אוףףףףףףףף יש לי מלא עבודה בניירת שקועה הבטן כואבת ואני מתפתלת אולי למישהו יש קצת עראק?
מ מיכל31 New member 16/10/02 #1 אוףףףףףףףף יש לי מלא עבודה בניירת שקועה הבטן כואבת ואני מתפתלת אולי למישהו יש קצת עראק?
ג גליתושש New member 16/10/02 #2 מיכל חמודה כל העבודה תחכה למחר, לכי לביתך, תכיני תה עם לימון, ותשכבי מעט, אחרי שעה - תתעוררי חדשה. מקווה שעזרתי לך. גליתושש
מיכל חמודה כל העבודה תחכה למחר, לכי לביתך, תכיני תה עם לימון, ותשכבי מעט, אחרי שעה - תתעוררי חדשה. מקווה שעזרתי לך. גליתושש
ג גליתושש New member 16/10/02 #8 תני לי לדבר עם הבוס שלך, שתי מילים והוא נמס..... חחחחחחחחחחח אולי את רוצה שאבוא להחליף אותך, הבוס שלי מאשר מקרים דחופים מעין אלה. חחחחחחחחחח גליתושש
תני לי לדבר עם הבוס שלך, שתי מילים והוא נמס..... חחחחחחחחחחח אולי את רוצה שאבוא להחליף אותך, הבוס שלי מאשר מקרים דחופים מעין אלה. חחחחחחחחחח גליתושש
מ מיכל31 New member 16/10/02 #11 אם יש לך איזה פריצת דרך בתחום הגנטיקה אני מניחה שתצליחי להמיס אותו כל השאר לא עובד תאמיני לי.
S sahr12 New member 16/10/02 #4 החבר החדש של אימא שלי... חחחחחחחח..... רק שתדעי שמריחה בלבד לא מספיקה את חייבת גם לשכב על הבטן..... תרגישי טוב יקירתי.....אה סליחה.. תרגישי טוב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
החבר החדש של אימא שלי... חחחחחחחח..... רק שתדעי שמריחה בלבד לא מספיקה את חייבת גם לשכב על הבטן..... תרגישי טוב יקירתי.....אה סליחה.. תרגישי טוב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......
ג גליתושש New member 16/10/02 #10 איזה כיף לי שאני לא מתייקת...... אוהבת את כל סוגי העבודה חוץ מ"לתייק"... גליתושש
ס סיציליה1 New member 16/10/02 #9 מי השכיר הכי מאושר בעולם? האפיפיור. כל בקר רואה את הבוס שלו צלוב. תהיה בריאה אמן!
מ מיכל31 New member 16/10/02 #14 ציצי- יו אני בשוק שלחתי לך תגובת תודה 3 פעמים לאן היא נעלמה? אז שוב תודה.
ח חתולון* New member 16/10/02 #12 מיכלי31 גם את (כמונו) שכאשר כואבת להם/ן הבטן מעבירים יד עם עראק????? תרגישי טוב חתולון
מ מיכל31 New member 16/10/02 #13 חתולי - כן ממחר, אני מחזיקה כאן בקבוק עראק שיהיה חחחחח תודה לך ויום טוב.
ח חתולון* New member 16/10/02 #15 הבקבוק שלנו בבית זה עוד מהימים של הסבתא ואחר כך של אמי שתחייה ועכשיו ממשיכה בזאת אשתי אהובתי וגם הילדות שלנו משתמשות בעראק המשך יום נעים ורק בריאות "רק" שימי יום יום הוראת קבע על עראק. חתולון
הבקבוק שלנו בבית זה עוד מהימים של הסבתא ואחר כך של אמי שתחייה ועכשיו ממשיכה בזאת אשתי אהובתי וגם הילדות שלנו משתמשות בעראק המשך יום נעים ורק בריאות "רק" שימי יום יום הוראת קבע על עראק. חתולון