או שמחה שנגעת בענייין ג'יפטו זה.... זה מה הגחיע לנקודת הג' ונכנס בגלל האף לוורטיגו את חושבת
מ מצוטטת New member 16/2/06 #25 או../images/Emo70.gif שמחה שנגעת בענייין ג'יפטו זה.... זה מה הגחיע לנקודת הג' ונכנס בגלל האף לוורטיגו את חושבת
או../images/Emo70.gif שמחה שנגעת בענייין ג'יפטו זה.... זה מה הגחיע לנקודת הג' ונכנס בגלל האף לוורטיגו את חושבת
M maof New member 16/2/06 #60 תראי מותקקקק......./images/Emo13.gif אני לא נסיך ועל ראשי אין כתר... אבל כשמדובר בסיפוק היצר והסברים אין לי שני מעוף
תראי מותקקקק......./images/Emo13.gif אני לא נסיך ועל ראשי אין כתר... אבל כשמדובר בסיפוק היצר והסברים אין לי שני מעוף
א אדMה רוח ואש New member 16/2/06 #31 חחחהההההההה אל תאמיני באגדות (חוץ מעמי ותמי ,למה הם באמת מצצו )
מ מצוטטת New member 16/2/06 #34 אז רק עוד קטנה {../images/Emo35.gif} אם ככה .......... את חושבת המכשפה בסיפור היא אמת או גם בדיייייייייהֻ.ֻ בילבלתם לי כבר כאן בשרשר ;-ׂ
אז רק עוד קטנה {../images/Emo35.gif} אם ככה .......... את חושבת המכשפה בסיפור היא אמת או גם בדיייייייייהֻ.ֻ בילבלתם לי כבר כאן בשרשר ;-ׂ
א אדMה רוח ואש New member 16/2/06 #45 מקווה לא יהיה איכפת לבעל השרשר לא הייתי רוצה שיביא איתו את כל צסק"א...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/2/06 #47 ותארי לעצמך... שעוד יגרור איתו את כל המסכות של האבות איזה חג מתקרב לו
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/2/06 #51 בינגו../images/Emo70.gif חג גם מה ידוע בשמו הנוסף... חג הלוּפּוּת
M maof New member 16/2/06 #59 באגדות.... נסיכים אבירים על הסוס ממהרים לאתגר ללא היסוס... כתבו סרנדות אך בסוף היום עברו טיפול כי השמש יקדה כל היום וכאב ראש הם חטפו. מעוף
באגדות.... נסיכים אבירים על הסוס ממהרים לאתגר ללא היסוס... כתבו סרנדות אך בסוף היום עברו טיפול כי השמש יקדה כל היום וכאב ראש הם חטפו. מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/2/06 #32 ../images/Emo18.gif יש לי תחושית קלילה שאת... אוטוטו מגיעה גם למטרז'
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/2/06 #37 וזה עוד לפני... עברתי לליקלוק שאחורי האצבעון הדחוף... הבנתי חובה עלי בפומבי
M maof New member 16/2/06 #55 ג'פטו... איזה סקנדל איזה בלגן... כשישבתי בנגריה והתחלתי לאלתר ילד לצאת היה אמור ועכשיו מעוף