אוף אוף אוף...

מצוטטת

New member
את רואה, הכי טוב ל'יות

לפעמים עם לקות
~תמידית~

מצוטטת

New member
בלי

מטראג' מספיק של ניסיון הסברים יספיקו? הייתי מלוות, אופו הייתי אני , מעניין

מצוטטת

New member
כאילו את

עכשף משפרי3ה את כל האצבעוניות אלי???? ההיא זו אני שבגללי , בחיי

אני חייבת לציין ש...

אני ממש לא מתעסקת ביום יום שלי במסע נקמה... ממש לא! אולי אפילו להיפך... אני נמצאת בקשר טוב מאוד עם הגרוש מבלי לחשוב בכלל בכיוון של לנקום או לחזור אליו. אני התחלתי חיים חדשים וסיגלתי לי שגרת חיים חדשה ומאוד נקיה מנקמות וכעסים. פשוט הנשיקה הזאת גרמה להרבה דברים לצוף לי... אבל גם לא קריטי... זה כבר עובר. מחר יום חדש ונמשיך את החיים בזרימתם החדשה מבלי להסתכל לאחור. (בתקווה שהוא לא ינסה עוד פעם להציף לי את כל הרגשות האלה חזרה)

n o g a1

New member
אם תהיי ברורה

לו , הוא לא יציף לך כלום. אך אולי כדאי שתהיי ברורה לעצמך , קודם. קצת נסמת , קצת שמחת ... שכחת? נראה קצת מבלבל.

לדעתי....

סליחה שזקן כמוני בכלל מתערב ...אבל לדעתי נגה צודקת ב- 100%. אם את רוצה אותו......חזרו אחד לשני ואם לא....שחררי אותו ותמשיכי הלאה. לדברייך, התחלת חיים חדשים ומלאים ואת מקווה שהוא לא ינסה שוב להציף אותך ברגשות מהעבר.....זה רק תלוי בך גברתי הצעירה.....אם את תתני לו לעשות לך את זה....זה מה שתרגישי....אם תחליטי עם עצמך שאת לא נותנת לו פתח לחדור שוב לחייך, בשום צורה.....תציבי גבולות. אני גם בקשר חברי מצויין עם גרושתי, אבל מעולם לא חשבנו אפילו לחצות את הגבול למשהו מיני או רגשי....וזה מבחירה של שנינו שהקטע הזה נגמר.....וכעת אנחנו חברים ואחראים לילדינו. לדעתי....את חייבת להחליט עם עצמך, מה באמת את רוצה להמשך חייך ....ורק את יכולה לקבוע מה יהיה ואיך תרגישי. את צעירה וחבל שתבזבזי אנרגיות על מחשבות או רגשות על דברים מסוג זה... שאין בהם טעם בכלל. בהצלחה בחייך החדשים ובכל אשר תבחרי.....וזכרי רק את קובעת מה תרגישי, איך ומתי.

הלוואי וזה היה כל כך קל...

אני יודעת ששניכם צודקים ב-100%, אבל לא קל לי... אני החלטתי החלטה שאני לא רוצה להיות איתו שהוא לא טוב בשבילי ואכן אני התחלתי חדשים... אבל... אני מודה שאני מתגעגעת ושכנראה גם עוד אוהבת... ואני לא חושבת שזה געגוע להרגל , לישן ולמוכר, כי שם לא היה ממש טוב. אז אני פשוט ממשיכה הלאה עם הרבה כאב, אמנם לא כאב שבא לידי ביוטי בחיי היומיום... אבל רגעים כאלה מעלים לי אותו כלפי חוץ. מקווה להתגבר על מכשולים כאלה ולא לתת יד לדבר כזה לקרות שוב... אבל מצד שני מייחלת ליום שבו זה יקרה עוד הפעם. לא מתוך ציפיה שנחזור ולא שום תקוות שווא... אלא סתם להרגיש שוב את שפתותיו של אהוב יקר מהעבר...

n o g a1

New member
אם החלטת להמשיך הלאה בחייך

עשי זאת , עד הסוף... אל תתני לו לבלבל אותך , אל תבלבלי אותו ואת עצמך. תעבירי מסר ברור לו , שיהיה ברור גם לך. ממקום שלם , אם אכן המקום הזה קיים בתוכך. תתרחקי ממנו , כדי לאפשר לפצעייך להגליד. אל תתני לו להוביל קשר הרסני של "קרבה - ריחוק". אלא אם ... את עדיין מתלבטת ... אז... בכל אופן, קחי את חייך בידייך! את בוחרת... רק את. בהצלחה! סופ"ש נעים לך ,מתוקה

א ש לי

New member
סלעים נשברים, אז מי אנחנו?

אם את נקייה מנקמה וכעסים אם עברת את כל השלבים הלא נעימים אם את אוהבת אותו ומתגעגעת אולי אין טעם לדלג על כל המיכשולים אם כפי שכתבת את ממשיכה עם הרבה כאב עשי מה שטוב לך, לא מה שאחרים חושבים לא כי ברור שאחרי בגידה צריך להתגרש לי זה לא ברור הרבה אחרים הצליחו גם אחרי וזה שהוא בגד בך, אין זה אומר כלל שהוא לא אוהב אותך שני דברים ניפרדים, אם בכל זאת תירצי לנסות את החזרה אליו (להחזיר אותו הבייתה) ברור שתצטרכו לעשות שעורי בית ולעשות שינויים. אני מאחלת בהצלחה לסוף טוב:)

למעלה