אוףףףף

אוףףףף

אתמול נקעתי תקרסול בצהריים וגם ככה היתה לי בגרות במתמטיקה אחרי זה שלא הלכה כי כאב לי. יש לי שבוע הבא ביום רביעי הופעה. איך אני אמורה לרקוד?

vashla

New member
גם אני פעם נקעתי את הקרסול

ונשארתי בבית, לא דרכתי על הרגל, לא הלכתי, שבוע לא עשיתי ממש כלום,הרגל הייתה כל הזמן מורמת למעלה, במנוחה-אחריי שבוע זה עבר לי ולא היה שום זכר לנקע. אז תנוח הרבה זה הכי טוב, ואם את מש חייבת אז בחזרות תסמני לך בראש מה לעשות, בהצלחה

Amitush222

New member
את אמורה קודם כל ללכת לאורטופד.

שיגיד לך מה לעשות.. אל תסתמכי על ניסיון של בנות, לכל אחת גוף אחר. אני לדוגמא לא נחתי והנקע הפך לכרוני במשך כמה זמן.. הוא כבר הרבה זמן לא חזר אבל אני לא יודעת מה יהיה. אורטופד:)

vashla

New member
אההה ברור גם אני מיד הלכתי לאורטןופד

זו בכלל לא שאלה.

אבל זו בעיה לא להופיע

שלושה ימים לא רקדתי והים חזרץי כזה כמה שאני יכולה. אני תוהה מתי אוכל לעלות על פואנטים. ההופעה יום רביעי, שלישי מנוחה.

השאלה היא מה את מעדיפה.

לא להופיע בהופעה אחת, לנוח ולהמשיך לרקוד כרגיל אחר כך או להופיע בהופעה הזאת ואחר כך לסבול מנקע כרוני שיפריע ויציק לך בריקוד במשך שנים רבות ואפילו כל החיים? תחשבי על הנזק לטווח ארוך שיכול להיגרם לך אם תרקדי באותה הופעה ותעשי חזרות עם נקע.

אממ אבל אני לא יכולה לעשות את זה לכל האחרות

בכללי אני תמיד עם כאבים. לפני שנקעתי היו לי שם במשך שולשה ימים כאב. אתם צודקים אבל א.לא יפה כלפי כולם שאני לא אהיה ואעשה חורים וצריך שמישהו יחליף אותי. ב. אני התאמנתי לזה כל השנה. השאלה אם משהו כזה צריך להרוס לי. תראו אתמול כבר הצלחתי לרקוד פחות או יותר ולא כאב לי. אני רק תוהה מה עם הפואנטים, אם אני אוכל. אה ועוד דבר אני לא רוצה להיות רקדנית, כאילו אולי רוצה אבל לא מתכוונת, אני לא אהיה בלרינה. כמה פעמים כאלה עוד יהיו לי? אני כבר כיתה י'. הי ואני נחה הרבה. לא מרשים לי ללכת יותר מידי.

למעלה