אוףףףף

מירב ד

New member
אוףףףף ../images/Emo53.gif ../images/Emo123.gif

זה כל כך קשה לבחור קסדה ראשונה! אתמול... עשיתי סיבוב חניות בת"א... למצוא לי קסדה... לא בכוונה לקנות.. רק בכוונה לבדוק... מדדתי בערך 30 קסדות! ועדיין לא הצלחתי לבחור איזה לקנות... כל מוכר/ת אמר/ה לי משהו אחר... לא הצלחתי לבחור אם אני צריכה S או XS הכל היה כל כך לוחץ! אבל אמרו לי שככה זה צריך להיות... כי הספוגים מתרחבים (?!)... ברוב החנויות המבחר היה אותו הדבר... שואי, אראי, פרמייר, בל, HJC... וכ´ו וכ´ו וכ´ו......... הכי נוחה מכולם (נראה לי שזאת הייתה זאת) הייתה האראי... ואמרו לי שהיא גם הכי טובה... המבחר של הצבעים והציורים לא היה משהו.... לעומת הקסדות כביש שהן ממש יפות... בקיצור...היום הזה נגמר בסחרחורת
ובלי שום קסדה... ותודה לכל מי שעזר! אני לא מכירה אף אף אחד...חוץ מהדס מאבנוע... שראיתי אותה אז שאלתי אותה אם זאת היא
...אז תודה הדס... וגם לכל השאר... מירב (עדיין בלי קסדה ובלי אופנוע... אבל עם רשיון!
...)

MexMex

New member
טיפה לוחץ זה לא נורא...

תמיד ההרגשה עם קסדה ראשונה היא מוזרה במקצת... אם קצת לוחץ, בדגש על קצת, זה בסדר, הריפודים אכן מתרחבים מעט...או הרבה, תלוי באיכות הקסדה. חייב אנוכי לציין שאוליי טריה את בנושא, אבל טעם מובחר יש גם יש... אכן האראי היא ה קסדה....אם יש לך את הממון לקניית קסדה זו, לא תצטערי לרגע...אולי כן תצטערי, כי לא תוכלי לרכב יותר עם שום קסדה אחרת אח"כ, וזה תענוג לא זול... MexMex מכור לקסדות משובחות וטקילות (ללא תולעת)....

מירב ד

New member
זה היה מאוד לוחץ! ../images/Emo4.gif

אבל כולם אמרו לי שככה זה צריך להיות... האראי הייתה באמת הכי נוחה... ויש לי מספיק כסף כדי לקנות אותה... אבל נראה לי שעד שלא יהיה לי אופנוע אני לא אקנה קסדה... ובנתיים אם אני אצטרך מצאתי כבר חבר במידה שלי...
מירב (בדרך מהעבודה למיטה...)לילה...

MexMex

New member
אם מאוד לוחץ, תבדקי מידה אחרת או

אפילו דגם אחר מאותו יצרן, יען כי יש הבדלים גם בין דגמים. אדיוס ובהצלחה עם כל מה שחדש.... MexMex

מירב ד

New member
הבנתי אותך.....

טוב... בנתיים אני אמשיך לחפש אופנוע בכל מקרה... וקסדה אחר כך... ותודה מקסמקס.. מירב

למעלה