אוף אוף אוף

טליה34

New member
אוף אוף אוף

קמתי בשעת בוקר מאוחרת ביותר (טוב....עשר וחצי למי שמתעקש לדעת) הבנות כבר היו על בגדי ים צידנית עמוסה כל טוב מוכנה וזהו...מחכים רק לי. קמתי....שמתי לי פודרה, צבעתי ריסים עליתי על בגד ים, פיראו תואם ומתכופפת לנעול לקטנה סנדלים..... כמובן שגם מחבקת ומנשקת....ובין לבין....מרגישה שמשהו לא בסדר. כן יש לה חום......אוף...אוף...אוף..... אז אני נשארתי בבית איתה...ובעלי הלך לו עם הגדולה. מה שמרגיז הוא...שתכננו ללכת לים ואח"כ ישר להורים שלי ולהשאיר שם את הבנות. סוף סוף......יש לנו בילוי הערב. ותכננו לנו ערב שקט בבית....אח"כ בילוי עם ריקודים שירים ואוכל והמון חברים....ומחר להתפנק קצת לבד....רק אנחנו....והנה - לקטנה הזו יש תוכניות משלה. ומה שעוד יותר מרגיז הוא שזו כבר הפעם השלישית או הרביעית ברצף.....שכשאנחנו מתכננים משהו לעצמנו - היא דואגת לשנות את התכניות. ויש לציין שאנחנו לא בדיוק מהבליינים שיוצאים כל יום או כל שבוע ואפילו לא כל חודש.... טוב...אז סיימתי להתבכיין.....העיקר שהקטנטונת שלי תתאושש...ואנחנו נצא הערב.....בכל מקרה.....בלי נדר...טפו-טפו-טפו-

קרמבובת

New member
טליה../images/Emo101.gif

כדי שהיא לא תסבול ולך יהיה בילוי הערב- מנת אקמול אחת ויש לכן 5-6 שעות שקטות. שימי לב ! אם בבוקר נדמה שנעלם החום אל תשלי את עצמך זוהי רק אשליה...בצהריים הוא יחזור
החלמה מהירה
קרמבו

טליה34

New member
קרמבו

את ממש מעודדת...חחחחחחח לא, בעצם להקת מעודדות
ועכשיו, הצלחתי לשכנע אותה סוף סוף לקבל אקמולי..... מה שכיף הוא שעכשיו היא הכי מתוקה שיש....חחחחחחחחח

קרמבובת

New member
חחחחחחחחחחח מה???

חוץ מזה למה שלא תנסי נרות אקמול?? בת כמה היא בכלל?

טליה34

New member
עוד חודש

בת שלוש..... למה לא נרות? בעלי טוען שזה אכזרי. הוא בעד הידברות, שיכנוע, מילים רכות....חחחחחחחחחחח אני? מצדי...שמה נר וסוגרת עניין......

קרמבובת

New member
א. תנסי לטעום את הסירופ...

ותחליטי מה יותר אכזרי.. ב. גם נרות אפשר בדרך של שכנוע והידברות....חחח ניראה לך שאני תופסת אותם ודוחפת להם בכוח? ג. הנרות האלה קטנים ומותאמים גם לתינוקות קטנים
קרמבו

הכוכבת

New member
לא ידע איש מי היא

לא ידע איש מי היא ויהי אך נגלתה ותיצת כל עין...

אויש מסכנה...

לא בגלל הילדה (שתחלים במהרה טפו טפו טפו..) אלא בגלל שאם אתם בבית הלילה אני בא לכוס תה עם נענע...

טליה34

New member
אתה סתם

פקה פקה נהיית..... כבר כמה זמן אתה מאיים שתגיע? אה? זאב זאב...ואני כבר לא מאמינה...חחחחחחחח וחוצמזה......היום אני יוצאת......אני רוצה לרקוד! אני רוצה לשיר! אני רוצה לבלות ולהנות! דרך אגב, מי מכיר את מועדון אדמ´ס בת"א?

מי לא מכיר ???

רק בזכות כל מסיבות ההפתעה שנעשו שם אדם תפס תחת והחליט לעשות קאם בק !!! ראבקקקק חברים - תראו מה עוללתם לנו !!!
[URL='http://'] לטליה[/URL]

טליה34

New member
יווווווווווו../images/Emo12.gif

גם אני אהיה שם היום למסיבת הפתעה......חחחחחח מה? זה כזה נדוש? ואני לא מכירה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעצם ממש לא מפתיע..........

רק בשבילך....

זה נמצא צפונית למגדל שלום...על רחוב מונטיפיורי... צירפתי מפה... מתי נפגשים ?

למעלה