אוףףףףף.......

מירב ד

New member
אוףףףףף....... ../images/Emo46.gif ../images/Emo4.gif

כמו שסיפרתי לכם לפני כמה ימים...התחלתי ללמוד לתאוריה...אז מצאתי אתר באינטרנט...בהתחלה הכל היה די קל וממש הצלחתי (בסוף כל שיעור יש מבחן....) ועכשיו אני לא מצליחה כלום...אם לא עוברים את המבחן בסוף השיעור אז לא עוברים לשיעור הבא....ובאחד השיעורים נתקעתי 14 פעמים באותו שיעור כי לא הצלחתי לעבור את המבחן....זה ממש מתחיל לייאש...ויש לי הרגשה עכשיו שאין סיכוי שאני אצליח לעבור אתהמבחן המעצבן הזה.... למישהו יש רעיונות טובים??...... שלכם מירב המיואשת...שתוציא בסוף רשיון לאפנוע בגיל 80...

לעשות הפסקה, לקחת קוביית שוקולד

ולחזור לזה אחר כך...
את תוציאי רשיון מהר מאוד אני בטוחה!! בהצלחה!

מירב ד

New member
בקשר לשוקולד... ../images/Emo80.gif

שמעתי על זה יותר מפעם אחת בפורום הזה... ואני לא בדיוק מבינה מה בדיוק השוקולד עושה...איך הוא בדיוק עוזר לכם??..... חוץ מזה...אני כבר יומיים חולה בבית...והלימודי תאוריה זה הדבר היחיד שאני עושה חוץ מלראות טלויזיה ולישון ודברים כאלה... אז אני מתחילה ללמוד...בהתחלה מצליחה קצת...ואז כבר לא...ומתעצבנת ונישארת מתוסכלת....זה באמת מתסכל... אם למישהו יש עוד רעיונות...אנא... אה...אשלונית...אם את קוראת את ההודעה הזאת...תעדכני אותי אם נכנסת לאתר ההוא... שלכם מירב

אשלונית

New member
מירב

הלכתי, נכנסתי, נרשמתי, אבל לא התחלתי, כמה צפוי! אני מקווה להתחיל את זה בקרוב! אני כבר רוצה רשיון!!!!!!!!!!!!!!

מירב ד

New member
אשלונית...כדאי לך להתחיל....

ההתחלה לא קשה בכלל....אבל באיזשהו שלב זה מתחיל להיות קשה...אז עדיף לך להתחיל...לעבור את החלק הקל... תספרי לי איך את מתקדמת...זה מעניין אותי... שלך מירב

אשלונית

New member
עכשיו!

ברגעים אלו אני נכנסת לאתר, שמה *** על כל העבודות והמבחנים והבחנים שיש לי ממש בשביל היום הראשון ללימודים! *** אחד גדול! (הכוכביות למען הצנזורה, והמבין יבין מה כתוב שם...). אני אספר איך היה. אשלי

אשלונית

New member
טוב - הקלדתי, נכנסתי, קראתי, עניתי,

והגעתי לשעור השני, ועברתי אותו לא שיש מה לעבור בשעור הראשון, וזהו נמאס לי. אני לא מצליחה אבל להבין את ההגיון לדבר אחד, התמרורים האלו שמורים על משהו, נניח מהירות או משהו כזה, ויש להם תמרור נוסף עם הקו שמבטל אותם, איך בדיוק התשובה לשאלה כזו מה מבטל את התמרור הזה יכולה להיות או התמרור ביטול או הצומת הקרובה? אם התמרור הוא אחרי הצומת? איפה ההגיון?. בלבד זאת, המערכת הזאת ממש מגניבה. מורכבת ממצגת וקצת שפת תכנות פשוטה אבל הרעיון בהחלט מגניב. תודה על האתר. אשלי.

מירב ד

New member
אין בעד מה... ../images/Emo9.gif

אבל לא נראה לי שהבנתי את השאלה שלך... אם הבנתי נכון את שואלת מה מבטל את התמרור??.... או הצומת הקרובה...ואם יש תמרור לפני זה שמבטל (ז"א עם פס שחור עליו)... ועוד משהו...מישהו יכול להסביר לי את העניין עם השוקולד?.. שאלתי ואף אחד לא ענה...
וזה מסקרן אותי...כי אולי זה יכול לעזור גם לי... שלכם מירב

jude

New member
שוקולד...

בשוקולד יש סוכרים מהירי פירוק שהם מקור אנרגיה מהיר אך קצר מועד, בשוקולד יש גם מתילתלאמין שהוא נוירוטרנסמיטר במוח שאחראי על העונג, בשעת התאהבות ישנן כמויות גבוהות של החומר הזה במוח... ג´וד

שלום ג´וד וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

או שמא ברוכה הבאה? לא משנה זה בטח יתברר בהמשך - אז יופי שבאת! מקוה לראותך אותך שוב! אפרת

מירב ד

New member
ז"א... שוקולד=אנרגיה??.....

