אוףףףףף נוען

GalGula

New member
אוףףףףף נוען ../images/Emo10.gif

האופנוען החדש-ישן שלי מרגיז אותי. מאז שיש לו אופנוע - אין לו זמן בשבילי. ואני רגילה לדבר איתו שעות יום-יום (ב-msn), ופתאום זה חסר לי, אז אני מתלוננת, והוא נלחץ, ואני מתעצבנת.... מה עושים? אוקי, אני אחכה קצת עד שההתלהבות הראשונית תחלוף. אבל מה עד אז? זה יכול לקחת המווון זמן אצלו!
צריכה תשומת-
גל

דנהבננה

New member
אני כל כך מבינה את זה

לדעתי,אין לך ברירה אלא להמתין בסבלנות שההתלהבות הזאת תעבור קצת. כפי שקראתי הוא קנה את האופנוע רק לאחרונה,לאחר שהיה חסר אופנוע תקופה ארוכה..זה כמו צעצוע חדש,תני לו להנות ממנו וזה ימאס עליו. אני לא אומרת שהוא יפסיק לגמרי אבל תאמיני לי שהוא לא יוכל להזניח אותך לאורך תקופה,במיוחד כיון שאתם גם ככה בארצות שונות כרגע ואת ממש צריכה את כל תשומת ה-
. תתאזרי בסבלנות חמודה,אין ברירה,אם תמשיכי להעיר לו על זה,זה רק ירגיז אותו. הייתי שם,ניסיתי את זה וזה לא עבד
טרי גם כן אובססיבי לגבי תחביב מסוים - רגבי. אל תשאלי אותי מה האוסטרלים מוצאים במשחק הזה,אבל הוא נורא פופולארי שם והוא משחק מאז שהוא ילד. יש להם אפילו קבוצת חברים שמשחקת באופן חובבני מתי שמתאפשר. בכל מקרה,גם כשהייתי איתו שם,בביקורים,הוא התקשה לוותר על המשחק. הם היו משחקים כל יום ראשון ואפילו אם תכננתי שנבלה לבד,הוא היה מתרגז מעט. כמובן שהוא לא רצה להשאיר אותי לבד בבית,אז הוא התעקש שאני אבוא לעודד...אז הייתי מתעצבנת שזה משתלט על הזמן שלנו ביחד והוא היה מתבכיין כמו ילד שהוא גם ככה עובד קשה וכל הזמן בנסיעות,אז זה לא פייר מצידי לבקש ממנו לוותר על תחביב. ואת יודעת מה,הוא צודק. ניסיתי להעמיד את עצמי במקומו ולא הייתי רוצה שהוא ינסה להגביל אותי בעניין דומה. מה שאני אומרת בעצם - תתאפקי כמה שבועות,תנסי להיות תומכת,אולי תמצאו שעות אחרות לדבר בהן? כשהוא מיצה את האופנוע לאותו היום? תסבירי לו בעדינות שהוא חסר לך בשעות היום,שאת מתגעגעת כי את רגילה לדבר איתו יותר,אבל תנסי לעשות את זה עם כמה שפחות תוכחה בטון,תני לו להבין שאת מאחוריו במאה אחוז. תתלונני אבל בצורה מצומצמת
אני ממש מבינה אותך וחושבת שיש הצדקה לתלונות,פשוט נדמה לי שבמצב הנוכחי עדיף להמתין ורק אז לעבור לתלונות נרחבות יותר
מעבר לזה,אתם אמורים להפגש בקרוב,נכון? אז תחשבי על הרגע שבו תהיו ביחד על האופנוע,לפחות ככה תשנאי פחות את חתיכת הברזל הממונעת

