אוףףףףףףףףף

mariana

New member
אוףףףףףףףףף../images/Emo178.gif

איזה חום בחוץ. אתם יודעים מה זה ללכת 15 דק´ בחום כזה שאין אפילו טיפת צל? טוב עידכונים בקשר למה שהיה אתמול, אתמול כמעט אני ואריאל ניפרדנו, הוא אמר שהוא לא יכול לראות אותי בתור אשתו לעתיד כל עוד אנחנו רבים כל יום כי מצב כזה לא יכול להיות, אני ת´אמת הרמתי ידיים ולא רציתי להמשיך הלאה והוא אמר לי אני מצטער שזה נגמר ככה אבל חייבים. וכמובן הלך נישארתי שם במקום החשוך אחרי 10 דקות חזר כי ידע שאני לא אזוז משם ולמה הוא חזר כי פחד מהסביבה שאני נימצאת שם, הוא אמר שהוא יתחרט ולא רוצה שזה יגמר ככה כי עבדנו ממש קשה למען הזוגיות הזו. אז סיכמנו שמוצאים לזה פיתרון ופשוט כל אחד יעבוד על עצמו ואז נראה תוצאות עוד חודש. והוא אמר לי שהא מצטער שהוא היתנהג ככה, כי פשוט הוא היה על סף שיגעון ולא ידע מה לעשות. זהו כמובן דיברנו ואני הפעם מקווה שאולי זה הפתרון שצריך להיות. ואמרנו שניפגש רק יום שישי כדי להיתגעגע אחד לשני וכמובן הסברתי לו במפורש שהוא יצטרך לקבל אותי כזאת ולא לשנות אותי ולשמחתי הרבה הוא הסכים סוף סוף נפל לו האסימון. מה אתם חושבים? אוהבת

mariana

New member
ואי כמה הצלחה

אני בהלם תודה לך נשמתי. אתמול גם ריקי דיברה איתו, תמיד שהיא מדברת איתו הוא חוזר לעצמו מה שהיה בהתחלה, איך שאני חולה עליה
וגם אותך אני אוהבת

מיקי 35

New member
../images/Emo50.gif

מרין, כדי לקיים מערכת יחסים צריך המון מאמץ, והמון רצון משני הצדדים. זה לא פשוט, באף שלב. מילת המפתח היא הבנה לצרכים של הצד השני... לא לנסות לשנות, לא לנסות לחנך. לקבל... ולהתחשב ! קחו את החודש הזה, ותמצאו את הניסיון. אבל עצה לי אלייך... אם גם אחרי חודש זה ממשיך ככה... כדאי לחשוב על פרידה. אני יודע שקשה לך לקבל מה שאני אומר... אבל הניסיון מלמד אותי, כי מאוד קשה עד בלתי אפשרי לשנות דינמיקה של מערכת יחסים... ובדרך כלל, מה שהיה הוא מה שיהיה. אני מצטער אם אני נשמע מייאש מתוקה. אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם, ומאחל לך מכל הלב שיילך לכם ושתהיו מאושרים !

mariana

New member
לא הבנתי

אתה חושב שאנחנו צריכים לחשוב על פרידה? אבל אנחנו לא רוצים להיפרד. פשוט אתמול ישבנו ודיברנו על הבעיות שלנו וראינו מה מפריע אחד לשני כמובן והבנה בקשר נעלמה אבל היא הייתה, וזה נעלם מצד של שנינו, אז החלטנו שאנחנו החודש הזה עובדים על עצמינו לראות מה מפריע לכל אחד שאנחנו פשוט נמנע מלעשות אותם כי בכל זאת אנחנו אוהבים אחד את השני, והוא לא רוצה לוותר עליי ולא על הקשר הזה. ותאמין לי מיקי זה דברים כאלה קטנים שאפשר בצ´יק לוותר עליהם אז זה המבחן שלנו, ושאלתי אותו מה זה החינוך הזה שהוא דיבר עליו? הוא אמר לי "אולי את מפרשת את זה כחינוך אבל אני רוצה שניהיה יותר בוגרים בקשר הזה כי זה הולך ללהיות קשר של עתיד" הוא טען שהוא לא רוצה לחנך אותי אלא לגרום לי להבין את מה שהוא כביכול רוצה להעביר לי. תודה לך על העצה. אני באמת לא רוצה לוותר עליו באמת עבדנו קשה על הקשר הזה והמון דברים הישתנו לטובה. אוהבתתתתתתתתת

מיקי 35

New member
סליחה אם הבנת אותי לא נכון...

התכוונתי שבאמת תיבחנו את הקשר בחודש הזה... רק אם זה ממש לא יילך חישבו על פרידה. לא עכשיו חלילה... ומתוקה, אני כל כך מבין את הרצון שלך לשמור על הקשר... וזה שאת אוהבת אותו. אבל את באמת צריכה לחשוב על העתיד היותר רחוק, ולבחון לעומק את ההתאמה ביניכם בהסתכלות נטולת רגש (כמה שזה אפשרי). רק כך תוכלי לקבל החלטות מכריעות ונכונות. ובכל מקרה... אני רק רוצה שתהיי מאושרת.

mariana

New member
תודה לך נשמה אני מעריכה את זה

זה מה ששתינו החלטנו לשות אם זה לא ילך בחודש הזה אז חושבים על פרידה

למעלה