אוףףףף!! אין לי...... ויוה פלסטינה! איזה באסה....... יש סידרה עם נטי הכוסיתת....... באסה
Y yaronshkl New member 9/6/04 #1 אוףףףף!! אין לי...... ויוה פלסטינה! איזה באסה....... יש סידרה עם נטי הכוסיתת....... באסה
Y yaronshkl New member 10/6/04 #7 שקרנים..............! כשאני אתפוס את מי שסיפר לי שקר זה....... אין שם שומדבר עם נטליה אוריירו? שום תפקיד ?
שקרנים..............! כשאני אתפוס את מי שסיפר לי שקר זה....... אין שם שומדבר עם נטליה אוריירו? שום תפקיד ?
N niravital New member 10/6/04 #8 אין שום כלום... ובבקשה ממך... בלי המילה... אמממ.. כו... "כו..." טוב, אני מקווה שהבנת, ושאני לא אצטרך להתחיל לנאום נגד המילה הזאת
אין שום כלום... ובבקשה ממך... בלי המילה... אמממ.. כו... "כו..." טוב, אני מקווה שהבנת, ושאני לא אצטרך להתחיל לנאום נגד המילה הזאת
N niravital New member 10/6/04 #11 ../images/Emo45.gif באמת ../images/Emo4.gif אני מתעב את המילה הזאת
R rozalinda22 New member 10/6/04 #12 מבינה אותך../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif פשוט תתעלם חחח...אחרי הכל זו מחמאה , לא?
N niravital New member 10/6/04 #13 לא אני מבין שיש כאלה שאומרים את זה מתוך כוונה להחמיא... אבל אפשר להשתמש במילים כ"כ הרבה יותר יפות, במקום המילה הזוועתית הזאת
לא אני מבין שיש כאלה שאומרים את זה מתוך כוונה להחמיא... אבל אפשר להשתמש במילים כ"כ הרבה יותר יפות, במקום המילה הזוועתית הזאת
R rozalinda22 New member 10/6/04 #14 ../images/Emo45.gifצודק לגמרי../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif
E ERonny New member 10/6/04 #17 אני היחידה שלא הבנתי?../images/Emo4.gif על איזו מילה אתם מדברים?חיפשתי בכל השירשור "כו" ולא מצאתי