אוףף עזרה בנות!

yael1993

New member
אוףף עזרה בנות!

עדיין לא הבנתיי.. במלא פורומים רשום נצל"ש מלא פעמים.. מזתומרת?!! וגם מה הראשי תיבות?! ואם כבר...30000000000000000 שנה אני ברשמי ואני לא יודעת.. מה זה שמז\?!!?!?! אשמח אם תענו לייי

אממ

נצל"ש זה ..... ניצול שירשור או ניצול אשכול איך שבא לך פשוט אם יש שירשור על משהו ואת רוצה לדבר על משהו אחר את עושה בהודעה שרשמו הוספת תגובה ורושמת נצל"ש ושמז גם אני לא הבנתי =/

הסבר...

נצל"ש=ניצול שירשור... אם שולחים יותר מדי הודעות-שירשורים לבד שלא קשורים לכלום הפורום קורס.. הבנת מאמושש??

Charmed Galia

New member
לפי מה שהבנת../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

כנראה שכושר ההבנה שלך בקאנטים אנשים פה לא מבינים שחיבוק אחד דפקטי זה ל----א חבריםםם יא אללה שלכם מה עשיתם כבר חיתנתם אותם! האנשים נתנו אחד לשנייה נשיקה בלחי וניסו להתחבק כשהעדשה נכנסה להם לחיים. ערן לא חבר שלה אז מספיק לפרסם דברים שיקריים וטיפשיים

לגליה

אני לא אמרתי שהם חברים רשמית! אמרתי שלפי מה ששמעתי וחוץ מזה הוא אמר ברדיו אתמול בקריית גט שיש לו חברה שהיא קטנה ממנו בשנה וזה בדיוק ההבדל בינו לבין דון!!

Charmed Galia

New member
את יודעת כמה בנות../images/Emo11.gif

שהן בנות 18 יש במדינה? אז למה סתם לנחש? אז בפוקס היא בת 18 אנשים נכנסים לפה לשאול אם יש לו חברה ואתם מפיצותתתת חופשי חלאס חפרתםם קדחתם ומילא זה היה נכון אבל זה לא נכוןן אז מספיק...

גליה כנסי!!!!

אבל זה כן נכון יש לו חברה!! אולי זאת לא דון אבל הוא אמר שיש לו חברה הינה אפילו קישור של הפורום הרשמי:http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=0ZRND2TGWFFAQ1ATLVG5IZJ61G תלחצי על זה שרום-->{ 3.75mb}

yael1993

New member
אההה תודהה בנותת!!

ההבנתיי יאפות שליי... ואם יש פה מישהי מהרשמי..מה זה שמז?!!

למעלה