GalGula

New member
דנה, זה מדהים ../images/Emo24.gif

קלעת בדיוק למה שקורה ולמה שאני מרגישה! אני יודעת שזה לא יעבוד, לריב ולהתעצבן, ולהתלונן. אבל אני לא שולטת בזה! באמת שאני מנסה... וגם אצלי הוא מתלונן בערך על אותם דברים: שגם ככה הוא לבד שם ומשתעמם בבית הגדול בלעדי, וגם ככה הוא עובד קשה, וגם ככה הוא לא מסוגל לשבת יותר מדי מול המחשב, אז לוותר על הדבר היחיד שעושה לו טוב? (ואז אני מלאת קנאה... בחתיכת ברזל הזאת....) הבעיה היא שאני באמת נהנית שהוא נהנה, טוב לי לשמוע אותו מתלהב אחרי כל נסיעה... אבל פשוט אין שעות שבהן אנחנו יכולים לדבר. תחשבי על זה שלפני שבועיים הוא גם התחיל לעבוד, אז ממילא הזמן שלנו התקצר לשעות הערב המאוחרות בלבד. אז עכשיו בנוסף, בשבוע החולף, גם בערבים ובסופי-השבוע הוא מנצל את הזמן לאופנוע... ובפרט כשיש שם מזג אויר מצוין - הוא לא מסוגל להישאר בבית כשבחוץ השמש זורחת. וזה מצוין מבחינתי, כשאני שם, כי אנחנו כל הזמן פעילים ויוצאים ועושים דברים יחד. אבל כשאני כאן והוא שם והתקשורת היחידה היא טלפון ואינטרנט - אז זה מצב מאד קשה. אני באמת מקוה שעם הזמן הוא "יזנח" מעט את הצעצוע החדש... אנחנו אמורים להיפגש בקרוב, אני באמת מקוה שזה יצא לפועל. אני עוד צריכה לבדוק מתי ואם בכלל.... לגבי הרוגבי - מדובר עד כמה שידוע לי בספורט די אכזרי, לא? (או שאני מבלבלת עם משהו אחר). אני מדמיינת לי אותך יושבת שם ומעודדת, ורואה איך הוא חוטף מכות
כנראה שבאמת בשביל להבין אותנו צריך חבר עם אובססיה לתחביב... בואו נפתח את השרשור לספר על תחביבים נחמדים/מעצבנים/מענינים/מוזרים/מסוכנים של בני-הזוג

דנהבננה

New member
תחביבים מעצבנים

אוי זה ממש לא נעים,אז באיזה שעות יוצא לכם לדבר עכשיו? את אמורה לטוס אליו,איך זה עובד אצלכם,בתורות או שרוב הזמן את נוסעת אליו? אני די בטוחה שזה יעבור לו בקרוב,או יותר נכון,ההתלהבות תפחת,רוב הגברים ככה,תני להם איזו מכונית/אופנוע והם יטחנו את זה עד שימאס. אני בטוחה שאת הרבה יותר מעניינת מההארלי
אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת לגבי תקשורת בטלפון ובאינטרנט - בביקור האחרון שלי בסידני שנינו קנינו מצלמות אינטרנט וכיון שיש לי אינטרנט מהיר (לא כל כך היה לי צורך בו,אני בעיקר משתמשת בו לעבודה) שחיברתי רק למטרה זו,אנחנו מקשקשים ורואים אחד את השניה במצלמת האינטרנט
האמת שהתמונה קטנה ואם את זזה הרבה מול המצלמה,יוצא מטושטש,אבל רוב הזמן זה די מעניין וממש כייף! גם רצינו לצמצם את הוצאות ה
,כי בחודשים האחרונים קיבלתי חשבונות מנופחים ממש ודי נמאס לעבוד רק בשביל חשבון הטלפון. לגבי רגבי - כן,זה ממש אלים! ואני שונאת את זה. כמעט בכל פעם שהם משחקים מישהו יוצא משם עם חבלות,שריטות או גרוע מזה. היה לו חבר ששבר את האף פעם וגם לו יצא לחטוף לא מעט. אז איך אני אמורה לעודד את זה? ועוד אומרים שהכדורגל בארץ אלים,הם לא ראו מה זה אלים. פעם אמרתי שאם יצא לי להיות נוכחת בארוע הזה עוד פעם אני אביא איתי
. מעבר לזה - אחרי המשחק הם תמיד חייבים ללכת לפאב ולשתות כמה
. שמעתי שבאירופה (גרמניה,אוסטריה,אנגליה,אירלנד) הגברים שותים המון אז גם באוסטרליה לא חסר. תארי לעצמך חבורה של גברים מגודלים,חלקם נשואים עם ילדים,נכנסים בקבוצה לפאב,כולם חבולים ומתחילים להוריד בירות אחת אחרי השניה. איכס
טרי דווקא שותה הרבה פחות מאז שאנחנו ביחד,אבל בכל זאת,בארץ לא רואים את זה הרבה,אנחנו הישראלים לא בדיוק שתיינים גדולים

מרגוט

New member
בגרמניה את פותחת את הברז

ויוצאת בירה במקום מים.
לפני שפגשתי את החבר שלי הייתי לחלוטין אנטי אלכוהול, אבל בשאת מתחילה להשתלב במדינה שבה יש תרבות שתייה מפותחת כל כך, אין ברירה אלא להיכנע...

