אוף אוף אוף

Sphinga

New member
אוף אוף אוף

באמת ששמרתי היום על תזונה טובה ובריאה ואז בערב קרו כמה מקרים שכל כך עצבנו אותי שאכלתי פרוסת עוגה מ-אוד משמינה
ועכשיו אני גם עצבנית וגם מאוכזבת...

אור685

New member
באמת שזה לא נורא!

קורה לכולנו. החוכמה היא להתאפס מהר ולהתחיל מהתחלה. המשפט הידוע - "מחר יום חדש"... בהצלחה ! ותספרי לנו מחר איך התחלת מחדש ועמדת בזה!

יעל י

New member
חיבוקים

מחר יום חדש. אני מקווה שיהיו לך ימים שמחים יותר.

ליאת 0212

New member
מפיתום מאוכזבת??? אולי אנושית../images/Emo24.gif

לא משמינים כ"כ מהר מחתיכת עוגה *אחת*, משמינה ככל שתהיה. אם כבר אכלת אותה- תהני ואל תלקי את עצמך. איזו עוגה זו היתה? (כי אם כבר, בואי ניתן לה את הכבוד הראוי ונדבר עליה...
)

Sphinga

New member
../images/Emo6.gif

עוגת שוקולד קוקוס ושמנת יאמיייייייייי

ליאת 0212

New member
../images/Emo52.gifאבל זו עוגה כל כךךךך טעימה

שאי אפשר לסרב לה
העיקר שחזרת למסלול, זה הכי חשוב, יותר מ"מעידה" בגלל עוגה שכל כך קשה לסרב לה וגורמת לי לרייר פה.

אני גם לא עמדתי עכשיו בפיתוי../images/Emo212.gif

המנהל שלי חוגג יומולדת והוא הביא עוגת שוקולד סוף.
ועוד
. באמת שכבר מזמן לא טעמתי משהו כל כך טעים (מקונדיטוריה ברמת החייל שאני חייבת לשמור ממנה מרחק
) אבל ידעתי שאם אני לא יאכל אז בסוף אני ארגיש צורך לכפר על זה
אז חתכתי לי חתיכה קטנטנה והתענגתי מכל ביס
. אין מה לעשות לפעמים צריך לחטוא בשביל הנשמה. אם כל הזמן מוותרים על דברים ודוחים סיפוקים אז בסוף מגיעים למצב של אובדן שליטה ואוכלים בלי מעצורים כי מרגישים שכל הזמן רק ויתרנו ולא נתנו לעצמינו גם להנות מטעם החיים...

בכלל לא נורא, מה גם

שבעצם זו התנהלות החיים.... אם רוצים באמת להצליח ולשנות דפוסים, אי אפשר לותר על הכל כל הזמן. זה לא אנושי. החוכמה היא באמת להנות מכל "החטאים" האלו [שאני לא קוראת להם בכלל כך] ולקום בבוקר עם דף חלק ליום חדש. ואז אפשר להצליח!!!

למעלה