אוףףףףףף

אוףףףףףף ../images/Emo46.gif

זוכרות את הניתוח שעברתי ברגל..אז זהו שהבטיחו לי 10 ימים עד לריקודים...מסתבר שלא 10 ולא בטיח...כבר עברו שבועיים ונתנו לי עכשיו עוד שבועיים מנוחה..כי אני עדיין צולעת וכואבת.... כמה כבר אפשר להיות בבית כמה? אם הייתי יכולה, הייתי מטפסת כבר על הקירות...... כן, אני בימים של קיטורים. צ'טערת

זכותך לקטר!../images/Emo191.gif

מאחלת לך שתרגישי טוב ותפזזי מהר! תנסי להנות מיתרונות הבית והמנוחה! תקבעי עם חברה משו.... וזהו.... יומנעים!

אל תדאגי, אוטוטו תוכלי לפזז...

בינתיים, מכיוון שזה מצב נתון ואם לא תנוחי, ההחלמה תיקח יותר זמן, תנסי לנצל את המצב לקרוא ספרים שלא הספקת, לראות סרטים, לכתוב לפנק את עצמך עם ארוחה טובה וכו', מה שעושה לך כיף (במסגרת המגבלות כמובן...) החלמה מהירה

אין כמו פיזיותרפיה!

מתובלת בקצת סבלנות ... שווה להתייעץ עם הפיזיותרפיסט אם כדאי גם קצת לחמם את המקום. למה לא ענית לי ש'את עושה' גם על 'תפונק לימון ומייד'?

כי כולם בעבודה

ובשבועיים האחרונים הצקתי בלי סוף לכל מי שאני מכירה... ולבד..להתפנק? אמבטיות חמות זה לא לרגל הצילגרית...ספר- אני מתחילה ומתייאשת..סתם ימים מעצבנים, שכל שטות יכולה ליצור אצלי במוח סרטים אוויליים.

אז אולי תראי סרטים אמיתיים? ../images/Emo44.gif

אולי תקני איזה עיתון קליל כמו לאישה, שלא צריך יותר מידי להתאמץ כדי לקרוא אותו? אולי תסרגי? [זה נורא באופנה היום ...]

סריגה דווקא רעיון טוב...

בילדותי סרגתי מפיות של פולניות... חברה הבטיחה להביא לי פימו.. את יודעת מה, תוך כדיי שאני מדברת איתך..בא לי חיימר..אולי אני אחזור לזה...נראה לי שאני הולכת לתור אחרי חיימר..בסוף עוד אני אהיה אומנית מפורסמת...
..כן, כן..הסרטים אצלי במוח.... וסרטים אמיתיים-יש בטלויזיה...:)

Darkmatter

New member
וואי איזה כיף!!

אני אומרת לכי על זה!
תהני!! ותנסי להעביר את הזמן בכיף...

vered51

New member
תרגישי חופשי

זה כיף לקטר לא? אני בדרך כלל נהנת מזה ודי משועשעת מהעניין. תחשבי שיש אנשים שהולכים לעבודה והיו מתים קצת לנוח בבית תנסי להנות מזה והעיקר שתרגישי טוב :) ורד

למעלה