הבנתי נכון?... פשוט רשמת יותר מדי מילים מסובכות...
שלכם מירב

אשלונית

New member
אוקי,

מבלי להסביר את הצד המדעי כי זה סתם בלה בלה בלה בלה... ועוד בלה!, בשוקולד יש איזה חומר שממריץ משהו בגוף שעוזר לריכוז!. זהו. זה כל מה שצריך לדעת, אלא אם את בקטע של מדעים (שזה לא אני!), ואז אחרים יוכלו לתת לך את התשובה פה. אש.

מירב ד

New member
תודה אשלונית...

אבל...זה משהו שיש רק בשוקולד??.... או שיש גם בדברים אחרים עם סוכר או עם קפאין...או כל הדברים שיש בשוקולד... אבל לשוקולד גם יש חסרונות...ואם כל פעם שאני יצא מריכוז ויאכל שוקולד...אני יהיה שמנה עם חצ´קונים... או משהו כזה... שמישהו יסביר לי כבר מה כל הקטע עם שוקולד...בבקשה...זה מעניין אותי...ואולי זה כול לעזור גם לי... בסוף אני יגלה שאם הייתי אוכלת יותר שוקולד....הייתי עוברת את הבגרויות...
שלכם מירב

jude

New member
אז ככה...

שוקולד נותן עליה קלה ומהירה של אנרגיה (ולכן מעורר קלות) אבל לזמן קצר.. הוא גם גורם לתחושת עונג מסוימת... אבל כשלעצמו הוא לא מגביר את הריכוז, פשוט כשיש לנו אנרגיה ואנחנו מרגישים טוב יותר קל יותר לעשות דברים כולל ללמוד. לעודף בשוקולד יש גם צדדים שליליים כמו שהזכרת...

מירב ד

New member
תודה תודה תודה ושוב...תודה... ../images/Emo13.gif

כולם כל היום מדברים על שוקולד...כולם אוכלים כל היום שוקולד..."עלית" כבר שוברת קופות... ואני לא מבינה מה רוצי מהחיים שלי...עד שאתה הגעת...עכשיו אני בערך מבינה... לפחות יותר טוב ממקודם... אז כמו שאמרתי תודה... עכשיו יש לי סיבה טובה לבקש מאמא שלי לקנות שוקולד...
ד"א... JUDE אפשר לדעת עליך קצת יותר??... מה הקשר שלך לכל הפורום?... אתה דיסלקט?.. אתה מורה? רופא?... מסקרן אותי מאיפה הידע... שלך מירב...

jude

New member
על לא דבר... ../images/Emo20.gif

הקשר שלי לפורום?... יש לי ADHD ... ואני סקרן מטבעי... (יצא לי חרוז..)
ג´וד

FreeFeeling

New member
או חבילת ואפלים ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני גם במצב דומה ! אני התחלתי את שיעורי הנהיגה שלי מבלי התאורה ! (המעצבנת הזו...) ולכן הפסיקו לי את השיעורים (להמרות שהלך לי מהולה במעשי !) אני למדתי שעה לקרת התאורה הראשונה והלכתי למבחן ! אני ידע שזה מאוד אידיוטי ! אני עשיתי את זה בגלל שיכלתי ללכת אם חבר שלי שהיה כבר מוכן וככה אני יוריד לעצמי את המתך לפעם הבעה ! (בגלל שאני כבר יקיר את המקום.) נכשלתי בגלל שאלה אחת ! איזה ביאוס ! ואד עכשיו לא המחשתי אם הלימוד. תמיד שאני ראה את הספר לתאורה יש לי כעב ראש ! :)

FreeFeeling

New member
אני ממליץ לך להתחיל את המעשי ../images/Emo11.gif

אני ממליץ לך להתחיל את המעשי הוא עוזר באופן בלי רגיל להבנת החומר ! .כנראה. (לא בתך !) את כורת את החומר ולא הולך לך בגלל שאת לא מבינה באופן מוחשי את הכוונה !? ולכן אני חושב (ומניסיון אישי) שמאוד כדי להתחיל את שיעורים המעסים לפני התאורה. בהצלחה
FreeFeeling

מירב ד

New member
זה קצת בעיה... ../images/Emo4.gif

בעיר שאני גרה אין שיעורי נהיגה על אופנוע...ובשביל ללמוד אני צריכה לנסוע לבאר שבע...אז אח שלי הגדול (שגם הוא עשה לפני כמה שנים רשיון לאופנוע) המליץ לי לנסוע לסבתא שלי (שגרה בבאר שבע)...לנסוע אליה לשבוע (או יותר אם צריך) ולעשות את כל השיעורים... אז אני חייבת לעבור תאוריה ורק אז לנסוע לבאר שבע לעשות את השיעורים המעשיים.... תודה בכל מקרה בן
עוד רעיונות??..... שלכם מירב ד"א מישהו יודע אם יש דבר כזה הקלות לדיסלקטים במבחני תאוריה??.....

למעלה