אוףףףף!

אוףףףף!

נעלם שובבב אני שונא שדברים נעלמים לי! מישהו בכלל קרא את החלום בהמשכים שלי? מי שלא אני אגיד לו... הייתי טומי, והחלום הסתיים בתור זה שהייתי קוממון והובסתי על ידי דווימון ופאנטומון... אחרי זה... המצאתי משהו שלם שבו פגשתי את קוג'י, טאקויה, וג'יי.פי... כרגע אנחנו נלחמים בפארוטמון... אוקיי המשך נקווה שזה לא ייעלם!]למרות שבסוף זה תמיד נעלם[ המממ כולנו ביצענו התפתחות נשמה כמו שאומרים אצלנו... ולפתע... ראינו... את... זואי! ]ג'יי.פי חושב לעצמו משהו[ ואז גם קאזמון מצטרפת לקרב... הממ נחזור לתחאור הספרותי... פארוטמון תוקף, אבל למזלנו, כולם מתחמקים.]
[ "אגרוף רעם!" אמר]נחשו מי[ ביטלמון. פארוטמון המסכן התחשמל, ואגונימון]יימח שמו, מה עם קוממון הקטן??[ מחסל אותו. "צופן פרקטלי]פרקטלי?] מהפך נתונים!" אגונימון]י"ש[ לוקח את הנתונים של פארוטמון. אבל זה לא מספיק, כי לפתע מופיע שוב דווימון והוא מחזיק בקואיצ'י כשבוי! המשך יבוא... כל עוד אתם תמשיכו אני לא רוצה להמשיך לבד! נ.ב. י"ש= יימח שמו

Apikachu L

New member
יפה יפה יפה יפה, מדהים

מביעה לך מימחטה, לא ליבכות מיוטיסמון:ולמה לי ל הבאת ממחטה? אני: כי היו לי שתים, לו הבאתי את הנקיה מיוטיסמון: ומה איתי?והמימחטה השניה? אני: אה, היא מלאה בדם שלי, אתמול בלילה מישהו חלם שאני המקרר, ו... מיוטיסמון: אופס, מיצטער אבל את טעימה אני: לא יכולת להישתמש בקארי? מיוטיסמון: אבל כבר ציחצחתי שיניים, לא רוצה חורים...היא מתוקה, אתיודעת אני: וגאטמון? מיוטיסמון: גאטומון חלמה שהיא דגה דגים.. אני: נכון, צריך להיתרחק ממנה בזמן כזה..... מיוטיסמון: רואה, את היחידה שנישארת אז.... אני,: מילא מיוטיסמוני מותק...
הקטע הבא צונזר....

בכוונה ב"סיפור בהמשכים"

שגם אחרים ימשיכו! מה אני, הפגסוסמון]חמור לא מצאתי[ עבודה שלכם?!?!?

Dark SpaWn

New member
היי זה הספון

באתי פשוט להגיד היי הייתי ממשיך את הסיפור אבל ההבדן בין פוקימון לדיגימון הוא שבפוקימון יש מספר מוגדר של פוקימונים והם כולם רשומים ולרוב יש להם שם שאומר משהו לכן קל יותר לזכור את כולם אבל בגלל שאין לי מושג איפה אני יכול למצוא רשימה של כל הדיגימונים הקיימים וכנראה ששאני לא יכול אז אני פשוט מיסתפק בלא להבין בדיגימון ותזכור ! ספראד די ווארד אוף מה

וואי ספון!

לא ידעתי שאתה רשום לתפוז! וכן אני מפיץ אות זה ומה זה קשור מה שאמרת?

Dark SpaWn

New member
אמממ... היי

לא אני לא רשום לטפוז פשוט נרשמתי בשביל לשלוח לך הודעה. סבבה שאתה מפיץ, ומה מה קשור מה שאמרתי ?. *** בלה בלה בלה אש גיהינום ***

Seto¥Girl®

New member
יא ספונייטה^^ איך הגעת לפורומינו

הנידח? P: נחש מי?
בלה בלה בלה... ^^;

Dark SpaWn

New member
בצל בבצלצל

זו את איווי ? *** בלה בלה בלה אש גיהינום *** חזרתי לחתימה שלי

יש רשימה של כל הדיג'ימונים

וגם השמות שלהם אומרים משהו, אני אתן לך רשימה שבה כתובים גם הפירושים לשמות והמתקפות (אבל השמות והמתקפות הם של הגירסא היפנית, לא של האמריקאית). הנה. וב-digimon card album יש גם תמונות של הקלפים (כל האתר הזה הוא על-פי הקלפים ולא על-פי הסדרה).

Apikachu L

New member
בסדר

זואי צרחה והתחלה לאשים את גי' פי וג'י פי רץ מישם וכולם אחריו כי הם חשבו שהוא מצא את הדרך אל קואיצ'י מה שבאמת קרה... יותר אין ל כוח.... תמשיכו

טוב... זה היה קצר... אבל מילא

תתכוננו להמשך... ולמה זואי האשימה את ג'יי.פי? מה שבאת קרה הוא שג'יי.פי הריח ומצא גלידה ענקית! הוא הזיל ריר בכמויות אדירות והתנפל על הטרף! אלא ש... זאת לא הייתה באמת גלידה ענקית... זה היה פאנטומון בתחפושת! רגע נזכרתי במשהו... דווימון בכלל תפס את קואיצ'י בתור שבוי... אז זאת אומרת שפתאום דווימון נעלם עם קואיצ'י? טוב... נגיד... ואז כולנו פיתחנו נשמה והתכוננו לקרב... אני הרגשתי שמשהו חשוד כאן...]כבר הזכרתי שאני זה טומי?[ המשך יבוא ובבקשה לעשות הכל ברצף הגיוני...

אתם פשוט... רעים!

טוב, הבנתי את הרמז. אני הולך מכאן ולא חוזר לעולם, להתראות... להתראות... קיפאון קריסטלי ולהתראות...

Digi Lista

New member
סבלנות,לא תמיד אנחנו כאן../images/Emo13.gif

לפעמים גם אם אנחנו כאן יש דברים שלא מתאימים לכולם,זה לא אומר שאנחנו רעים,קצת סבלנות!גם לדברים שלי לא תמיד מגיבים

למעלה