אוףףףףף

אוףףףףף ../images/Emo10.gif

כבר חשבתי שמצאתי מקום ללכת לחגוג יום נישואים הציעו לי ללכת ל BLACK בסינמה סיטי ומעיון בתפריט שלהם היא נראתה לי בדיוק המסעדה בשבילנו. אבל עכשיו כמה אנשים אמרו לי שבשישי ושבת המסעדה מפוצצת אנשים ומאוד המונית ולא בא לי להדחס ברעש ובלאגן. בקיצור, עכשיו אני שוב תקוע
יש הצעות?

לא, מה? מי? מו?

איפה זה, מה אוכלים שם מי נגד מי וכמה זה עולה? קבלי
על ההגיה הנכונה

ננה f

New member
ונינצון תסתכל על התפריט לוולנטיינס

תבדוק איתם אם הם יתנו את זה גם כשאתם מתכננים. הקישור של התפריט המצ"ב עד הסוף, עד לעיסקית ולאנטיין. דיל על הכיפאק.

ברקרולה-מידע פנימי

אכן במוצ"ש יש הופעת גז בחינם...והמקום לא מפוצץ,אך בשל שבוע מיני גורמה... לדעתי המקום יהייה הרבה יותר ממפוצץ.... אולי פשוט תבואו בראשון... או ביום האהבה,יש ארוחה מפנקת לזוג

תקציב

בואי נגיד שאנחנו לא נוציא עכשיו 800 שקל במסה על ארוחה זוגית. ובהתחשב הזה שיין אנחנו לא שותים נראה לי שבסביבות 400 ש"ח זה מחיר סביר. הסגנון בשרי משובח (האשה לא אוכלת לא כשר) תודה

ברוזונת

New member
ממוזס אני לא מתלהבת..

לעומת זאת באדיסון הייתי פעמיים - האוכל סביר.. התפריט החדש יותר נחמד מקודמו ואף היתה השתפרות.. הקינוחים זה עקב אכילס של המקום.

ברוזונת

New member
הייתי פעמיים

פעם ראשונה לעסקית והיה חביב פעם שניה הייתי בערב והאוכל היה סתמי, יקר וממש לא הלהיב אותי.. מוזס היא יותר "משפחתית" אדיסון היא יותר בר שכזה.. הקובה שרימפס בראשונות מעולה אם זה לחגיגה הייתי מצטרפת להמלצות והולכת על ברקרולה.. הבשר שם מעולה, אוהבת את האווירה ואם אתם אוהבים ג'ז אז בשבת יש שם את שלישיית הוגו.

למעלה