אוףףףף

אוףףףף

אז ככה... יש לי מישהו בעבודה שיש בינינו קטע.. אבל עוד לא היה זיון של ממש...כל הזמן אין לי זמן או אין לו זמן ובכלל אנחנו עובדים בקומות שונות אז לפעמים לא יוצא לנו להפגש בכלל.. בכל אופן.. היום ניפגשנו בפינת עישון (ואני לא מעשנת בכלל) ואמרתי לו שלפעמים אני אוהבת לבוא להריח את הריח של סיגריות .. אז בהתחלה הוא התחיל לנשוף עלי את העשן ממרחק יחסית רחות.. ועם כל שחטה שהוא לקח הוא התקרב אלי עד שהוא התחיל להעביר לי את העשן מפה לפה..התחלנו להתנשק.. היה קצת מבוכה ויחד עם זאת להט מטורף..בכל שניה מישהו היה יכול להכנס לשם..המשכנו להתנשק.. סוג העבודה שלי הוא כזה שאני לא יכולה לשהות זמן רב מחוץ למשרד .. היתי חייבת לחזור .. גם ככה כל זה נמשך כחצי שעה.. - את רוצה אותי? הוא שאל - כן,אבל אני חייבת לחזור - בואי נרד לאוטו... ל10 דקות - לא.. אני חייבת לחזור בסוף עוד יפטרו אותי.. - אוקיי אז נקבע משהו לשבוע הבא טוב? - אוקיי נשיקה ארוכה .. והלכתי.. ועכשיו אני יושבת לי כאן בבית מתה מחרמנות..עדיף כבר היתי יורדת איתו לאוטו.. אוףףףףףףףף

דנטל

New member
אני שונאת שזה קורה

כלומר, לא בעבודה. אני חופשי יכולה להעלם שם (רק עשר דקות?). בדרך כלל, כשדברים כאלה לא יוצאים לפועל זה בגלל המחזור המעפן הזה. בכל מקרה, יש מישהו מהותיקים פה שמאז שהכרתי אותו חיכיתי עד שהיה לו זמן. פעם אפילו הצלחנו לגרד זמן לכמה נשיקות ומזמוז קל. הפעם זה לא היה באשמת מחזור או משהו כזה. באמת מחוסר זמן. לא חשוב, העיקר שעשיתי גם אותו.

שפן קטן

New member
איכס

להתנשק עם מישהו מעשן??? ועוד לקבל את העשן לפה??? אני חייב להודות שזה עושה לי הרבה דברים. מחרמן, בכל אופן, זה לא.

M a x i m A

New member
מסכימה איתך

יש מישו שאני מכירה והוא סבבה אבל הוא מעשן-דנטל, את יודעת מי זה (י') וכשהתנשקתי איתו הרגשתי שאני מתנשקת עם מאפרה איכססססס לא מומלץ בכלל

שפן קטן

New member
מקסימה יקרה

קראתי בעניין את הודעתך הרהוטה והאינטיליגנטית ואני מודה - שבית את ליבי. יש מצב לאיזה בום-בום קטן? שלך, שפן

M a x i m A

New member
השפן הקטן

שכחת לסגור את הדלת תיזהר שלא תצטנן... חחחחח זו הודעה יותר אינטיליגנטית,לא?

avi58

New member
לקקן

אני מוכן להגיע אלייך וללקק לך את הכוס עד שלא תשכחי את הלשון שלי

vaselius

New member
10 דקות באוטו??

אולי זה הגיל אולי זה הניסיון אבל, "10 דקות באוטו" לא עושים לי "את זה" אם כבר סקס- אז שיהיה כמו שצריך, ללא סטופר, ללא תנאים פיזים מגבילים (אלא אם כן זו הדרך היחידה להפגש עם דנטל..
ואם מישהו כאן אוהב סקס עם מכונית- אתם מוזמנים לקרוא את המסמך המצורף

דנטל

New member
../images/Emo24.gif זו ממש לא הדרך היחידה

אבל בשביל נשואים גם זו לא הדרך.

uלוליטה 4

New member
את רוצה לומר..

ש-10 דקות מספיקות לך? לא עדיף לך להיות עוד קצת מחורמנת אבל לפחות הזמן שתחכי יהיה שווה את זה ולא 10 דקות עלובות..

למעלה