אוףףףף..... עכשיו הוא ישן... אוףףף....
מ מיואשת3 New member 6/9/04 #8 מעניין..... אם הוא כן ישן בלילה. וחבל שלא קראת לי הייתי שרה לך נומי נומי
א אחת שאוהבת New member 6/9/04 #11 הוא לא ישן בלילה.. אבל.. הוא הולך לישון בבוקר ואני.. אני סופרת שעות עד לחידוש האהבה.. פעם הבאה אני אקרא לך.. אני אוהבת ששרים לי..
הוא לא ישן בלילה.. אבל.. הוא הולך לישון בבוקר ואני.. אני סופרת שעות עד לחידוש האהבה.. פעם הבאה אני אקרא לך.. אני אוהבת ששרים לי..
מ מיואשת3 New member 6/9/04 #13 אחרי... שתשמעי אותי שרה תאמיני לי שלא תרצי להקשיב לשירים בכלל. אגב ...ספירה נעימה לך ואווו בטח הזמן לא זז לך.
אחרי... שתשמעי אותי שרה תאמיני לי שלא תרצי להקשיב לשירים בכלל. אגב ...ספירה נעימה לך ואווו בטח הזמן לא זז לך.
א אחת שאוהבת New member 6/9/04 #14 חחח... האמת..הזמן לא זז בכלל.. בייחוד כשהוא השני מעצבן..ואני צריכה חיוך מההוא...
א אחת שאוהבת New member 6/9/04 #22 אז ככה.. יש את ההוא מהטבעת שמעצבן.. יש את ההוא מהכותרת של הפורום שמעודד.. ויש את ההוא שגם אתן מכירות..שדואג ותמיד בסביבה עם חיוך..
אז ככה.. יש את ההוא מהטבעת שמעצבן.. יש את ההוא מהכותרת של הפורום שמעודד.. ויש את ההוא שגם אתן מכירות..שדואג ותמיד בסביבה עם חיוך..
מ מיואשת3 New member 6/9/04 #25 טבעת הבנתי...../images/Emo4.gif זה שתמיד מחייך גם הבנתי ההוא מהכותרת לא הבנתי.