אוףף תעזרו לייי

דנה2112

New member
אוףף תעזרו לייי

מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין אני כל הזמן רוצה את זה בתקופה האחרונה יש לי חבר וגם איתו אני מרגישה שאני רוצה את זה יותר ממה שהוא רוצה זאת אומרת הוא רוצה אבל גג פעם ביום אני חושבת שהסיבה היא שבגלל שהוא גומר ואני לא ואז הוא בא על ספוקו וכבר אין לו חשק אבל אני נשארת חמה ורוצה סקס לפחות פעמיים ביום....מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את כל החשק הזה?

תיכנסי.

קודם כל מה הקטע הזה שהוא גומר וזהו נגמרה העבודה?1למה הוא לא ממשיך לספק אותך!?הרי יש עוד דברים לעשות חוץ מחדירה מלאה... לדעתי...שהוא יגרה אותך קודם ...בעזרת פורפליי וככאלה ....ואז תשכבו..ככה תהיה מוכנה כבר ותגמרי יותר מהר..או לפני החדירה שיעשה לך ביד ודברים כאלו..תגמרי...ואז תשכבו שהאזור כבר מגורה והגמירה השניה יותר מהירה.. ותבהירי לו, שאין דבר כזה, שהוא ישכב איתך, יגמור, וזהו! אין מצב כזה! גמרת?יופי טופי!עכשיו תענג אותי עד שאני אגמור!! אין לך כוח?סבבה, גם לי אין כוח אליך, יאללה ביי! מותק, סקס זה או הדדי (עם הבן זוג) או לבד (עם עצמך)! את יכולה להסתדר לבד ואפילו יותר טוב....! אגב..התופעה שלך היא נורא טיבעית...בקטע שאת רוצה את זה הרבה ואפילו יותר ממנו...אבל אם הוא לא מביא אותך לסיפוקך ואת עדיין רוצה אז את יודעת..יש לך יד...ויברטורים למיניהם...וכדומה..

דנה2112

New member
הבעיה שלי שאני לא גומרת...

הוא כן עושה לי ביד הוא כן מגרה אותי לפני....אבל אני לא גומרת....ואני ממש מתחילה לפחד מזה שהבת היא זאת שרוצה את הסקס יותר מהגבר...תעזרוו לי בבקשה אני על סף יאוש

גבר צריך הרבה סבלנות.. בדרך הטבע

אישה גומרת יותר לאט מגבר והגבר צריך קודם סבלנות ולגרות אותך עד סף גמירה ואח`כ תעשו סקס ואז את תגמרי.. סקס זה משהו הדדי שתי הצדדים צריכים להנות..

שגיתא

New member
למה לפחד דנה ../images/Emo54.gif

למה לפחד מתשוקתך כל עוד היא לא אובססיבית ואחרי שאת מסופקת הצורך פוחת אז זה בסדר ומבורך, תעני לי או תנסי בכנות האם אוננת פעם האם גמרת ועינגת את עצמך, תנסי לתראי מה עושה לך טוב ואל תפחדי מהגמירה אפילו תמשיכי בלי לפחד מגמירה אחת לשנייה באותה פעם והתשוקה שלך היא חלק ממך תפתחי אליה
, יכול להיות שאת כן גומרת רק מצפה אולי לזיקוקי דינור ולא כל גמירה היא זיקוקי דינור יש לי חברה שלמרות שהיא מנוסה יותר ממני התחילה לשכב הרבה לפני שאני רק התחלתי להתייחס לבנים כמושא מיני עדיין רק לפני שנה בערך הצליחה להשתחרר מהפחד של הגמירה היא חשבה שכשהיא גומרת הרטיבות שיותר היא שתן אם אין בעייה גופנית בגילאים שלנו בד"כ אין אז זה לא שתן ולפני זה כל פעם שאחד החברים שלה התעקש לרדת לה עד שתגמור היא לא יכלה היא היתה נבהלת ובורחת להם מהמיטה ממש, עזרתי לה להבין מה קרה מה כל כך נורא בתשוקה שלך העולם לא יחרב אם תגמרי ותלמדי להנות מסקס ומנפלאות גופך לצערנו ולמזלנו לרוב כל הפתרונות הם במוחנו
, נסיון והנאה רבה לך דנה בהצלחה שגיתא

למעלה