GalGula

New member
האמת היא שעד עכשיו יצא

בערך חצי-חצי מבחינת מי-נוסע-למי, נראה לי עם נטיה קלה לטובתי (כלומר שאני שם יותר - זה פשוט יותר נוח). חשבונות טלפון - אווויייי נקודה רגישה.... כמה אנחנו מתבכיינים על זה... אפשר להגיד שאם היינו משקיעים את הכסף הזה בטיסות במקום בחשבונות טלפון - היינו נפגשים בממוצע כל חודש וחצי... זוועה, אבל באמת שקשה לא להתקשר. לגבי הבירה - אז כמו שאמרה מרגוט - הבירה זורמת כמים. רק שבכפר של יקירי גם היין זורם כמים. מדובר באיזור תיירותי ומלא כרמים (בפרט הכפר שלו וכמה כפרים מסביב), כל הקיץ יש פסטיבלי יין, ואופרות (כן, אופרות). המוני תיירים מרחבי העולם ובפרט אירופאים (בעיקר גרמנים) מגיעים. נפתחות מעין מסעדות שקיימות רק בימות הקיץ, יושבים בחוץ על ספסלי עץ ומזמינים בעיקר יינות, סנדויצ´ים מיוחדים ובשרים קרים. האוירה שם (בעיקר בקיץ) היא של חופשה תמידית
. גם בחורף לא פחות כיף, רק שאז נמצאים יותר בפאבים ולא תחת כיפת השמים. אגב, ציינת שנכנסים לפאב קבוצות של גברים ושותים המון - אז באוסטריה זה אחרת: גם הנשים שותות, לא פחות מהגברים. ולא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות בפאבים הורים עם ילדים (בגילאי 12-13). כמובן שהילדים לא שתו אלכוהול, ובד"כ מדובר במשפחות שיש להן את אותן מסעדות קיציות, והילדים עובדים איתם שם, וכשהמקום נסגר - קופצים לגמור את היום על איזו בירה או שתיים עם מוסיקה כיפית וריקודים שמחים
. בכלל, במקומות הקטנים האלה כולם מכירים את כולם ואז ממילא האוירה היא יותר משפחתית מהרגיל.

זנזיבר

New member
עדכון

אז החלטתי שלא ללכת על זה, כתבתי לו והוא נעלב עד עמקי נשמתו. אין לי את הכוחות להשקיע במערכת יחסים שכזו. גל, אני מעריצה אותך על אורך רוחך.

GalGula

New member
../images/Emo24.gif אני מאד שמחה שעשית זאת!

אני חושבת שעשית את הדבר הנכון, כל הכבוד. אם תצטרכי לדבר - את יודעת איפה אני
גל

oorly

New member
צעצוע חדש...

מעצבן אבל סבלנות ההתלהבות תעבור לו. כשקנינו את המחשב בעלי לא יצא מהחדר ימים ולילות. וגם לא יצא לי להנות ממנו כאילו שהוא היה בחו"ל. לקח זמן אבל גם ההתלהבות של זה כמו כל דבר עובר. נ.ב. אני לא יודעת מאיפה החבר שלך? ולמה אתם לא מחליטים על ארץ ועוברים לגור ביחד???

elico

New member
הרי זה כה פשוט../images/Emo70.gif

גל, הרי המוצא ברור מאליו. לכי לבית ספר לנהיגה ותירשמי ללימודי נהיגה על אופנוע. אופנוע, זה לא שעשוע חולף, זו דרך חיים. ברגע שנדבקים בוירוס הזה, זה עד הקבר. לא תוכלי להילחם בזה, זו מלחמה אבודה מראש. תרשי לי לתת לך לינק לאתר Horizons Unlimited . נכון ששם לא מדובר ב "זוג של בורקס", אבל אם תחפשי שם קישורים לזוגות עם אופנוע אני בטוח שתמצאי לא מעט. אז תהני מה
.... (ותשלימי עם שערות ליפה ...
) אליקו

adimayer

New member
אכן זו דרך חיים אבל

כמו שאמרו כבר לפני וכמו שגם את אמרת - יש התלהבות ראשונית, אבל אחריה יש שגרה. אומנם לא היסטרית כמו בהתחלה, אבל בהחלט קיימת. וכאשר יש מזג אויר יפה והשמש זורחת - חבל על הזמן, אין טעם אפילו לנסות. במיוחד עכשיו לאחר תקופה יחסית ארוכה של גשמים - סוף סוף זורחת השמש... ואני מדברת מנסיון. הישבן שלי כבר גמור מרוב נסיעות. בשבוע האחרון - כל יום טיול. "עד שיחזור הגשם", כך אמר לי בן זוגי. ודרך אגב הוא רוכב על אופנועים מעל 15 שנים. כל שנתיים קונה חדש. לכל אחד הג´וקים שלו בראש - צריך ללמוד לקבל ולהתפשר (כמובן שלא על הכל) כבר עדכנתי את בן זוגי שברגע שיהיה ילד האופנוע יהפוך למכונית משפחתית...נראה

