אוףףףףףףףף

אוףףףףףףףף ../images/Emo122.gif

הגוף לא נשמע לי
כבר מאתמול........ פתאם הרגלים לא סוחבות, עייפות כאלה. הידים חלשות. הגוף כבר לא מה שהיה פעם
אני מזדקנת??

Rinattt

New member
../images/Emo24.gif

נפש בריאה בגוף בריא - לא רומזת חלילה שאת עצבנית כרגע... רק זקוקה למנוחה של הגוף והנפש... יאללה מקלחת חמה ולמיטה... מגיע לך
< יווווווהוווווווו להזמין לך מסאז'יסט\ית? חחח >

Rinattt

New member
בטח אפשר...

עכשיו עלייך לבחור לפי מה יש במלאי: תימני? < סעדיה קטן אבל גיזעי, שמן מסמנה טהורה > רוסי? < בוריס ענק עם רגש בידיים, שמן - טונה > כורדי? < קצת טמבל אבל שרמנטי יעשה בשבילך הכל ועוד יודה לך > עירקי? < ידיים שעירות אבל זה תורם למגע רך עדין וקסום > מרוקאי? < יעסה לך את הגב, אם תצטרכי גילוח אז הסכין אצלו כבר > אשכנזי? < עדין עדין, לא בטוח שתצליחי להרגיש משהו, אבל הוא כן > לבנתיים זהו, המתיני עוד מעט ספירת מלאי... תודה על ההמתנה ותודה על הסבלנות...

יערית

New member
מזדהה

אבל לא מזיקנה,פשוט עבודה פיסית קשה.מתאים לי מאד פינוק בספא לשחרר את השרירים בכל הגוף!!!! סופי את מהזן המשובח,תימניות לא מזדקנות לעולם

אפפפפפפפ../images/Emo178.gif

אל תאמיני לכל דבר תימניות לא מזדקנות??? הן מזדקנות........אבל בתימנית

יערית

New member
חחחחחחחחחחחח

מזדקנות בתימנית זה היה טוב
ואם להכנס לזה בצעד תימני עד ל....
רק שתדעי סופיה,הגנים התימנים{מבחינת כוח וזיקנה} מאד טובים{חוץ ממה שלא טוב בתימנים}

Rinattt

New member
אחמ אחמ < מגחגחת בגרוני >

מה לא טוב בתימנים? הידעת מה הפלוס אצל תימני? הפלוס היחיד הוא בבנק

יערית

New member
יש לי ניסיון "קטן" עם תימנים

לא מתקרבת לשם גם אם יש לו מיליון פלוסים אחרים, כתבתי כבר שזה בדם,כך גם המינוסים שלהם והם מבחינתי עולים על כל מיליון הפלוסים האחרים.

Rinattt

New member
וואלה...

כתבתי את זה היום למישהי, כמי שהתחתנה עם תימני והנסיון היה רע ומר, יכולתי לאמר "לא יותר תימנים"... אבל זה בולשיט, לא כולם כאלו < להלן אבא שלי המדהים, שרמנטי חתיך וכו' > יש לי חברות שנשואות לתימני, כולן מאושרות... מה שלא טוב לך לא בהכרח רע לאחרת... יש תימנים שהם מדהימים לזו ולאחרת לא, כמו בכל עידה אחרת... אני אחרי גירושיי, יצאתי עם תימני תקופה ארוכה, ותתפלאי הוא היה שונה שמים וארץ מהאקס שלי, אני לא שוללת ואין לי דיעות קדומות לא על תימנים, מרוקאים וכו'...

Rinattt

New member
טפיייייייייייי ../images/Emo178.gif

חמסה חמסה חמסה
< כי אין שום חחח > מלח מים מלח מים < גם נגד דבורות > חם חם בטבריה
טוק טוק טוק < 3 נקישות על העץ > חחחחחחח סופי צודקת הן מזדקנות בתימנית...

יערית

New member
מפחדת מעין הרע?../images/Emo8.gif

מה ששייך לכן שייך לכן!!זה בדם גם אם תתלי מיליון שיני שום מסביבך, גם עם תתעטפי עם עור של דג,גם אם תתלי חמסות בכל הבית

תאמיני לי יערית

אני לא מה שהייתי לפני שנה
את פשוט לא ראית אותי הרבה זמן

יערית

New member
אההההההההההה!!עכשיו ירד האסימון

כל ההודעה הזו בכדי לרמוז לי שהתגעגעת אלי מאד?
מה הבעיה?קפלי את הפקלאות ובואי לשבת,נראה לך איך רוקדים כל הלילה ומרגישים בני 16 שוב:)

בלי קשר, התגעגעתי ../images/Emo24.gif

ותגידי, לריקודים .......להביא איתי את המקל הליכה???
יש לי אחד יפה, מגולף כזה

בואי אגלה לך סוד

אני בת 47..ואללה קרוב ל 50... והגוף מזדקן..הסדר הכרונולוגי פועל לרעתנו אבל מאי? הכל עיניין של הרגשה. אני מרגישה צעירה מרגישה שנולדתי מחדש יוצאת..עובדת..ופוגשת אנשים מרגישה טוב עם עצמי. משערת שלא תמיד מה שרואים מבחוץ רואים מבפנים... והאושר? האושר כניראה לא משהו חיצוני אלא פנימי שרק אני יכולה לגלות אותו עם היה לי הכלים הדרושים לכך..אז לא מפחדת מהזיקנה וכל אות או סימן שאני מתבגרת..הרווחתי ביושר.. אז.. בין היתר..וכאן אני אולי סותרת את עצמי אם הייתי יכולה לשפר את המראה החיצוני שלי כדי להרגיש עם עצמי טוב יותר ואללה זה מה שהייתי עושה.. וזקנה..שתקפוץ לי. הגוף ימשיך לעבוד לפחות כמו הראש..

../images/Emo13.gif וואלה

משתדלת שלא להזדקן כל כך מהר. משחקת כמעט כל ערב עם הבת שלי בפאזלים, קלפי קרלו ועוד......... נראה לך שזה יעזור??

סודקו נחשב?

כי אתמול רועי לימד אותי את המשחק הזה וישבנו חצי לילה לשחק אותו... ניראה לך שחזרתי לגיל 19?

למעלה