אוףףףף

mayoosh10

New member
אוףףףף

לא כיף לקום בבוקר ככה בכלל... אני חודש אחריי הניתוח ומאז עם עצירויות , לקחתי נורמקלס, שמן פרפין, תה טיבתי, כל דבר אפשרייי
שבועיים אחריי הניתוח היו לי טיפה דימומים וכאבים מטורפים התייעצתי עם חמני והוא הביא לי כדורים חזקים בינתיים עד שאהיה אצלו ושיגיעו התשובות מהפתולוגיה , משבוע שעבר כבר אני עם בחילות מטורפות כל יום ומידי פעם התקף כאבים קטן בבטן, יום שישי האחרון אפילו התקף מאוד חזק והיום בכלל קמתי עם כאבים מטורפים שאני לא מסוגלת לזוז ובחילות מזוויעות שעוד שנייה מקיאה ..
למישהי יש רעיון מה אפשר לעשות? או מישהי יודעת מה יכול לגרום לכל זה ?
תודה רבה:)

גיגי351

New member
אוף מאיו'ש...

כשעידכנת כאן לפני חודש שאת אחרי הניתוח...סיפרת שאת מרגישה טוב יחסית ושהיתוח מבחינתך עבר בהצלחה.....שמחתי מאוד בשבילך....ועכשיו את עם כאבים וממש מצער אותי לשמוע את זה......אין לי הרבה מה להציע ואני גם לא יודעת מה יכול לגרום לזה.....נא תתייעצי שוב עם חמני בדחיפות.........ולא נותר לי אלא לאחל לך המון המון בריאות והחלמה מהירה ושלמה.
אני רוצה שבקרוב תעדכני שיש שיפור במצבך...מחזיקה לך אצבעות מכל הלב.

nsy1987

New member
תשובה לגיגי על שאלה ישנה

לא שמתי לב ששאלת כי זה עבר לדף אחר,
כאבים אחרי קיום יחסים זה משהו שאני סובלת ממנו לפחות 3 שנים.
בהתחלה לא ייחסתי משמעות אבל זה הלך והחמיר עפ השנים...
כמו שכתבתי כאן בפורום.

מה שחדש, מאז תחילת ההריון יש כאבים גם במהלך קיום יחסים שזה כבר לגמרי לא לענין
אבל אין מה לעשות.

זואילי

New member
ביקורת..

חודש אחרי ניתוח זה זמן טוב לשוב לביקורת אצל המנתח.
תלכי אליו שוב ושוב עד שתרגישי הקלה.
לדעתי צריך גם לדבר איתו על כל מה שלקחת - האם זה טוב לבטן כל המשלשלים האלה? האם לקחת אותם עם איזה פיקוח של רופא כלשהוא?
אני לא זוכרת אם היה מעורב גם כירורג כללי בניתוח שלך, אבל נראה לי שחודש אחרי ניתוח, עם תיאור כמו שלך - צריך לבדוק אותך. אולי לערב עוד רופאים מתחומים אחרים. (גסטרו? פרוקטולוג? אין לי מושג..)

אם את מרגישה כ"כ לא טוב - כדאי שתפני למיון. עדיף מיון נשים. עדיף כזה במקום בו הרופא המנתח שלך יוכל להיות מעורב.

liats80

New member
ללכת לרופא

היי מאי,
כמו שזואילי כתבה לך חודש אחרי, ובעיקר אם את לא מרגישה טוב, זה זמן מצוין ללכת לרופא לביקורת.
כתבת בזמנו שהיו נגעים במעי שהוסרו, אז חשוב לבדוק שחס וחלילה לא נוצרה שם איזשהי בעיה.
מצד שני גם עצירות ממושכת שכזו יכולה בעצמה לגרום לבחילות.
אני ממליצה לנסות להוסיף סיבים תזונתיים למזון (אפשר לקנות תוסף של סיבים תזונתיים או לחילופין - ולדעתי טוב יותר - להוסיף פשתם טחון לאוכל).
בכל אופן לדעתי כדאי להפגש עם חמני פנים מול פנים בהקדם האפשרי ואם היה מעורב כירוג בניתוח אז גם איתו.
תרגישי טוב!
ליאת.

mayoosh10

New member
שכחתי לציין

יש לי ביקורת אליו ביום שני... לחכות או שכדאי עכשיו כבר לדבר איתו?
לגבי החומרים שלקחתי , בעבר לפני שהגעתי לנשים הייתי בבדיקות גסטרו וגם הייתי סובלת מעצירויות אבל זה היה לפני יותר משנה ובאותה תקופה לקחתי את החומרים ,פעם הם עזרו לי אז לקחתי אותם גם עכשיו , כרגע זה לא ממש עזר מה שמוזר כי לפי מה שאני יודעת למשל תה טיבתי אמור לגרום ממש למערכת לעבוד.
האמת שאין לי מושג אם היה כירוג כללי בניתוח זה לא משהו שידעתי שאמור אולי להיות אז גם לא שאלתי.. אבל לפי מה שאני יודעת היחיד שהיה זה חמני.

פז08

New member
אם את מרגישה ממש רע, ללכת למיון נשים

להיבדק.....
אם את מרגישה טוב יותר, ניתן להמתין עד הביקורת.
יש לך אפשרות להתייעץ עם ד"ר חמני טלפונית? נראה לי שזה מה שאני הייתי עושה.
לגבי העצירות- ניתוח אנדו' לפעמים יכול להחמיר עצירות, זה מה שהוסבר לי בעבר..... שווה לבקש הפניה לדיאטנית שתנחה אותך לגבי טיפים בנושא.
ניסיתי לשתות שתי כוסות מים כל בוקר על קיבה ריקה? אומרים שזה מחולל פלאים לעצירות, אבל עם בחילות קשות לא בטוחה עד כמה זה הולך ביחד...

בכל מקרה, לא להזניח, על מנת שלא לגרום להחמרה....
מאוד מבינה אותך, גם אני סובלת מאוד......

mayoosh10

New member
תודה רבהה !!!

אתמול הייתי בטרם וקיבלתי מורפיום בעירוי ומאוד עזר לי וקמתי בבוקר בלי כאבים ,כל כך כיף! לצערי במשך היום התחיל להתחזק .. אם בבוקר ימשיך ככה אני באמת אתקשר אליו.
אני אשתה מחר מים על הבוקר מקווה שזה יעזור
תודה רבה על העצה :)

למעלה