bisty

New member
תחביבים מעצבנים

אצלנו אין משהו ממש היסטרי וכמו עם כל דבר זה עניין של תקופות. פעם סיימון היה מכור לחדשות(לא ממש תחביב) והיה מסוגל להדליק טלוויזיה לבדוק מה קרה בעולם כל שעה עגולה כאשר ב-bbc ו-sky מדגרים את אותן כתבות בכל שעה...זה היה די מצחיק..עכשיו הוא נגמל ואימץ תחביב חדש - צילום. הוא קנה מצלמה וביזבז פילם שלם על תמונות שלי שהיו מזעזעות בעיני ומדהימות בעיניו והתעקש למסגר אחת ולהציג בסלון...איכס... גם אופנוע היה לו אבל לא בסדר גודל של מב שיש לבני זוגכן,סתם טוסטוסון קטן כדי להגיע לעבודה עליו נאלץ לוותר כשעבר לעבוד בתל אביב וזה נעשה מסובך (שלא נדבר על מסוכן) מידי להגיע.

bisty

New member
גל - תחזיקי מהעמד.

סמסטר אחד יעבור מהר, לי יש עוד שני סמסטרים ואני כבר מרגישה את הסוף. זה יגמר ואז תהיו ביחד (על האופנוע). את וכל אלה מאיתנו שחיים על מזוודות חזקים בעיני בטירוף,לא נראה לי שהיייתי מסוגלת ,לא לחיות על מזוודות וכרגע גם לא לעבור לארץ אחרת. אני פשוט חלשה ומפחדת פחד מוות משינויים דראסטיים,אולי יש לכן עצות אייך אפשר להתגבר על זה? כידוע הבעיה העיקרית שלי במעבר לאנגליה היא הפרידה מכלבתי האהובה,מראש אני יודעת שהעיניין מועד לכישלון. זה מצד אחד יחד עם קשיים נוספים שאני לא צריכה לספר לכן של שפה ותרבות ומנהגים ועבודה וכל הריחוק הזה מהמשפחה ומהמקום בו גדלתם שנים(אני עוד גרה באותה עיר בה נולדתי 27 שנה). מצד שני יש את המצב הכלכלי הקשה,הידיעה ששם יכול להיות טוב יותר לפחות מהבחינה הזו. ועוד אופציות שונות כמו לעבור לגור בצפון או באילת - מקומות שהם חוצלארץ קטן בתוך הארץ הזאת שלנו. לא יודעם מה לעשות, בינתיים חתמנו על עוד שנה בדירתנו הנוכחית כך שמצד אחד יש זמן לחשוב ולתכנן מצד שני אנחנו מרגישים שהזמן בורח,אנחנו מדברים ומדברים וכלום לא קורה בפועל וגם ההרגשה לא משתפרת, הוא לא רוצה להיות פה ואני מפחדת להיות שם... מה עושים?

GalGula

New member
פחד משינויים

יקירתי, האמת היא שבענין הזה אני הפוכה לגמרי ממך - אני מאד אוהבת שינויים, בעיקר דרסטיים. מסתגלת מאד מהר למצבים חדשים. ועדין המחשבה על מעבר לאוסטריה נראה לי קשה. מאד עצוב לי לשמוע שאתם קצת "תקועים" במקום, שאתם לא מדברים יותר לעומק על העתיד. קצת מזכיר לי את מה שקורה איתי ועם חברי לפעמים, אבל אני ממש מתעקשת למרות הכל לא לוותר ולדבר על כל מה שצריך, ולא לדחות. אני חושבת שאתם מוכרחים לעשות איזו החלטה בענין כי לחיות במצב של אי-ודאות, זה לדעתי, יותר קשה אפילו מלחיות על מזוודות. לדעתי שווה לך אולי לנסות, עם כל הקשיים, לחיות איתו שם, אבל אם זה כל-כך קשה לך, והוא לא ממש מעונין להישאר כאן - מדובר בבעיה מאד קשה. אתם חייבים להגיע לאיזו פשרה, כי אחרת תישארו במצב ה"בינתיים" הזה לנצח... מאחלת לך שכל בחירה שתעשו, תהיה טובה אתם חייבים לחשוב על זה יותר ברצינות -אין ברירה אחרת לצערי. את יודעת שאנחנו כאן בשביל לנסות לעודד ולעזור
גל

GalGula

New member
../images/Emo6.gif אוי הרגתם אותי...

אליקו, צר לי לאכזב אותך אבל עם שיער ליפה אני כבר מתמודדת יופי בכל פעם שאני מגיעה לת"א הלחה... אבל טוב לדעת שהמצב עוד מחמיר עם חבישת
... לפחות אני אהיה מוכנה נפשית
. עדי, עדי, אחותי! מה את אומרת? לשתינו עסק עם אופנוענים מורעלים.... זה מדהים - איך שאת מתארת את בעלך היקר - זה בדיוק יקירי! הענין הזה עם לנצל כל יום שמש, כי מחר אולי ירד גשם.... נראה לי שזה מין קטע של אירופאים - לעולם בעקבות ה
...

למעלה