אוףףףף התיאשתי....

אוףףףף התיאשתי....

נראה לי ששכחו בי-ם שגם הסטודנטים צריכים עבודות! ואין פה עבודות חוץ ממלצרות <ולצערי זה לא מתאים לי> אין פה שירות לקוחות או דברים אחרים! ואני כבר יוצאת מדעתי בעבודה הנוכחית שלי!!! אווווווףףףףףףף מה עושים?

אם מלצרות לא מתאים לך

אז מה עם לברמן? בהרבה מסעדות מעסיקים בתור ברמנים כאלו שאין להם תעודה מקצועית, כי העבודה מסתכמת בעיקר בלמוזג שתיה קלה, להכין קפה ולקשט קינוחים... בקשר לשרות לקוחות - קשה לי להאמין שאין אף מוקד של הוט/יס/144 בסביבה. שווה לבדוק את זה.

behappy

New member
הולכים לקניון! (מלחה)

יש שם כל כך הרבה דרושים! בכל חנות שנייה מחפשים. בהרבה חנויות את לא חייבת לתת חמישה ימים בשבוע, אלא להתחייב ל- 4-5 משמרות, וכידוע קניונים פתוחים עד 15.00 בשישי, וגם במוצ"ש. דבר שני, שירות לקוחות בהחלט יש. יש כאן מוקדים של פלאפון, אורנג', סלקום, וגם בבזק מחפשים. נדמה לי שגם באגד, בתחנה המרכזית. ויש כמובן אבטחה. גם באוניברסיטה עצמה. תקני כל העיר מחר, תחרשי על הדרושים, תשלחי מייל/ תפקססי לכל דבר שתמצאי. ואם כלום לא עוזר לכי לאוניברסיטה העברית לקמפוס ה"צ, בלוחות המודעות יש המוני מודעות דרושים.

behappy

New member
אהה כן

וגם במרכז העיר יש חנויות שצריכות עובדים, במו עיניי ראיתי בטיאנדטי שבקינג ג'ורג' ובפוקס. וגם בתלפיות, בלי סוף, ולא בעייה להגיע לשם.

אני כרגע עובדת בחנות...

זה ממש לא בשבילי אני ממש סובלת... הלוואי והיה פה יס... עבדתי שם לפני שעברתי... הוט לא מחפשים כרגע ... פלאפון לפני חצי שנה שעברתי עשיתי את המיונים הגעתי לשלב האחרון ופסלו אותי ככה שאני לא יכולה לגשת עדין... סלקום ובזק לא עונים לי.. מה מחפשים באגד?!

את יכולה לבדוק גם בבתי קולנוע!

להיות סדרנית/מוכרת כרטיסים זה אחלה ג'וב.

למעלה