ערבי .. אז קצת התפלאתי אבל עדיין אסור לי לשאול אותו למה הוא החליט ללמוד אצל מורה ערבי ולא יהודי?!

חח

מרוב שמורי הנהיגה היהודיים כאלה רמאים , אז הוא מצא כבר ערבי הגון
כמה כסף הוא לקח לך לשיעור ?

Laxir

New member
א. הערבי הזה הוא מורה מצויין.

ב. הוא ארגן לי טסט תוך שבועיים מהיום שנכשלתי (וזה היה אפילו שבחגים אין הרבה טסטים), והמורה היהודי הקודם שהייתי אצלו יכל לארגן לי טסט רק לעוד חודשיים. ג. מה זה משנה אם המורה יהודי או ערבי ?

crazy bitch17

New member
היי לך...

לפי דעתי יש צורה לכל דבר שרוצים להגיד,את ממש לא צריכה לצעוק ולהתעצבן את פשוט צריכה להבהיר לו חד וחלק שזה לא בא בחשבון יותר ושאת לא מסכימה לזה,אני בטוחה שזה יגרום לו להשתפר.. ואם לא תמיד את יכולה לעבור מורה...

למעלה