אוף אוף אוף...

אוף אוף אוף...

הגרוש שלי נישק אותי בכזאת עצמה היום!, למה? הוא אמר שהוא התגעגע לטעם שלי , יופי באמת! ואני לא ידעתי איך להגיב... מצד אחד נמסתי.... מצד שני כעסתי... אה... ויש עוד צד... שמחתי! למה? כי הוא בגד בי עם זאת שהוא נמצא איתה כרגע... ועכשיו הוא בוגד בה איתי!

n o g a1

New member
נמסת ושמחת...

ממש לא כעסת... ככה זה נשמע , מכאן , לפחות. יופי , באמת! אולי תהיי המאהבת של המאהב של המאהבת שאותה הוא אהב במקום לאהוב אותך?

דווקא כן...

אניכעסתי כי הוא נמצא במצב שהוא נהנה כרגע ש-2 עולמות, כשבא לו עלי והוא מתגעגע אז הוא נמצא איתי ומבלה איתי יום שלם! ואז בלילה הוא חוזר לישון ליד אותה אחת! ואני רק צריכה להבהיר שהוא לא אוהב אותה! אני לא יודעת אם הוא אוהב אותי (כי אם כן אז הוא לא היה בוגד בי). הוא נמצא איתה כי הוא לא יכול להיות לבד, הוא לא עצמאי והוא מאוד תלותי... והיא לדבריו "עשירה" והיא מממנת אותו והוא חי אצלה (אין לו שום מקום אחר ללכת אליו, כסף אין לו בשביל לגור לבד ואין לו למי ללכת). הוא ניסה לחזור אלי, הוא לא רצה להתגרש, היא היתה בשבילו סתם עוד הרפתקאה... אבל ברגע שעזבתי אותו הוא התפשר להשאר איתה... ואני יודעת את זה בכזאת וודאות כי זה מה שהוא אומר לי תמיד, הוא משתף אותי בכל מיני דברים שקורים ביניהם... (הבחורה בת 35, הוא בן 26 והיא רווקה ורוצה כבר ילדים ולו זה לא מתאים... אבל הוא מפחד לאבד אותה כי לא יהיה לו לאן ללכת) אני כבר לא יודעת מי יותר דפוק בכל הסיפור הזה...

n o g a1

New member
תראי...

אתם לא בתחרות , מי דפוק יותר ממי ולמה. הוא רוצה אותך בחזרה? הוא רוצה אותו? סחטיקה... את לא רוצה? שחררי! את רוצה לנקום? את עושה לעצמך נזק! אם בא לך לטבוע , אל תעשי זאת במים רדודים

n o g a1

New member
לכי שטפי פנים

ותחזרי אליי, טוב? הוא רוצה אותו שרוצה אותה שלא רוצה אף אחד רוצה אותי אותו אותנו כי אוהב אוהבת מאהבת... איך היתה הסיאסטה?

n o g a1

New member
נראה לי

את מתקשה מעט בנושא שטיפות. עזבי , לא חשוב... את יפה בכל מצב

מצוטטת

New member
אהה

רק תני גמלי להסביר שיהיה לה לזותי נהיר..... ההוא ביד של ההיא ההיא ביד של הזה הזה רוצה גם ת'זו אבל הוא בעצם עם ההיא והזו עוד לא החליטה.... הבנת עכשיו , נכון?

תני לי רגע להתמקם...

העניין פה הוא נשאים ומתנים? פאקקקקקקקק...איך אני לא סובלת להגיע באמצע של הסרט... ואף'חד לא מסביר לי בסימולטנית מדוברת

למעלה