אוףףף געגועים

הלל210

New member
אוףףף געגועים

עוד חודש לפני שנתיים אמא שלי הלכה לעולמה שנתיים קשות עם הרבה דברים טובים ילדתי את ביתי הבכורה ארבעה חודשים לאחר מות אמי ילדה שלא באה בקלות ואחרי הרבה נסיונות להרות אמא שלי חיכתה כלכך הרבה זמן לנכדה הזו ואפילו זכתה לבחור שם למתוקה שלנו .. וכאן אני מגיעה לסיבה שהחלטתי לכתוב כאן .. אבא שלי אחרי חצי שנה החליט שהוא רוצה להתחיל מערכת יחסים חדשה והתחתן בשנית עם אשה מאד נחמדה אבל !!! הבעיה הגדולה מתחילה בעוד חודשים כשיגיע פסח האשה שאבא שלי התחתן איתה עושה כבר 15 שנה פסח עם המחותנים שלה והבעיה מתחילה איתנו אני ובעלי בעלי חזר בתשובה כחצי שנה לפני שהתחתנו וההורים שלו לא דתים ועד שאמא שלי חלתה היינו עושים חגים עם ההורים שלי ועכשיו אנחנו די לבד אבא שלי רוצה וארגן שנבוא איתו למחותנים של אשתו אבל מרגיש לא שייך ואמרתי לו שאין בעיה שייסע למחותנים יחד עם אשתו ואנחנו נסתדר ונעשה בבית או שנסע למלון הבעיה היא לא השנה הבעיה היא שאני דואגת שזה הולך להיות מניפולטיבי כל שנה כל שנה זה יהיה אותו סיפור ....
הערב אבא שלי אמר שאם לא אבוא איתו לחותנים הוא ינתק איתי כל קשר אני בהלם והמומה וכואבת ולא מפסיקה לבכות!
מה לעשות להכנע וללכת לחותנים על שאני לא מרגישה בנוח שם ולא מכירה אף אחד שם ?
מה לעשות לאיזה מלכוד אבא שלי הכניס אותנו !!!!

כל אחד והחבילה שלו..........

מכירה את זה? אם היו שמים שקים של צרות באמצע מעגל ונותנים לכל אחד אפשרות לבחור,כל אחד היה בוחר את החבילה שלו,את הצרות שלו...
כל כך מכירה את השינוי הרצוי ולא רצוי הזה!!מצד אחד תודה לאל שאבא המשיך בחייו מצד שני כל כך הרבה שינוי כרוך בזה....... אצלנו,מאז שאמא הלכה ה"דבק" הלך לו.פחות מפגשים משפחתיים,שלא נדבר על שבתות משפחתיות והנה השנה גם ליל הסדר כבר לא כמו שהיה..
אני בגישה שכמה שאפשר צריך לשמור על המשפחתיות,גם אם זה לא תמיד מתאים לנו..(למזלי הרב בעלי חושב כמוני) נכון שזו לא המשפחה שלך אבל בצורה כזו או אחרת זו המשפחה של אבא שלך..
שיהיה רק טוב,עד כמה שאפשר...........

למעלה