אוףףףףףףףףף

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אוףףףףףףףףף../images/Emo4.gif

השיעול חזר לי ובגדול. גם ההרגשה הכללית הרעה,כאב י הפרקים וכואב לי בסינוסים. רק שזה לא יהיה שוב דלקת ריאות. בנתיים עוד לא הספקתי ללכת לרופאה

jema123

New member
עד שתלכי לרופא..

תנסי לנוח במיטה ולשתות תה לגרון תמיד עוזר ומחמם זה ההוא משתולל שם צריך להרגיע אותו!! אני מקווה שתרגישי טוב טוב מהרררר....

gaia20

New member
בובית

אל תשבי בבית ותחכי לראות אם זה מתפתח לדלקת ריאות:-\ לכי כבר מחר לרופאה ותעשי צילום לוודא שלא מתחיל לך שם משהו רציני תרגישי טוב מותק

ימי6

New member
חדשה עם לופוס

שלום לכולם, שמי ימי6. מחלת הלופוס חדשה לי... אבחנו אותה אצלי בערך לפני כשלושה חודשים, ומאז, מלאו אותי בתרופות.(אבחנו אצלי גם אפילפסיה קלה) מוזר לי המצב שמאדם שלא נוטל תרופות כלל, הפכתי למשהי שהבוקר והערב שלה סביב התרופה...כנראה שצריך להתרגל. יום טוב ובריאות לכולם ימי6.

gaia20

New member
היי ימי, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

זה אכן מוזר להפוך מבנאדם בריא לגמרי לבנאדם שחי על תרופות, אבל אני מסכימה עוד יותר עם מה שאמרת ש"צריך להתרגל", בסופו של הדבר זה הופך לשיגרה ואת תראי שאת כבר לא תסתכלי על זה בצורה כזאת. ספרי עוד קצת על עצמך - מאיפה את? בת כמה?

ימי6

New member
הפורום מוצא חן בעיניי...

אני בת 37 מ פ"ת. גאיה, אני מבינה שאת מנהלת את הפורום. יצרת פעם מפגש של אנשי הפורום?

nono only one

New member
אירוני לברך אותך בברוכה הבאה!!!

חבל שכך אבל אולי אפשר לדעת איזה תרופות את מקבלת ובאיזה איזור את מטפלת? ........הרבה בריאות - ליאור

ימי6

New member
שלום ליאור

בלופוס- אני מטופולת בפקוואניל באפלפפסיה-אני מטופלת בטופמקס חוץ מזה אני מוייבת במרשמים של שמחת חיים ומצב רוח טוב. רוקנתי את כל בתי המרקחת באיזור פ"ת והסביבה. זהו בינתיים, בריאות לכולנו. (דרך אגב, ליאור זה את או אתה?) ערב מצויין ימי6

ל3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אם תרצי ספרי לנו קצת על עצמך- גיל מה את עושה וכול מה שבא לך. אני כבר תשע שנים עם המחלה ותאמיני לי שמתרגלים לזה ומתרגלים לתרופות. יהיה בסדר ותרגישי רק טוב שירי

שירנוש30

New member
תרגישי טוב!

הי, גם אני לפני 5 שנים הפכתי מילדה שעושה ה-כ-ל לילדה שכל דבר בחיים צריך לעבור מחשבה נוספת ובעניין הכדורים, יש לי את הקופסא המחולקת לימים... כן... לא רוצה להבהיל אותך אבל חיים עם זה והכל עובר, להכל מתרגלים והעיקר שתרגישי טוב!

אסעלש

New member
חברה חדשה

אני מצטערת בשבילך שנכנסת לחבור שלנו אבל יחד עם זאת אני אומרת לך תתעודדי החיים לא הפסיקו אפשר לחיות עם המחלה הזו אומנם! יש רגעים קשים ישרגעים קשים פחות וגם יש רגעים טובים רק שאין ספק שצריך בהתאם לשנות תזונה לא לאכול אותו דבר כמו שאכלנו לפני שחלינו אני מאחלת לך שתהיי תמיד ברימסיה של המחלה ושיהיה לך קל בריאות ושהמחלה לא תעסיק אותך בחלק רב של היום.

למעלה