אוףףףףףףףף

shirush35

New member
אוףףףףףףףף

אני חצי שנה אחרי הלידה, בקושי עליתי בהריון 7 קילו עקב סוכרת הריון שירדו מיד אחרי כן, אבל מאז ועד היום העלתי בערך 4-5 קילו, שזה מבאס בפני עצמו. אבל מה? שבוע אחרי ילדה גיסתי, את הילד השני שלה, היא ירדה מאד יפה ובינינו נראית כוסית.....היא לא מאד רזה אבל מאד גבוה וחזה גדול ואני בדיוק ההיפך... כל הזמן אני מרגישה חסרת בטחון לידה, אמנם הם עברו לחו"ל אבל אנחנו כל הזמן בסקייפ ושומעת את תגובות הסביבה. אנימרגישה תקועה בלי קשר, כל הזמן מחפשת לאכול מתוק, כשאני כבר אוכלת בריא אז זה בכמויות מסחריות! התחלתי עבודה חדשה וכלום לא עולה עליי....

כתבת דברים שאני בטוחה שכל אחת מאיתנו מכירה

וחוותה, את לא לבד.
אתחיל מכך שהשוואות זה רע. כולנו נופלים לשם, אך זו דרך שמאד פוגעת בנו. לכל אחת יש את הגוף שלה, עם הנטיות הגנטיות, המבנה הבסיסי, המצב בו היא נמצאת בחיים. אין טעם להשוות. אז קודם כל, תנסי להוציא את גיסתך מחוץ לתמונה. היא בכלל לא קשורה לסיפור. את ורק את, צריכה להיות במרכז התמונה. ובלי קשר (או עם קשר) לדיאטה, רק בשביל ההרגשה הטובה שלך: אני בטוחה שחוץ מה-4-5 ק"ג עודף והחיפוש המתמיד אחר משהו מתוק (הו, כמה מוכר!), אני בטוחה שיש בך המון תכונות וצדדים שאת אוהבת. תשימי עליהם את הדגש.
אני כל כך מבינה את התסכול בו את נמצאת. אך נראה לי שעצם זה שכתבת כאן, זו כבר תחילתה של איזושהי אמירה. מה עם קבוצת תמיכה? שומרי משקל? דיאט קלאב? דיאטנית פרטית/קופ"ח? ניסית? הרבה פעמים מסגרת מאד עוזרת. וספורט- מומלץ להתחיל לאט לאט, זה אחד הדברים שלי אישית הכי עזרו ועוזרים להוריד ולשמור על הקיים. שיהיה בהצלחה עם כל דרך שתבחרי.

יעל י

New member
כל כך מובן...

דבר ראשון תפסיקי להשוות איתה.היא זו היא ואת זו את ואם קשה לך...דברי איתה פחות. דבר שני את צריכה לדעתי שגרה.יש לך?לא ציינת אם עובדת או בבית...זה חשוב. דבר שלישי עזרה מקצועית אפילו של דיאטיקאית מקופ"ח. בהצלחה.

למעלה