אוף אוף אוף!

Me¥tal

New member
אוף אוף אוף!

היה לי היום שיעור נהיגה כפול - ז"א - שישי+שביעי. היה פשוט רע! קשה לי עם ההילוכים, כשאני מעבירה הילוך - האוטו נוטה שמאלה, אני לא מצליחה להסתכל על כל הנתונים ולראות את כל הרכבים מכל הכיוונים, וזה ממש מתסכל... בנוסף לזה - כשאני נוסעת בכביש המהיר - אני פשוט מרחפת.. מכירים את המצבים האלה בהם אתם פשוט יושבים, המוח שלכם ריק ממחשבות, ואתם לא מתרכזים? שיעור כפול שלם עבר עלי היום בתחושה הזאת! אוף, איכס.

עו מר 5

New member
בקשר להילוכים

גם לי הייתה בעיה כזאת ובגללה נכשלתי בטסט, כשאת מעבירה הילוכים ביד ימין אז עם יד שמאל את מנסה לתת קונטרה ובגלל זה זה קורה לך. מה שאני עשיתי זה פשוט שמתי את יד שמאל למעלה באמצע ההגה, והסתכלתי לרחוק ככה שהמשכתי לסוע רגיל. בקשר לרכבים את צריכה להתסל על המראות ולהרגיש את הסכנה, להיות תמיד בהיכון שיקרה משהו.

Ibiza1800

New member
פשוט אל תסתכלי על התיבה

ואם את לא בטוחה באיזה הילוך את נמצאת תסתכלי לחצי שניה ואז שתצטרכי להחליף תזכרי באיזה הילוך את...

MasterD_iL

New member
או שאפשר לחוש זאת בעזרת היד

זאת לא ממש בעיה אחרי שמתרגלים להילוכים המסויימים של הרכב.

Ibiza1800

New member
וגם לי זה קרה בשיעור ה4

התחושבה הזאת של ריחוף....פשוט הסתכלתי ולא ראיתי כלום בעיניים המוח שלי היה ריק כמעט נכנסתי במדרכה

idandi

New member
חחח נכנסתה במדרכה ../images/Emo9.gif שים לב פעם

הבאה

SeanZoR

New member
חחחח קרה לי משהו גרוע יותר

ירדתי בכביש (פרויד למי שמכיר) והייתה תאונה בצד הדרך אז עקפתי אותה משמאל ומישהו (שעמד בצד ימין של הדרך ליד התאונה) שכנראה שעמם אותו התאונה התחיל לעשות לי פרצופים כאילו כרגע יצא מאברבנל. אני מסתכל עליו ובלי לשים לב כיוונתי אליו את הרכב ואם המורה לא הייתה מסיטה את הרכב חזרה למסלול הבחור היה מרוח על השמשה. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים פרצוף ל"למד"!

לא הבנתי?

איך בדיוק היה רכב ליד התאונה אם עקפת אותה מצד שמאל? ויותר מזה , איך חזרת לכיוון הרכב שעשה לך פרצופים? הרי הוא לא בנתיב בו היתה התאונה? תנסי להסביר יותר טוב...

SeanZoR

New member
קצת תשובות

הנתיב הימיני היה סגור כי שם היו המכוניות שעברו את התאונה והשוטרים שסייעו להם. אני עוקף את הקטע שנחסם בגלל התאונה , בזמן שאני נוסע בנתיב השמאלי (כשלצד ימיני התאונה) מישהו עומד בנתיב הימיני ועושה לי פרצופים , עכשיו אני מסתכל עליו וסוטה אליו - מהנתיב השמאלי לימיני. וד"א , אני זכר וקוראים לי שון (גם לך ,לא?).

למעלה