אוףףף נמאס לי

אוףףף נמאס לי ../images/Emo4.gif

או קיי,התקשרתי היום לאיזה חברת כ"א היא התחילה לדבר איתי עד שהגענו לשלב הזה שהיא שואלת אותי אם יש לי בגרות,אמרתי לה שלא היא אמרה לי שהיא מצטערת יש לה עבודות רק עם בגרות!!!! זה לא פייר פשוט לא!! מה הקטע הזה לשאול אם יש בגרות? מה הקטע הזה של מעסיקים להעסיק אנשים רק בגרות
?
אוףףףףףף וזה לא שאני מבקשת עבודה בבנק או משהו כזה!!! כולה עבודה פקידותית..מה אני צריכה בגרות בזה?! בעעע היא הורידה לי את החשק לחפש עבודה!!!! משעמם לי כבר..

עזבי שלא לא פייר , זה גם ממש לא

הגיוני. רוב חברות כ"א מתעסקות במגוון גדול מאוד של עבודות מזבנות - עד למשרות בתחום ההנהלה. יש הרבה מעסיקים ( בד"כ פרטיים) שלא ממש מעניין אותם עניין הבגרות אלא הנסיון שיש לבן אדם בעבודה הספציפית. במיוחד בחנויות וכן גם במשרדים שמעסיקים פקידות. ומנסיון , עבדתי בשני מקומות פרטיים בתור פקידה ובראיון עבודה המראיין אפילו לא שאל אותי לגבי בגרות. אז באמת מוזר מה שהגברת בחברת כ"א אמרה לך... בהצלחה,

לא הבנתי כ"כ את השאלה שלך..אבל אני

אענה לך איך שהבנתי את זה.. אני התקשרתי לשם,אפילו עוד לא הגעתי אליה לראיון או משהו כדי להראות לה קו"ח. סתם התקשרתי לראות אם יש עבודות. כאילו מה הקטע עם הבגרות? חבר'ה עם תואר ראשון-טוב,אז לא נגיד תואר ראשון,חבר'ה עם בגרות,יותר חכמים ממני החסרת בגרות? זה לא שלא למדתי 12 שנו"ל כמו כולם..אז מה הקטע הזה לא להעסיק אנשים ללא בגרות?! וואי,אם זה ככה אז בקצב הזה אני לא יעבוד בחיים!!! טוב,אז אני אציג מועמדות לעבודה בזבל -לפחות שם מרוויחים הרבה כסף ולא אכפת להם אם יש לי בגרות או לא (אני מקווה) טוב,נו,שיהיה..

orom

New member
את צודקת שבגרות זה לא תמיד קריטי

לקבלה למקומות עבודה אבל יכול להיות שתפסת את הבחורה מחברת כ"א בזמן רע והיא ניסתה לסיים את השיחה איתך הכי מהר שפשר ונתפסה לנושא של הבגרות. בכל מקרה אל ייאוש וברור ללא כל ספק שתוכלי למצוא עבודה (ולא בזבל) גם בלי בגרות.

orom,לא לא תפסתי את הבחורה מהכ"א

בזמן רע..היא נשמעה מאוד בסדר מצידה. ואח"כ התקשרתי שוב לאותה חברת כ"א ושאלתי אם הייתה לי בגרות חלקית אם זה בסדר..היא אמרה לי שזה לא משנה כי המעסיקים רוצים אנשים עם בגרות מלאה.

ritarita

New member
אני מאמינה שהיא היתה ביום נפלא..

השאלה הקודמת היתה דווקא מופנית לחיפאית..שאמרה שלא ביקשו ממנה בגרות.. אני לא מכירה יותר מדי משרות לבחורות שלא דורשות בגרות.. רק משרות פיזיות..והן בדרך כלל לבחורים.. היום..מעטים מאוד המקומות שיסתכלו עלייך בלי קורות חיים..וכשרואים שאין בגרות..חושבים שהאדם לא בסדר..כי לא הצליח אפילו לסיים 12 שנות לימוד..חושבים אולי יש לך בעיות למידה..בעיות משמעת..כל דבר שאולי מנע ממך לסיים את הלימודים..ועשוי להיות גם בעיה בעבודה.. אני יכולה להבין מחשבה כזאת..אבל.............. אני לא מסכימה איתה. עוד יותר גרוע..הבקשה של לימודים לתואר למשרות שכלל לא שייכות לאקדמיה..כמו שירות לקוחות.. או בגרות..בשביל מטפלת... אני מקווה שתצליחי למצוא בקרוב.. אך גם ממליצה..כדי לשפר ולו במעט את הסיכויים..להשלים בגרויות.. גם אם לא מסכימים..כך כרגע עובד העסק..

הראיתי להם קורות חיים וגם שם לא

כתוב כלום לגבי בגרות ( כי לצערי הרב אין לי בגרות מלאה).

ritarita

New member
שלוש אפשרויות...

שיקבלו אותך לעבודה במקומות כאלו ללא בגרות.. 1. את חתיכה לא נורמאלית 2. את צעירה 3. קשרים 4. כל הנ"ל

ritarita

New member
למעשה..היום...גם עם בגרות..

אילו האופציות העיקריות לקבל עבודה..

סתםםם , עכשיו ברצינות הדבר שהם

מאוד התלהבו זה הנסיון הרב שיש לי יחסית לבחורה בת 22 . דבר ראשון , את שנות התיכון שלי למדתי בתיכון מקצועי במגמת מזכירות. עשיתי עתודה י"ג - מזכירות בכירה/רפואית. ובצבא שירתתי בתור פקידת לשכה. יש לי המון נסיון בכל תוכנות המחשב שנחוצות בד"כ למשרת פקידה יש לי הקלדה עיוורת אנגלית/עברית מעולה בגדול אני מאוד אחראית וגם מאוד זריזה במהלך העבודה. אני אישית מכירה די הרבה בנות ( בלי בגרות מלאה) שעובדות במשרה חלקית/מלאה בתורפקידות קבלה, פקידות בחברות פרטיות . די מוזר...

ritarita

New member
בהחלט מרשים!

וכל זאת כשאת צעירה..מה לעשות..זה חשוב היום הגיל.. מקווה שתעלי על הגל.. ותמצאי מקום קבוע..כי זה חשוב היום.

SHIRAN120

New member
לא יודעת...משום מה אני לא מופתעת

מהתשובה שקיבלת. אולי באמת את צודקת...יש אנשים שיוצאים מהתיכון עם תעודת בגרות, והם לא יותר טובים או חכמים מאלו שאין להם תעודת בגרות מלאה. אבל בכל זאת, צריך להיזכר שאנחנו חיים בחברה נורא תחרותית, ועבודות אין בשפע(לפחות לא לכל אחד) אז אפילו בעבודות "הפשוטות" אנשים מתחילים להיות מאוד בררנים. לא באתי להאשים אותך...אני מקווה שיהיה לך בהצלחה, ושתמצאי כמה שיותר מהר עבודה.

למעלה