תחביבים מעצבנים
אוי זה ממש לא נעים,אז באיזה שעות יוצא לכם לדבר עכשיו? את אמורה לטוס אליו,איך זה עובד אצלכם,בתורות או שרוב הזמן את נוסעת אליו? אני די בטוחה שזה יעבור לו בקרוב,או יותר נכון,ההתלהבות תפחת,רוב הגברים ככה,תני להם איזו מכונית/אופנוע והם יטחנו את זה עד שימאס. אני בטוחה שאת הרבה יותר מעניינת מההארלי
אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת לגבי תקשורת בטלפון ובאינטרנט - בביקור האחרון שלי בסידני שנינו קנינו מצלמות אינטרנט וכיון שיש לי אינטרנט מהיר (לא כל כך היה לי צורך בו,אני בעיקר משתמשת בו לעבודה) שחיברתי רק למטרה זו,אנחנו מקשקשים ורואים אחד את השניה במצלמת האינטרנט
האמת שהתמונה קטנה ואם את זזה הרבה מול המצלמה,יוצא מטושטש,אבל רוב הזמן זה די מעניין וממש כייף! גם רצינו לצמצם את הוצאות ה
,כי בחודשים האחרונים קיבלתי חשבונות מנופחים ממש ודי נמאס לעבוד רק בשביל חשבון הטלפון. לגבי רגבי - כן,זה ממש אלים! ואני שונאת את זה. כמעט בכל פעם שהם משחקים מישהו יוצא משם עם חבלות,שריטות או גרוע מזה. היה לו חבר ששבר את האף פעם וגם לו יצא לחטוף לא מעט. אז איך אני אמורה לעודד את זה? ועוד אומרים שהכדורגל בארץ אלים,הם לא ראו מה זה אלים. פעם אמרתי שאם יצא לי להיות נוכחת בארוע הזה עוד פעם אני אביא איתי
. מעבר לזה - אחרי המשחק הם תמיד חייבים ללכת לפאב ולשתות כמה
. שמעתי שבאירופה (גרמניה,אוסטריה,אנגליה,אירלנד) הגברים שותים המון אז גם באוסטרליה לא חסר. תארי לעצמך חבורה של גברים מגודלים,חלקם נשואים עם ילדים,נכנסים בקבוצה לפאב,כולם חבולים ומתחילים להוריד בירות אחת אחרי השניה. איכס
טרי דווקא שותה הרבה פחות מאז שאנחנו ביחד,אבל בכל זאת,בארץ לא רואים את זה הרבה,אנחנו הישראלים לא בדיוק שתיינים גדולים