אוףף

• פותח הנושא prule
  • פורסם בתאריך

prule

New member
אוףף

אז למה שאעשה לעצמי חיים קלים אם אפשר לעשות קשה וכואב
6 ימים אחרי החזרת בלסטוציסטים....כמובן שלא התאפקתי..כמובן שאין 2 קווים..וגם אם המוח אומר שזה הגיוני, הלב נשבר..
וגם אם המוח אומר שזה לא אומר כלום, הלב אומר להספיד... ודי אני עייפה משלילי... אני עייפה מצרות..
אני עייפה מבלאגן..
ואם לא מספיק , חברה סיפרה שהיא בהריון עם תאומים..טבעי ( אין לה קשר לטיפולי פוריות).. אז הלב שלי בכלל מרוסק

PAND76

New member
אוי מותק. אל תתייאשי. זה כמובן קשה, אני מבינה, אבל

בדקת מוקדם מדי, את הרי יודעת את זה. האוביטרל עדיין במערכת, והבדיקות האלה לא מזהות הריון כה מוקדם. תראי אותי אחרי ההחזרה האחרונה שלי. יצאה לי אחת הבדיקות הפושטיות הביתיות, שלילית. השנייה, בבוקר הבדיקה, הייתה חיובית! והבטא עצמה הייתה שלילית. אל תסמכי עליהן, לא בשלב הזה.

ולגבי החברה - גיסתי שצעירה ממני בהרבה ובעלה (הם נישאו 9 חודשים אחרינו), הכריזה לא הרבה אחרי אותה החזרה כושלת שלנו, שהם נקלטו. אני מעוצבנת ומרוסקת מזה, בדיוק כמוך. עזבי שהם שמנים, מעשנים כבד ושותים ומתפננים להם על חשיש באופן קבוע. בעבר, היא ואמה עשו יד אחת כדי לדחות/לטרפד את החתונה שלי ושל הבעלול וגם מיררו טוב טוב את חיי בשנת נישואינו הראשונה, עד כדי כך שחשבתי לקום וללכת.
אני לא מעוניינת לשמוח עבורם ואני כנראה אצטרך כדורים פסיכיאטריים, כדי להעמיד פנים שכן. יש לי חשבון ארוך מאוד עם הבורא, למרות שזה לא ממקומי לקבול. כי לא מספיק שהבחורה הזו לא קיבלה שום עונש על מה שעשתה לי בכוונת מכוון, היא גם מקבלת מתנות (המחותנים שלה מתים עליה, מי ישמע מי היא) ואני שוב עוברת ייסוריי גיהנום.

אני לא צבועה. אני אומרת את האמת. קשה לי וכואב לי וזה הכי לא הוגן. אבל ב"ה, את צעירה. זה לא סוף פסוק ויש לך זמן ומספיק משאבים גופניים, כדי שהטיפולים יצליחו במהרה. תזכירי לעצמך את זה שוב ושוב ואל תבדקי יותר בבדיקות ביתיות. וחכי לבטא. זה לא עוד הרבה זמן.

אני תמיד בעד להגיד את האמת

ומי שיצטרך להתמודד איתה - בעיה שלו.
מאחלת לך המון בהצלחה!

מפעם

New member
אין מצב לעבור את הזמן הזה בלי להתחרפן..

גם אני עשיתי כמוך בדיקה 6 אחרי בלסטו ויצא לי שני קוים, פעמיים, ועם זאת, בטא היום שלילית.. תמה השגעת..
מאחלת לך בטא חיובית, ידיים מלאות ומסעי קניות משותפים עם החברה לבחירת עגלות תאומים וענייני תינוקות אחרים..

גם בשביל בדיקת דם זה מוקדם מידי. אז בדיקה ביתית??

ואגב.. רק היום הייתה פה מישהי שבדיקה ביתית הייתה שלילית והבטא 130+
וגם לי היה מקרה דומה.
&nbsp
בקיצור.. אין שום סיבה לעשות בדיקה ביתית. חכי לבטא.
&nbsp
בהצלחה

למעלה