אוףףף

mikucho

New member
הופעה בירושלים

מישהיא מכן תגיע להופעה של אורית מפציר בירושלים, אני רכשתי כבר כרטיס אולי אפשר להפגש לכוס קפה לאחר ההופעה?

mikucho

New member
לילה בחאן

באיזו שעה מתחילה ההופעה בלילה בחאן בירושלים?

בשעה 21:00 וגם

כדאי להזמין כרטיסים מראש בתאטרון החאן, יהיו פלאיירים בבית שמואל, תוכלי לקחת לך ולחברותייך. אל תשכחי להגיד לי מי את אחרי ההופעה, ואני מקווה שתהיה מסיבת ריקודים מזרחית בלובי של האולם אחרי המופע, תארי לך איזה כיף אדיר זה יהיה. עד כמה שידוע לי, גם מהבנות שפגשתי אתמול בסדנא של ורד וגם מערב הוידאו, ירושלים קצת רחוק להן, אז כתחליף ראוי תהיי מוקפת בבנות "ערבסק", ואחר כך תספרי לפורום איך היה לך. ביי- אורית.

mikucho

New member
איך אוכל

להגיע אליך אחרי ההופעה? את תגיעי לקהל? אשמח מאוד להכיר אותך אישית. אני לומדת בערבסק ומאוד נהנית שם. אני קצת מתביישת לרקוד כי אני רק בהתחלה ועדיין אין לי את הביטחון לרקוד. אני תמיד אומרת למורה שלי שאני כבר רוצה לרקוד כמו הבנות שלומדות שם 4-5 שנים, אני מגיעה לשיעור שלי תמיד שעה לפני בכדי לצפות בהןוכל פעם אני מתלהבת מחדש ממה שאפשר לעשות עם הגוף שלנו.

מיקוצ'ו

את מאד חמודה... קודם כל, בוודאי שאגיע לקהל, ובטוח ניפגש, רק אל תתביישי. אני הייתי בדיוק כמוך, הייתי מתעלפת למראה מורתי וחברותיה (טינה מסהרה סיטי) ומגיעה כמה שיותר פעמים בשבוע לסטודיו וגומעת את השיעורים. ולמרות זאת, הייתי חסרת ביטחון, בעיקר כי קשה היה לי גם לעקוב אחרי תנועות המורה וגם לרקוד , אז לפעמים הייתי מוותרת על הלעקוב ונשארת עם הלרקוד, והיו יוצאות לי תנועות שבטוח הן לא ריקודי בטן, כך חשבתי. תמיד כשאני רואה רקדניות אחרות, גם היום, נראה לי שהן ממש יודעות לרקוד, זאת אומרת, הן יודעות את זה, הן למדו, הן לא המציאו או שיערו, ואני מרגישה שבעיקר המצאתי, ולפעמים עדיין חסר לי את ה"לדעת". יחד עם זה, זהו כנראה הסגנון שלי, אז אני לא נלחמת בזה. ולגבי ההתלהבות עם מה אפשר לעשות, זה אכן מלהיב, אבל זה נעשה יותר מלהיב כאשר זה לא "מה" אפשר לעשות עם הגוף אלא מה אפשר "לעשות" עם הגוף, בדגש על עשיה, יצירה, יוזמה, גוף וראש ביחד, להשתמש ב"מה" כבסיס ל"לעשות", הבנת אותי או שהסתבכתי? בכל אופן, נפגש בחמישי ונכיר. עד אז- שבוע טוב. אורית.

נסיון לשליחת קישור

כתבה מורחבת על המופע "כוכב המזרח" פורסמה באתר "הבמה", עד לפני שבוע היא היתה בשער האתר, ומהיום היא במדור מחול, אני מנסה לצרף אותה בקישור הבא.

במקום זה, עוד על קולנוע מצרי ו

טוב, לא הצלחתי לצרף קישור, אז אני רוצה לשתף אתכן בהרהור שעלה בראשי במהלך נסיעה גשומה היום בחזרה משיעור: דור הולך ופוחת, וגדולי כוכבי הקולנוע המצרי שהיו שחקנים מוכשרים וזמרים מוכשרים עוד יותר, פאריד אל אטרש, עבדל חליפ חאפז, מוחמד עבדלוואהב, אום כלת'ום (כן, כן, היא צילמה סרטים, ואפילו עם רקדניות בטן), אמנים שמליונים הצטופפו כדי להאסין להם ברדיו או לראות אותם בקונצרטים וכמובן נהרו אל אולמות הקולנוע, ולצידן גם כוכבות קולנוע שזימרו ורקדו כמו סועד חוסני, תחיה קריוקה, נעימה עקיף, שאדיה, לילה מוראד (בעיקר זימרה- כולם שמרו על קהל אדיר ומעריץ גם כזמרים וגם ככוכבי קולנוע. ומה נשאר לנו היום? דור האמנים הרב תחומיים נשאר רק בהודו, וזו ממילא מדינה שכמעט ולא יצאה סרטים החוצה. בעולם המערבי, בשנות החמישים והשישים, המקבילות גם לשנים שבהם פרחו האמנים הערבים, היו את פרנק סינטרה, אלביס, יותר מאוחר ברברה סטריסנד, אמנים שהקליטו תקליטים ומילאו אולמות קונצרטים וקולנוע,אבל גם זה נעלם, בקושי בריטני ספירס עושה סרט מעפן או דודתה מדונה, שאולי אי פעם מכרה תקליטים אבל בקולנוע אין לה מזל, וגם ג'י לו היפה אינה ממלאת אולמות יותר, זהו, אין למצרים יורשים, ואין בעולם המערבי תלמידים ראויים. לכן נותר לנו רק להתרפק,להכיר (באיחור מה) את אחד העידנים הרווים בכשרון וביצירתיות, ולהנות, גם אם הנאה נוסטלגית, מהזמנים בהם כל אמן היה איש אשכולות, כל רקדנית היתה שחקנית, השראה, שותפה בניהול הפרוייקטים שלה (היה לרקדניות מעמד עסקי מכובד מאד, למרות המעמד האישי הנחות). אני תקווה שנמשיך להפגש לסרט ערבי בימי שישי ולהכיר יחד את יופיה של התקופה שנעלמה. אורית.

שרקייה

New member
אז הנה הקישור.

"כוכב המזרח" תעלה ביום חמישי 15.1.2004 בתאטרון בית שמואל בירושלים. במופע יתארחו הרקדנית יעל מואב ורקדני להקת הפולקלור הכורדית "גוננים" מירושלים.

חוף 1

New member
מתי?!

מתי תוציא הזמרת יסמין לובנן דיסק הקול שלה הוא מדהים לתשומת לב

יונת10

New member
הפלת לי אסימון../images/Emo62.gif

כשלמדתי באוניברסיטה (מקצוע טיפולי באופיו) אז המרצה שכולנו הערצנו סיפרה שהיא וחברותיה עד היום מדברות בטלפון ושואלות בהומור אם כבר גילו אותן- שבעצם הן לא ממש יודעות(לטפל=לרקוד) שהן ממציאות מהבטן וזה לא ממש זה- אבל זה היה זה, לא "איך" לטפל אלא איך "לטפל". אני הבנתי אותך, ואת אותי? תודה, זה מעודד מאוד!

למעלה