אוף. אוף. אוף. אוף.

אוף. אוף. אוף. אוף.

חזרתי במצב רוח מזופת במיוחד בשביל עוד ריב ב160 שהתחיל בגללי ויובש טוטאלי. היפי היי
אוף, אני רוצה כבר סופרלנד, קיבינימאט. וגנית את מושכת את החבל בסקיי קוסטר כי אני יותר מדי ארעד ואשתתק מפחד בשביל זה. ואני רוצה סופרלנד עכשיו. כל יום, בעצם. ויש לכם עוד שישה ימים להגיש את הכתבה לעיתון באימייל שלי- [email protected]. כאילו שבאמת אכפת לכם. צוות רכילות [צחי גיא דניעל ואתי] תתחברו היום בתשע, תודה. כי זה דחוף. ואני רוצה קצת בידור היום. אוףףף איזו הודעת צומי מטומטמת. שמישהו ימחק את זה

coolit

New member
שניצי, בלונדה מתוקה שילי..../images/Emo23.gif

התחיל בגללך
אקסקיוז מי, זה לא שום פאקינג התחיל בגללך, זה התחיל בגללה. את היית מתוקה וחמודה ומתחשבת.
בהחלט יבש, אבל היי, זה אומר שאנשים מצאו חיים!
וחוץ מזה, המון אנשים באים למפגש, ושם הם לא יהיו יבשים!
אל דאגה, חמודה, זה בא עוד שלושה ימים בלבדדדד!!!
גמני באהההה לסקייקוסטר הזה!^^ אבל העניין הוא שזה בהחלט cost..
50 שקל?!?! מה אני, רוטשילד?!
זה בטח כל כאך כיף.^^
הלוואי שהיה לנו כסף לכל יום..
נלך לשנורר אצל פלאטו שרון.
טוב, אני אתחיל לעבוד על זה.
בארור שאכפת לנו, העיתון זה פרוייקט מעניין וכיפי כל כך, כמו שרק מוח בלונדי כמו שלך יכול להגות!
פתחי טלויזיה!
צומי? כולנו רוצים צומי לפעמים! ואין ספק שלך מגיע, והרבה
שקט.
אני אווווווווווווווווווווווההההההההההההההההההההבבבבבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתתתת אותך. מאוד מאוד מאוד מאוד.

Minerva

New member
הסקאי קואוסטר...../images/Emo99.gif

לא שאני באה לסופרלנד או משהו... אבל פתאום נזכרתי שהפורום הזה קיים ולפיכך אני מצטרפת לדיון.
אניוואי... אל תוותרו על זה בחיים! זה אדייייר! עשיתי את זה לפני שנתיים או משהו כזה... זה היה ענק.
... אני הייתי זאת שהיתה צריכה למשוך בחבל... הייתי עם שתי חברות שלי... והוא צועק לי: "1... 2... 3... FLY!" ואני:
*זה היה השלב שבו הייתי אמורה למשוך את החבל* חשבתי לעצמי לברים כמו: "לא, לא אמשוך. איזה רעיון מטופש לפול מגובה כזה" כמובן שלאחר כמה שניות של הלם משכתי.
חשבתי שני נפטרת. הלב שלי צרח.
אני וחברה שלי צרחנו כמו מטורפות
בסופראן גבוה
... והשלישית מלמלה בהסטריה: "דיייי, אל תצרחו!! פליייז!" ואז מגיע השלב שפשוט עפים.
בקיצור, זה היה אחד הדברים היותר מעולים שיצא לי לעשות.

ffiendd

New member
האני, ../images/Emo54.gif

אני רוצה להיות איתך ועם גנית ב...הממ...הדבר הזה
^_^ אפשר שלושה^_^ אררר, כואב לי הראש.

buffgirl

New member
חייבים שלושה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

תאמינו לי, אני יודעת. אבל כבר נמאס לעשות את זה כל הזמן.. עשיתי את זה כבר פעמיים. זה כיף לא נורמאלי!

BinNs

New member
חשבתי שאני בבעד ונגד..../images/Emo4.gif../images/Emo72.gif

אניוואי.. סורי.. =\ לא הייתי בבית אתמול והיום אז לא ידעתי.. וראיתי את מה ששלחת לי באס"ק אבל לא הבנתי בדיוק מה הכוונה

travlling light

New member
שניצי!!!!

מתוודה: מעולם לא הייתי בסופרלנד. הייתי בלונה פרק עשרות פעמים, ובסופרלנד אף פעמ-ים. אבל אני ילדה אמיצה... שאין לה מושג על איזה חבל את מדברת! בשביל זה יש צחי. ניתן לו לעשות את העבודה השחורה :) בכל מקרה, נדמה לי שזה אמור להזכיר באנג'י או משו, לא? אז אין בעיות... אני אשלח לך את המדור שלי אחרי הסופרלנד כי לא תפסתי אותך ואני לא אתחבר עד אחרי הסופרלנד. לא נורא... ואנחנו אוהבים אותך מאוד מאוד מאוד ולא אכפת לנו משום ריבים מטופשים עם אנשים מטופשים אף יותר. גנית, שחזרה מהעבודה ב-4 בבוקר, ניסתה לצאת מחנייה מול הבית קפה, קצת דפקה אוטו של מישהו לידה (פעם ראשונה! ואחרונה!) וקבוצה של ערסים שישבו שם התחילו לצעוק לה :"איזה נהיגה של אישה!!!" ו"מי נתן לך רשיון ילדה". בלעעעעכס. שונאת. שונאת. שונאת. ערסים. בדרך כלל.

למעלה