אוףףףףףף

anatbit

New member
אוףףףףףף../images/Emo4.gif

אהלן. דבר ראשון רציתי לומר שאני קוראת קבועה של הפורום, ובתור שכזו, נהנית מאד ולומדת המון! ועכשיו לשלב השאלה (וסליחה אם היא לא נעימה..) השבוע התחלתי על באמת בנסיונות להריון. ותהיתי- האם לאחר קיום היחסים, נאמר 10 דקות אני יכולה לעשות....פיפי? סליחה על התוכן....

אולי לא הבנתי את השאלה אבל...

פיפי אפשר לעשות גם מיד אחרי קיום היחסים...... אין קשר בין הדברים. אם הכוונה היא לכך שאומרים שכדאי להישאר לשכב כמה דקות אחרי, אז - עשר דקות זה מספיק (למרות שיש כאלה שאומרות 20 דקות...) אבל - אם הכל בסדר, הזרע יודע לפלס את דרכו גם "בעלייה" (כשאת עומדת). אה, ועוד דבר - כשקמים לפעמים נוזל קצת החוצה... אן לזה התכוונת, אז - יש מספיק גם בפנים.... זה לא מה שימנע את ההריון. פיפי נעים לך...

זוג חדש

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה לפורומנו ../images/Emo24.gif

וכמו שענתה לך מיאניומהשמי אין שום בעיה לקום ולעשות פיפי אחרי. הרי ברור שאת לא קמה בשניה שסיימתם לחגוג. אז אם הזרע אכן בריא וחזק, הוא כבר הגיע למקום הרצוי. שיהיה בהצלחה - ובלי לחץ.

קובולט

New member
../images/Emo91.gif אולי מעשי לפני

ברוכה הבאה לפורום הכי אופטימי שיש אני יודעת שצריך לשכב 30 דקות אז אני מאוד משתדלת לעשות קודם המון בהצלחה

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אומרים שהשתנה אחרי יחסי מין עוזרת למניעת דלקות בדרכי השתן. אז אלא אם את רצה מייד כשהוא גומר לשרותים, ואני מניחה שזה לא כך, אין שום בעייה.

למעלה