אוףףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףףף

מחר אני זקן!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שחר

הזמנתי לך מקום בבית אבות, הבאתי לך כיסא גלגלים מיד שרה והכנתי לך מקל סבא מקלקר, מספיק טוב?

קבלו, האם אתם מכוררים

הבדיקה נעשה ע"י משרד המשפטים! אחלה שאלון תיהיו רצינים אם אתם רוצים לדעת האם אתם מכורים לאינטרנט

זה מה שיצא לי

לעיתים די תכופות את/ה חווה קשיים בעקבות השימוש הרב באינטרנט. כדאי לקחת בחשבון את השפעת האינטרנט על חייך. ===> אני מכור לרשת.

גם לי יצא משהו דומה../images/Emo6.gif

השימוש שלך באינטרנט יוצר בעיות משמעותיות בחייך. עליך להעריך את היקפן של בעיות אלה ולהתמודד איתן בהקדם האפשרי. מה לעשות אני פעם בהונג קונג פעם באוסטרליה פעם בקופנהגן
ומידי פעם מסתלבט על כולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חה

את/ה משתמש/ת ממוצע. לעיתים תגלוש/תגלשי יותר זמן מן המתוכנן אך הגלישה כולה מתבצעת בשליטה. הכל בשליטההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חה תלמדו

בסיידר

השימוש שלך באינטרנט יוצר בעיות משמעותיות בחייך. עליך להעריך את היקפן של בעיות אלה ולהתמודד איתן בהקדם האפשרי. זה מה שהיה רשום..אל תשאלו אותי מה כל זה אומר כי סתם עשיתי תמבחן הזה..משיעמום
אמ..מכורה או לא? נראה לי שכןןןןןןן דיוק כמו כולכם פה אבל על ה .... שאין לייייייייייי

soofgania

New member
לא הייתי צריכה לעשות את המבחן

כדי לגלות מה שאני כבר יודעת אבל עשיתי זאת מסקרנות ויצא לי כמו מהמר ונופי. והנה דוגמא להתמכרות,יש לי בעיה במחשב ואני לא יכולה להכנס לבלוג בפורום המבוגרים כולם הזדקנו עד שכותבים שם משהו יוצאת הנשמה ובמקום שאכבה ת'מחשב נכנסתי לכאן נו לא מכורה? ורונה בסוף קוראת לי פדופילית
שחר י'זקן מזל טוב עד 120 קניתי לך מתנות יום הולדת מקל וקטטר. וטיפ ממני-תרגיש תמיד ילד נצחי כמוני.

yaniqq1

New member
זה מה שיצא ליייי חחחחחחחחח

לעיתים די תכופות את/ה חווה קשיים בעקבות השימוש הרב באינטרנט. כדאי לקחת בחשבון את השפעת האינטרנט על חייך.

limorqq1

New member
יניב בוא נראה לך מה זה שפעת כנס

זרקתה זאב= סגור בלוג כי אם לא אנחנו נסגור לך אותו

למעלה