אוףףףףףף כמה דבילי.

חרדית

New member
אוףףףףףף כמה דבילי.

למה אני נופלת על אנשים כאלה אל תשאלו אותי אני נוסעת היום במונית כמו ילדה טובה לא עוצרת ברחוב אלא מצלצלת לתחנת מוניות הגונה וטובה. כל הדרך אני דיברתי בפלאפון מסדרת סידורים שנדחו בגלל יום שלם. לא שמתי לב בכלל מי הנהג מונית שלוקח אותי אפילו לא הסתכלתי רק אמרתי לו תדליק מונה בבקשה אחרי 10 דקות נסיעה אני סימתי עם הטלפונים ואני שומעת את הנהג נאנח. אני בטוב ליבי שואלת מה קרה אתה כועס או משהו ווואווו וואו מה התחלתי. הנהג החרדי צועק עלי. את בת ישראל את בושה את תצלי בגהינום עם כל אלו שמתירים לך להראות ככה.בושה טפו טפו טפו. טוב אני מתחילה להסתכל מסביב ורואה את השלטים "בת ישראל יופיך נמדד בצניעותך" וכל הטררם מסביב. אני מסתכלת על הנהג ורואה כיפה שחורה גדולה רק אז שמתי לב. והוא ממשיך את האברים שלך ישרו אחד אחד את לא תדעי טוב. לא עזרו כל המילים שלי והשאלות אם הוא היה בגיהנום ויודע כמה מעלות יש שם? ומי הוא בכלל שיגיד לי איך ללכת. הוא אומר לי ככה את יושבת לידי רואים לך את הברך. אני מנסה לאמר תדאג לעיניים שלך ואל תנסה לתקן אותנו תשמור על עצמך ואל תגיד לי איך ללכת אוי הוא צועק עדיף המיני של תל אביב עליך. בושה . אני אומרת לו יותר בושה לדבר אלי ככה והוא אומר יש לי היתר ככה צריך לדבר אליכן. אמרתי לו אדוני תקפוץ לי ושיצאו לך העיניים ואני אלך איך שבא לי הבן אדם העלה לי את הסעיף שהוא לא הסכים לקחת ממני עודף אלא תקע לי איזה צלחת מול הפרצוף. אני לא הסכמתי לשלם ככה ואמרתי לו או שאתה לוקח ממני כמו בן אדם או שתסע והוא לקח ועוד איך לקח. בכל אופן נשבר לי טוטלית מההתנהגות הזאת של אנשים חרדים זה סתם סיפור קטן אבל תגובה למשהו שמבעבע הרבה זמן.אני תאמת מתהדרת בכינוי הזה בלי שאני אוהבת אותו. אז מהיום אני קוראת לעצמי דידית ככה שתזכרו שאני לא איתכם ממש כי אני לא יוצאת אבל בכל אופן גם לא שם. חרדית לאסט טיים.
 

אלי פלס

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אויש, דידית (אני מתרגל בקלות לשמות חדשים) ראיתי את הכותרת והכנתי את עצמי נפשית לסיפור קורע לב ומרגש...משהו הישר לכסא הריק של רפי רשף... נו נו, מאנשים כאלו אני כבר מזמן לא מתרגש. לכל היותר אני מרחם עליהם... לפחות הורדת שיערות מהרגליים?
 
אלי,

לא כואב לך אותו-האיבר-שבעזרתו-מרחמים? אז או שאתה אלהים, או שלא כל פעם שאתה כותב "אני מרחם" אתה מתכוון לזה...
 

אלי פלס

New member
חלפה כאן שנינות?

מה לעשות שאני באמת ובתמים מרחם על אותם מאמינים... הם פשוט מסכנים. תינוקות שנשבו...
 

mose0222

New member
לדידית היקרה

אני לא חושב שכולם מתנהגים כך.אם נפלת למזלך על אדם כזה לא צריך להישבר לך טוטלית ולהחליט שאת לא שם .זה לא מספיק כדי להחליט כך .אדם שחושב בכובד ראש ובבגרות לדעתי לא היה מגיע למסקנה שלך להתראות דני.
 

דידית

New member
דני.

במפורש זה לא שהביא אותי לשינוי הניק. אלא רק משהו ששבר את קש הגמל. <אתאיסט בטח מחיך לעצמו> דידית.
 
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif נקרע מצחוק...

בחיי אדוני וספר התורה, איך הייתי רוצה להיות במונית......
 

טוב

New member
דידית חמודה

וזאת ההזדמנות להגיד לך תתחדשי על הניק החדש (שבטוח יעשה לך פחות בעיות, למרות שאת כבר מזמן חלק מאתנו)
 

MAYA20

New member
אהבתי את נשירת האיברים

תארו לעצמיכם אתם הולכים לתומכם ברחוב והופ נופלת יד בשיא האדישות אתם מרימים אותה אבל בדיוק אז אתם שמים לב שאתם על רגל אחת ואז עוברת לידכם המורה מכיתה ג´ וצועקת :"אם הראש שלך לא היה מחובר היית שוכח אותו!!!" ו... אופס שכחת אותו ואז אתם כמובן אוספים את עצמכם בשקית ומיד אבל מיד חוזרים בתשובה ומוצאים את עצמכם מחדש (בהנחה שאתם לא אנשים מפוזרים)
 
למעלה